Εγώ είμαι ΠΕ αλλά όχι ειδική κατηγορία. Πόσα μόρια υπολογίζεις να έχεις πάνω κάτω φιλαράκι;
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι 35 ετών και είμαι Υπολοχαγός στις Ενοπλες δυνάμεις και έχω κάνει αίτηση για ΔΕ;
Πω τη βλέπετε τη βάση?
Είμαι 35 ετών και είμαι Υπολοχαγός στις Ενοπλες δυνάμεις και έχω κάνει αίτηση για ΔΕ;
Πω τη βλέπετε τη βάση?
Από 1000 και πάνω. Αλλά εσύ που είσαι υπολοχαγός θα πέσεις στα 700 ευρώ μισθό και θα γίνεις ο τελευταίος τροχός της αμαξης; Το να πω; Καλή τύχη
Δε θα παίρνω 700ε, θα μου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία στο Δημόσιο και θα ανέβω αρκετά μισθολογκα κλιμάκια. Απλά δε θα γίνει αμέσως ίσως μετά από κάνα χρόνο.
Δεν το νομίζω να γίνεται αυτό. Ψάξε καλά πριν παρατήσεις την καριέρα σου. Αλλά οκ ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει. Καλή επιτυχία.Harklis88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:01 pmΔε θα παίρνω 700ε, θα μου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία στο Δημόσιο και θα ανέβω αρκετά μισθολογκα κλιμάκια. Απλά δε θα γίνει αμέσως ίσως μετά από κάνα χρόνο.
Εννοείται πως γίνεται.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:05 pmΔεν το νομίζω να γίνεται αυτό. Ψάξε καλά πριν παρατήσεις την καριέρα σου. Αλλά οκ ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει. Καλή επιτυχία.
Σε όλο το δημόσιο ισχύει αυτό όπου και αν μπεις. Οποίος έχει προϋπηρεσία στο δημόσιο του αναγνωρίζεται μισθολογκα. Ενώ η προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα αναγνωρίζεται μονο στη σύνταξη στα ένσημα. Αυτά είναι γνωστά.
Εάν το έχεις ψάξει κομπλέ. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Όσο για την βάση στα 1000 και πάνω θα παίξει για Δε και ότι θέσεις θα μείνουν από τα ιεκ προφανώς. Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται φυσικά.Hraklis88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:08 pmΕννοείται πως γίνεται.
Σε όλο το δημόσιο ισχύει αυτό όπου και αν μπεις. Οποίος έχει προϋπηρεσία στο δημόσιο του αναγνωρίζεται μισθολογκα. Ενώ η προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα αναγνωρίζεται μονο στη σύνταξη στα ένσημα. Αυτά είναι γνωστά.
Καλησπέρα! Εννοείται ισχύουν τα μισθολογικά κλιμάκια. Πόσο πιστεύετε θα είναι η βάση για ΔΕ με εμπειρία σε ειδική κατηγορία με άτομο στο οικογενειακό περιβάλλον που έχει 67% αναπηρία και πάνω; Ζητάει 21 άτομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FF24 την Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
18,7 απολυτήριο.
Φουλ προϋπηρεσία, μέχρι 84 μήνες το μέγιστο.
Προφισενσι Αγγλικα
Β2 Ιταλικα
Και τα κλασικά προαπαιτουμενα!
Φουλ προϋπηρεσία, μέχρι 84 μήνες το μέγιστο.
Προφισενσι Αγγλικα
Β2 Ιταλικα
Και τα κλασικά προαπαιτουμενα!
1279 μόρια τα βγάζω.
Ελπιζω να πιάσω μια θέση στην Αθήνα. Δε πιστεύω όλα τα Ιεκ να είναι Αθηναίοι.
Ελπιζω να πιάσω μια θέση στην Αθήνα. Δε πιστεύω όλα τα Ιεκ να είναι Αθηναίοι.
Καλησπέρα.
Έχει κανείς κάποια επιπλέον πληροφόρηση ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κατηγορίας ΠΕ του ένστολου προσωπικού;
Έχει κανείς κάποια επιπλέον πληροφόρηση ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κατηγορίας ΠΕ του ένστολου προσωπικού;
Πάνω κάτω πιστεύω θα είναι ίδιες με ΔΕ δεν γνωρίζω βέβαια με σιγουριά. Μισθολογικά ίσως να υπάρχει κάποια διαφορά, επίσης στο υπουργείο λέει ότι οι ΠΕ θα φέρουν βαθμό Υπαρχιφύλακα ενώ οι ΔΕ φρουρός και όσοι είναι με διδακτορικό βαθμό Αρχιφύλακα. Τώρα στην περίπτωση των ατόμων που δήλωσαν ΠΕ και έχουν βγάλει νομική μπορεί να έχουν κάποια πιο εξειδικευμένη ειδικότητα. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες για τώρα.
Μισθολογικά σίγουρα θα υπάρχει διαφορά όπως και στον δημόσιο τομέα υπάρχει μισθολογική διαφορά μεταξύ πε, τε και δε.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:36 pmΠάνω κάτω πιστεύω θα είναι ίδιες με ΔΕ δεν γνωρίζω βέβαια με σιγουριά. Μισθολογικά ίσως να υπάρχει κάποια διαφορά, επίσης στο υπουργείο λέει ότι οι ΠΕ θα φέρουν βαθμό Υπαρχιφύλακα ενώ οι ΔΕ φρουρός και όσοι είναι με διδακτορικό βαθμό Αρχιφύλακα. Τώρα στην περίπτωση των ατόμων που δήλωσαν ΠΕ και έχουν βγάλει νομική μπορεί να έχουν κάποια πιο εξειδικευμένη ειδικότητα. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες για τώρα.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα υπάρχει διαφορά και στις αρμοδιότητες όπως για παράδειγμα αν οι ΠΕ θα κάνουν φύλαξη ή αν θα κάνουν περισσότερο γραφειοκρατική δουλειά.
Γνωρίζει κανείς εκ των έσω κάτι σχετικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες