Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Alekadim
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Alekadim »

Μπορει να απαντησει οποιος περασε γιατρους αν τιυς εξεταζουν γιατροι με τις ιδοκοτητες του πρωτου πινακα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:58 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:44 pm
εκει που δωσατε εσεις μπορει. Για τη Θεσ/νικη εχετε εικονα ομως;
Για παντου τυγχανει να χω εικονα διοτι εχω γνωστους σε αρκετα μερη συν τη δικη μου συμμετοχη. Τωρα εαν εσεις ειστε ο σχιζοφρενης δολοφονος και σας εκοψαν αλλη περιπτωση ειναι καποιες περιπτωσεις που κανουν καραμπαμ
και που ξερετε εσεις εγω τι ειμαι και τι δεν ειμαι; Η αληθεια αλλου δεν ξερω τι γινεται δεν εχω γνωστους αλλα αν ρωτησετε ατομα που εδωσαν Θεσ/νικη θα σας πουν
Εε για να κοψαν κατι θα πηγαινε λαθος λυπαμαι. Και στα αθληματα ωστοσο θα κοπουν ατομα δεν θα ναι χαλαρα
12345678

Δημοσίευση από 12345678 »

Alekadim έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:03 pm Μπορει να απαντησει οποιος περασε γιατρους αν τιυς εξεταζουν γιατροι με τις ιδοκοτητες του πρωτου πινακα
Όχι μόνο του δεύτερου
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:52 pm

Για παντου τυγχανει να χω εικονα διοτι εχω γνωστους σε αρκετα μερη συν τη δικη μου συμμετοχη. Τωρα εαν εσεις ειστε ο σχιζοφρενης δολοφονος και σας εκοψαν αλλη περιπτωση ειναι καποιες περιπτωσεις που κανουν καραμπαμ
και που ξερετε εσεις εγω τι ειμαι και τι δεν ειμαι; Η αληθεια αλλου δεν ξερω τι γινεται δεν εχω γνωστους αλλα αν ρωτησετε ατομα που εδωσαν Θεσ/νικη θα σας πουν
Εε για να κοψαν κατι θα πηγαινε λαθος λυπαμαι. Και στα αθληματα ωστοσο θα κοπουν ατομα δεν θα ναι χαλαρα
ναι αλλα μη γραφει ο καθενας οτι θελει οτι στα ψυχοτεχνικα δεν ειναι αυστηροι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:40 pm

Αυστηροι δεν ειναι πουθενα. Κοβουν οποιον πρεπει να κοπει κανοντας την δουλεια τους αψογα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:54 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:40 pm

Αυστηροι δεν ειναι πουθενα. Κοβουν οποιον πρεπει να κοπει κανοντας την δουλεια τους αψογα
ενταξει καλα. Μετα απο αυτο που διαβασα σταματω εδω. Δεν εχει νοημα νομιζω η συζητηση
Επισκέπτης

Προφανως δεν εχει. Εαν ολοι γινατε ειδικοι και διαφωνειτε με τα αποτελεσματα των επιτροπων κινηθειτε νομικα εχετε δικαιωμα. Αλλα εαν πιστευετε οτι θα περνουσαν κοσμο ετσι αβερτα τοτε λαθος αποψη ειχατε. Λογικα ειστε τα ιδια ατομα που θα ζητησετε επιεικια στα αθληματα. Καλα κανουν. Να ειναι σωστοι και να ελεγχουν απο ολες τις αποψεις τα αυριανα στελεγχη των ενοπλεων δυναμεων. Καλη συνεχεια!
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 10:07 am Παιδια σταματησε να δείχνει σε κανενα αλλον το epop.army που πρεπει να παρουσιαστεί κτλπ; Τωρα πλεον δειχνει οτι εχουν ολοκληρωθει οι αιτησεις χωρις να γραφει που και ποτε παρουσιαζομαι κτλπ
Τώρα μάλλον όταν βγουν οι πίνακες επιτυχόντων επιλαχόντων θα σου έρθει ενημέρωση
Επισκέπτης

Ενώ οι δοκιμασίες βλέπω να προχωράνε γρήγορα η κατάταξη μου φαίνεται θα γίνει το νέο έτος. Αν γνωρίζεται κάτι άλλο ενημερώστε και εμάς.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:38 pm Προφανως δεν εχει. Εαν ολοι γινατε ειδικοι και διαφωνειτε με τα αποτελεσματα των επιτροπων κινηθειτε νομικα εχετε δικαιωμα. Αλλα εαν πιστευετε οτι θα περνουσαν κοσμο ετσι αβερτα τοτε λαθος αποψη ειχατε. Λογικα ειστε τα ιδια ατομα που θα ζητησετε επιεικια στα αθληματα. Καλα κανουν. Να ειναι σωστοι και να ελεγχουν απο ολες τις αποψεις τα αυριανα στελεγχη των ενοπλεων δυναμεων. Καλη συνεχεια!
οπου θελουν ειναι επιεικεις και οπου θελουν δεν ειναι. Αυτο ειναι το θεμα. Και νομικα κανενας ποτε δε θα βγαλει ακρη
TomahawkofConnor

Δημοσίευση από TomahawkofConnor »

Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
Επισκέπτης

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
Λες και ολοι οι υπολοιποι που θα περασουν θα ειναι δικαια. Αντικειμενικα λιγοι ειναι εκεινοι που το αξιζουν πραγματικα.
Αν πουν να κοψουν για τα τατουαζ οι μισοι παιρνουν ποδι.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
Καλά και εσύ, αυτή η εμετική λεπτομερής περιγραφή, ας έλειπε! Αηδιάσαμε, χαχα! Στο μίλι τί έκανε; Και αν τον έκοψαν στην Πεντέλη, πώς ήρθε στα αθλήματα;
Styga
TomahawkofConnor

Δημοσίευση από TomahawkofConnor »

Που να δεις πόσο αηδιασαμε εμείς που τον είχαμε στην ομάδα μας... Στην Πεντέλη κόπηκε εκεί πέρα που σε μετράνε με την μεζούρα όταν είσαι υπέρβαρος αλλά πήρε τηλέφωνο και πέρασε καπάκι. Μετά αφού ήταν μιλημενος τον έκρινε κατάλληλο Ι1 και η τελική επιτροπή οπότε ήρθε κανονικά στα αθλήματα σήμερα. Δεν έδωσε μίλι ούτε τα προηγούμενα, μόνο το 100αρι. Κάθισε κερκίδες πήρε τηλέφωνο και πέρασε στα αυριανα αθλήματα χωρίς να κάνει τίποτα. Δεν νομίζω να τερματίζει καν στο μίλι αυτός έτσι όπως είναι.
Επισκέπτης

Γενικα σε ελξεις και τετοια ηταν αυστηροι; Θελουν πληρεις ή και μισες μας κανουν?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες