Ναι μην αγχωνετε για σε απόρριψουν πρέπει να γίνει χοντρή μλκια, στυλ παράβολο και τίτλους σπουδών.FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 3:08 pm Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, έχει σκάσει από την στεναχώρια του. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μακάρι να συνεχίσει και στην επόμενη φάση. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Εμείς που έχουμε την πιστοποίηση ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών θέλει την άδεια άσκησης επαγγέλματος ενεργή ; Η Δεν υπάρχει θέμα ;
Η γυναίκα μου όταν έκανε και έβαλε τριτεκνια σε ΑΣΕΠ δεν την μέτρησαν λόγο κάτι μηνών αλλά δεν την έκοψαν συνέχισε στην γενική σειρά.FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 2:54 pm Καλησπέρα στην κοινότητα! Πιστεύετε ότι μια αίτηση που δηλώθηκε ότι υπάρχει τριτεκνία, δηλαδή ότι ο υποψήφιος έχει δύο αδέλφια και κανένα τέκνο, είναι πάνω από 25 ετών και ανήκει στους ΔΕ, θα απορριφθεί η αίτηση του; Έκανε λάθος και δεν κοίταξε τον νόμο που ισχύει και λέει ότι τα άτομα που ανήκουν σε τριτεκνες οικογένειες πρέπει να είναι κάτω των 25 ή κάτω των 30 αν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιστεύετε ότι θα απορριφθεί ή ότι απλά δεν θα το μετρήσουν;
Πάλι καλά! Αλλά εδώ μιλάμε για άλλη επιτροπή. Δεν ξέρουμε τι θα μετρήσουν και τι όχι. Μακάρι να συμβεί κάτι παρόμοιο όπως και στην δική σας περίπτωσηDimis2023 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 4:19 pmΗ γυναίκα μου όταν έκανε και έβαλε τριτεκνια σε ΑΣΕΠ δεν την μέτρησαν λόγο κάτι μηνών αλλά δεν την έκοψαν συνέχισε στην γενική σειρά.FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 2:54 pm Καλησπέρα στην κοινότητα! Πιστεύετε ότι μια αίτηση που δηλώθηκε ότι υπάρχει τριτεκνία, δηλαδή ότι ο υποψήφιος έχει δύο αδέλφια και κανένα τέκνο, είναι πάνω από 25 ετών και ανήκει στους ΔΕ, θα απορριφθεί η αίτηση του; Έκανε λάθος και δεν κοίταξε τον νόμο που ισχύει και λέει ότι τα άτομα που ανήκουν σε τριτεκνες οικογένειες πρέπει να είναι κάτω των 25 ή κάτω των 30 αν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιστεύετε ότι θα απορριφθεί ή ότι απλά δεν θα το μετρήσουν;
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν απλά θα σε ενημερώσουν ότι μετά από έλεγχο απορρίπτεσαι από τους πίνακες τριτεκνιας και συνεχίζεις στην γενική.FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 4:32 pmΠάλι καλά! Αλλά εδώ μιλάμε για άλλη επιτροπή. Δεν ξέρουμε τι θα μετρήσουν και τι όχι. Μακάρι να συμβεί κάτι παρόμοιο όπως και στην δική σας περίπτωσηDimis2023 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 4:19 pmΗ γυναίκα μου όταν έκανε και έβαλε τριτεκνια σε ΑΣΕΠ δεν την μέτρησαν λόγο κάτι μηνών αλλά δεν την έκοψαν συνέχισε στην γενική σειρά.FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 2:54 pm Καλησπέρα στην κοινότητα! Πιστεύετε ότι μια αίτηση που δηλώθηκε ότι υπάρχει τριτεκνία, δηλαδή ότι ο υποψήφιος έχει δύο αδέλφια και κανένα τέκνο, είναι πάνω από 25 ετών και ανήκει στους ΔΕ, θα απορριφθεί η αίτηση του; Έκανε λάθος και δεν κοίταξε τον νόμο που ισχύει και λέει ότι τα άτομα που ανήκουν σε τριτεκνες οικογένειες πρέπει να είναι κάτω των 25 ή κάτω των 30 αν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιστεύετε ότι θα απορριφθεί ή ότι απλά δεν θα το μετρήσουν;
Η επιτροπή έχει 2 άτομα του ΑΣΕΠ.
Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση: Εγώ έκανα την αίτηση με την παλιού τύπου ταυτότητα αλλά από αύριο θα έχω την νέα. Συνεπώς άλλο αριθμό κτλ. Αλλάζουν αυτόματα όλα αυτά ή στη περίπτωση δικαιολογητικών πρέπει να επισυναψω και τη νέα και την παλιά (από τη φωτοτυπία) ; Μην γίνει καμιά στραβή για αυτό ρωτάω για σιγουρια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν σε καλέσουν για αποστολή, πρέπει να τους πάρεις να τους ρωτήσεις. Σίγουρα, θα πρέπει να έχεις και την παλιά, μιας και αυτή δήλωσες. Θα κάνεις ένα τηλέφωνο, όταν έρθει η ώρα να το ξεκαθαρίσεις, για να μην μπλέκεις.Venom94 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 9:18 pm Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση: Εγώ έκανα την αίτηση με την παλιού τύπου ταυτότητα αλλά από αύριο θα έχω την νέα. Συνεπώς άλλο αριθμό κτλ. Αλλάζουν αυτόματα όλα αυτά ή στη περίπτωση δικαιολογητικών πρέπει να επισυναψω και τη νέα και την παλιά (από τη φωτοτυπία) ; Μην γίνει καμιά στραβή για αυτό ρωτάω για σιγουρια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σωστός, ευχαριστώ πολύ !niasimas έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 9:58 pmΑν σε καλέσουν για αποστολή, πρέπει να τους πάρεις να τους ρωτήσεις. Σίγουρα, θα πρέπει να έχεις και την παλιά, μιας και αυτή δήλωσες. Θα κάνεις ένα τηλέφωνο, όταν έρθει η ώρα να το ξεκαθαρίσεις, για να μην μπλέκεις.Venom94 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 9:18 pm Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση: Εγώ έκανα την αίτηση με την παλιού τύπου ταυτότητα αλλά από αύριο θα έχω την νέα. Συνεπώς άλλο αριθμό κτλ. Αλλάζουν αυτόματα όλα αυτά ή στη περίπτωση δικαιολογητικών πρέπει να επισυναψω και τη νέα και την παλιά (από τη φωτοτυπία) ; Μην γίνει καμιά στραβή για αυτό ρωτάω για σιγουρια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άσε τα ψέματα σου πήγες να αλλάξεις ταυτότητα για να μην πάρεις την τσιπαρισμενηniasimas έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 9:58 pmΑν σε καλέσουν για αποστολή, πρέπει να τους πάρεις να τους ρωτήσεις. Σίγουρα, θα πρέπει να έχεις και την παλιά, μιας και αυτή δήλωσες. Θα κάνεις ένα τηλέφωνο, όταν έρθει η ώρα να το ξεκαθαρίσεις, για να μην μπλέκεις.Venom94 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 9:18 pm Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση: Εγώ έκανα την αίτηση με την παλιού τύπου ταυτότητα αλλά από αύριο θα έχω την νέα. Συνεπώς άλλο αριθμό κτλ. Αλλάζουν αυτόματα όλα αυτά ή στη περίπτωση δικαιολογητικών πρέπει να επισυναψω και τη νέα και την παλιά (από τη φωτοτυπία) ; Μην γίνει καμιά στραβή για αυτό ρωτάω για σιγουρια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδιά οι προτιμήσεις που βάλαμε για το που θα θέλαμε να διοριστούμε δεν σημαίνουν ότι αν δεν περάσουμε εκεί χάνουμε τις υπόλοιπες τοποθεσίες, απλά μετά θα μπούμε τυχαία όπου μας βάλουν, σωστά;
Δεν χάνεις τιποτα... Άσχετα την σειρά που εσυ επέλεξες, θα καταλήξεις να διοριστείς αν πανε ολα καλά σε θέση απο όλες οσες επέλεξες με βάση αποκλειστικά τα μόρια σου και την σειρά προτίμησης, ουσιαστικά δεν χάνεις κάποια θέση εξαιτίας της σειράς που τις επέλεξες, απλά μέσω της σειράς προτίμησης προσπαθείς να πιάσεις τοποθεσία διορισμού που εσυ θέλεις και φυσικά αν δεν σου κάτσει μια τοποθεσία απο τις πρώτες που επιθυμείς τότε θα διοριστείς στις τελευταίες θεσεις προτίμησης σου, που σημαίνει μετά εξαρτάται απο εσένα απο το αν θα αποδεχθείς την θέση ή αν η επιτροπή συνεχίσει με τον επόμενο (επιλαχόν) για αυτή τη θέση που εσυ θα αφήσεις κενή (στη περίπτωση αυτη πάντα.)
Ακριβώς όπως το λέει ο φίλος. Απλως στην συγκεκριμένη προκήρυξη όπου διοριστείς θα μείνει εκεί δεν επιτρέπεται μετάθεση η μετάταξη σε άλλον νόμο παρά μόνο 1 χρόνο απόσπαση και άλλον 1 επέκταση.Pyr έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:20 pmΔεν χάνεις τιποτα... Άσχετα την σειρά που εσυ επέλεξες, θα καταλήξεις να διοριστείς αν πανε ολα καλά σε θέση απο όλες οσες επέλεξες με βάση αποκλειστικά τα μόρια σου και την σειρά προτίμησης, ουσιαστικά δεν χάνεις κάποια θέση εξαιτίας της σειράς που τις επέλεξες, απλά μέσω της σειράς προτίμησης προσπαθείς να πιάσεις τοποθεσία διορισμού που εσυ θέλεις και φυσικά αν δεν σου κάτσει μια τοποθεσία απο τις πρώτες που επιθυμείς τότε θα διοριστείς στις τελευταίες θεσεις προτίμησης σου, που σημαίνει μετά εξαρτάται απο εσένα απο το αν θα αποδεχθείς την θέση ή αν η επιτροπή συνεχίσει με τον επόμενο (επιλαχόν) για αυτή τη θέση που εσυ θα αφήσεις κενή (στη περίπτωση αυτη πάντα.)
Οπότε το να διοριστείς σε μια περιοχή που δεν είναι ο τόπος σου είναι λίγο αποτρεπτικό εκτός και αν δεν έχει πρόβλημα να μείνει εκεί όλη σου την ζωή. Η επιλογή του καθενός.
Καλησπέρα κανείς ΠΕ εδώ ειδική κατηγορία υπάρχει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες