Αυτά τα μόρια που αναφέρεις είναι για εμπειρία η χωρίς;Dhmos33 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:43 pmΚατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Ναι όλοι έχετε 1000+ Μόρια… ή δεν ξέρετε να υπολογίζετε ή μας δουλεύετε… άντε τρολακια
Προφανώς με εμπειρία. Δεν μπορείς να φτάσεις αυτά τα μόρια χωρίς εμπειρίαFedra έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:58 amΑυτά τα μόρια που αναφέρεις είναι για εμπειρία η χωρίς;Dhmos33 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:43 pmΚατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 11:57 amΠροφανώς με εμπειρία. Δεν μπορείς να φτάσεις αυτά τα μόρια χωρίς εμπειρίαFedra έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:58 amΑυτά τα μόρια που αναφέρεις είναι για εμπειρία η χωρίς;Dhmos33 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:43 pm
Κατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
[/quoteα
Δήμο χωρίς εμπειρία πια είναι η άποψη σου γιατί θα διαγωνισθουμε και σε αυτή τη κατηγορία απο εμπειρία βάση χωρίς εμπειρία πόσο πιστεύεις;
Fedra έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 12:08 pmΑπό 650 και πάνω για χωρίς εμπειρία.
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 12:30 pmΣωστά εκει κοντά στα προσωρινά 650 + εξαρτάται και πάλι ότι είπα πιο πάνω για τους έχοντες προϋπηρεσία, αν δήλωσε κάποιος 1 3 νομους με θα παίξει με 650+ αν δήλωσε παντού και με 600 590 κάτι μπορεί να γίνει.
Θεωρώ πως μόλις βγουν οι προσωρινοί πίνακες θα μπορούμε πάνω κάτω να σχηματίσουμε μια ιδέα για τις βάσεις στους οριστικούς. Τώρα είναι νωρίς δεν ξέρουμε ούτε τι θα μετρηθεί ως εμπειρία, ούτε πόσες άκυρες αιτήσεις έγιναν, ούτε πόσες θα απορριφθούν για δικαιολογητικά και γενικά δεν υπάρχει κάποιος μπουσουλας. Κάνουμε υπομονή.
Το θέμα είναι να ζητήσουν πάνω από 2500 φακέλους, γιατί υπάρχουν πάρα πολύ που έχουν βάλει κύριο προσόν και δεν είναι. Έχουν βάλει εμπειρία από αστροναύτες, αφού δεν υπήρχε κάποιος έλεγχος από το μητρώο όπως 9κ πρέπει και το υπουργείο να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Γιατί αν είναι να ζητήσουν μόνο απο 1000 άτομα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξανά χρειαστεί να ζητήσει φακέλους από την αρχή.
Καλησπέρα στην κοινότητα! Πιστεύετε ότι μια αίτηση που δηλώθηκε ότι υπάρχει τριτεκνία, δηλαδή ότι ο υποψήφιος έχει δύο αδέλφια και κανένα τέκνο, είναι πάνω από 25 ετών και ανήκει στους ΔΕ, θα απορριφθεί η αίτηση του; Έκανε λάθος και δεν κοίταξε τον νόμο που ισχύει και λέει ότι τα άτομα που ανήκουν σε τριτεκνες οικογένειες πρέπει να είναι κάτω των 25 ή κάτω των 30 αν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιστεύετε ότι θα απορριφθεί ή ότι απλά δεν θα το μετρήσουν?
Επειδή δεν έχω διάβαση καλά τον νομο μην σου πω μπούρδα, αλλά για το μόνο που είμαι σίγουρος δεν θα απορριφθεί η αίτηση. Απλά δεν θα μετρήσουν την τριτεκνια.FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 2:54 pm Καλησπέρα στην κοινότητα! Πιστεύετε ότι μια αίτηση που δηλώθηκε ότι υπάρχει τριτεκνία, δηλαδή ότι ο υποψήφιος έχει δύο αδέλφια και κανένα τέκνο, είναι πάνω από 25 ετών και ανήκει στους ΔΕ, θα απορριφθεί η αίτηση του; Έκανε λάθος και δεν κοίταξε τον νόμο που ισχύει και λέει ότι τα άτομα που ανήκουν σε τριτεκνες οικογένειες πρέπει να είναι κάτω των 25 ή κάτω των 30 αν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιστεύετε ότι θα απορριφθεί ή ότι απλά δεν θα το μετρήσουν;
Δεν νομίζω να απορρίπτουν τόσο εύκολα, βέβαια δεν γνωρίζω 100%. Το πιο λογικό δεν θα του/της μετρήσουν τα μόρια. Στην αίτηση π. Χ μπορεί να έκανες κάτι λάθος από ταχύτητα απροσεξία ή το οτιδήποτε. Η προσκόμιση εγγράφων/ δικαιολογητικών πλαστών ή που δεν είναι αληθή πιστεύω τους νοιάζει που πέρα από αποκλεισμό ενδέχεται να έχει και ποινικές κυρώσεις.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, έχει σκάσει από την στεναχώρια του. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μακάρι να συνεχίσει και στην επόμενη φάση. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!
Η διαδικασία που θα γίνει τώρα είναι η εξής;
Καλούν να προσκομίσουμε δικαιολογητικά, βγάζουν προσωρινούς πίνακες με βάση τους οποίους καλούν για υγειονομικά αθλητικά ψυχοτεχνικα; Και στη συνέχεια οριστικούς κι εκπαίδευση;
Καλούν να προσκομίσουμε δικαιολογητικά, βγάζουν προσωρινούς πίνακες με βάση τους οποίους καλούν για υγειονομικά αθλητικά ψυχοτεχνικα; Και στη συνέχεια οριστικούς κι εκπαίδευση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες