Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από niasimas »

Kakol έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 9:05 pm Σήμερα το απόγευμα σε συζήτηση που είχα με αξιωματικό της πυροσβεστικής μου είπε ότι οι 1.200 εποχικοί θα προσληφθούν στα δασαρχεία +500 μόνιμοι στα δασαρχεία με μοριοδοτηση στους εποχικούς πυροσβέστες και 700 εμοδε είπε για τέλη Νοεμβρίου τώρα αλήθεια ψέματα αυτά μου είπε ... ΑΑ και μου είπε ότι θα ομογενοποιηθούν η 5ετης
Αυτό για τα δασαρχεία, είναι γνωστό. Επίσης θέλουν να βάλουν, τους λίγο μεγαλύτερους εποχικούς, σαν μόνιμους, σε δασαρχεία. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και αν το θέλουν κιόλας. Για νέα προκ. Εποχικών το 24, μήπως είπε τίποτα;
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Yank μια από τ ίδια αδερφε... Οπότε οπως κτλβαινεις δεν γράφω απλά για να γράψω. Τώρα αν αύριο αλλάξει δε τ ξέρω ...
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Niasimas όχι μου είπε ότι μόνο στα δασαρχεία θα πάρουν όχι πυροσβεστική πέρα από την εμοδε
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kakol έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 9:37 pm Niasimas όχι μου είπε ότι μόνο στα δασαρχεία θα πάρουν όχι πυροσβεστική πέρα από την εμοδε
Τα κενά που θα προκύψουν, από όσους απορροφηθούν στους εμοδε και όσους δεν ανανεώσουν, δεν θα καλυφθούν; Λένε ότι ήδη έχει ελλείψεις σε οδηγούς. Θα πάνε για το 25;
Stamoulis

Δημοσίευση από Stamoulis »

Εμοδε για τις δύο καινούργιες μονάδες που θα ανοίξουν στα ίδια πρότυπα με τη προηγούμενη και ηλικία και ίσως πάρει και οδηγούς βλέπω εγώ δε γίνεται αλλιώς έχουν τρομερές ελειψεις εκει
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Λοιπόν μια ανακεφάλαιοσει παρακαλώ. Εάν βγει φέτος εμοδε που λέτε με πιάνει αλλά δεν εχω Μόρια έχω μόνο 2 αντιπυρικες και δίπλωμα, από το 24 έχουμε τπτ καινούργιο με υψηλότερο οριο ηλικίας?
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Λοιπόν μια ανακεφάλαιοσει παρακαλώ. Εάν βγει φέτος εμοδε που λέτε με πιάνει αλλά δεν εχω Μόρια έχω μόνο 2 αντιπυρικες και δίπλωμα, από το 24 έχουμε τπτ καινούργιο με υψηλότερο οριο ηλικίας?
Epoxpyr

Δημοσίευση από Epoxpyr »

Μην επαναλαμβάνεσαι ρε γιωτόμπαλο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Yank έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 3:03 am Λοιπόν μια ανακεφάλαιοσει παρακαλώ. Εάν βγει φέτος εμοδε που λέτε με πιάνει αλλά δεν εχω Μόρια έχω μόνο 2 αντιπυρικες και δίπλωμα, από το 24 έχουμε τπτ καινούργιο με υψηλότερο οριο ηλικίας;
Όποτε βγει, φίλε μου, μία θα είναι! Μετά θα περάσει πολύς καιρός, για την επόμενη! Και να ξαναέβγαινε, πάλι τα ίδια κριτήρια θα έμπαιναν. Οπότε εύχεσαι, μήπως αλλάξει τίποτα την τελευταία στιγμή.
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Yank μην επαναλαμβάνεις δέκα φορές τα ίδια μας έχεις πριξει αν σε πιάνει κάνε τα χαρτιά σου και θα δεις αν πέρασες εδώ άλλοι έχουν 4-5 περιόδους και ειδικές δυνάμεις διπλώματα και δεν τους παίρνει ηλικία
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Stamoulis 2 καινούργιες μονάδες που θα είναι γνωρίζεις ;
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Epoxpyr έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 3:54 am Μην επαναλαμβάνεσαι ρε γιωτόμπαλο.
Αυτά σου μαθενει η μάνα σου?
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

Τα δασαρχεία δεν είναι δύναμη κρούσης.
Η πυροσβεστική είναι μάχιμη και 1η γραμμή οπότε νέα προκήρυξη εποχικών η πυροσβεστική θα βγάλει αν βγάλει όχι τα δασαρχεία?
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Η 1.200 προσλήψεις αναφέρονται για εποχικούς στα δασαρχεία εμένα αυτά μου είπαν όχι για πυροσβεστική+500 μόνιμες προσλήψεις στα δασαρχεία+700 εμοδε πυροσβεστική
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Δηλαδή ρε παιδιά τους 700 από εποχικούς που θα πάρει εμοδέ δεν θα τους αναπληρώσει; Γιατί αν όχι 700, με επιστημονικό προσωπικό κτλπ. Οι 600 θα είναι εποχικοί σίγουρα. Από την λίστα του 20 δεν γίνεται να πάρει...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες