Αυτό για τα δασαρχεία, είναι γνωστό. Επίσης θέλουν να βάλουν, τους λίγο μεγαλύτερους εποχικούς, σαν μόνιμους, σε δασαρχεία. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και αν το θέλουν κιόλας. Για νέα προκ. Εποχικών το 24, μήπως είπε τίποτα;Kakol έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 9:05 pm Σήμερα το απόγευμα σε συζήτηση που είχα με αξιωματικό της πυροσβεστικής μου είπε ότι οι 1.200 εποχικοί θα προσληφθούν στα δασαρχεία +500 μόνιμοι στα δασαρχεία με μοριοδοτηση στους εποχικούς πυροσβέστες και 700 εμοδε είπε για τέλη Νοεμβρίου τώρα αλήθεια ψέματα αυτά μου είπε ... ΑΑ και μου είπε ότι θα ομογενοποιηθούν η 5ετης
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
Yank μια από τ ίδια αδερφε... Οπότε οπως κτλβαινεις δεν γράφω απλά για να γράψω. Τώρα αν αύριο αλλάξει δε τ ξέρω ...
Niasimas όχι μου είπε ότι μόνο στα δασαρχεία θα πάρουν όχι πυροσβεστική πέρα από την εμοδε
Εμοδε για τις δύο καινούργιες μονάδες που θα ανοίξουν στα ίδια πρότυπα με τη προηγούμενη και ηλικία και ίσως πάρει και οδηγούς βλέπω εγώ δε γίνεται αλλιώς έχουν τρομερές ελειψεις εκει
Λοιπόν μια ανακεφάλαιοσει παρακαλώ. Εάν βγει φέτος εμοδε που λέτε με πιάνει αλλά δεν εχω Μόρια έχω μόνο 2 αντιπυρικες και δίπλωμα, από το 24 έχουμε τπτ καινούργιο με υψηλότερο οριο ηλικίας?
Λοιπόν μια ανακεφάλαιοσει παρακαλώ. Εάν βγει φέτος εμοδε που λέτε με πιάνει αλλά δεν εχω Μόρια έχω μόνο 2 αντιπυρικες και δίπλωμα, από το 24 έχουμε τπτ καινούργιο με υψηλότερο οριο ηλικίας?
Όποτε βγει, φίλε μου, μία θα είναι! Μετά θα περάσει πολύς καιρός, για την επόμενη! Και να ξαναέβγαινε, πάλι τα ίδια κριτήρια θα έμπαιναν. Οπότε εύχεσαι, μήπως αλλάξει τίποτα την τελευταία στιγμή.
Yank μην επαναλαμβάνεις δέκα φορές τα ίδια μας έχεις πριξει αν σε πιάνει κάνε τα χαρτιά σου και θα δεις αν πέρασες εδώ άλλοι έχουν 4-5 περιόδους και ειδικές δυνάμεις διπλώματα και δεν τους παίρνει ηλικία
Stamoulis 2 καινούργιες μονάδες που θα είναι γνωρίζεις ;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Τα δασαρχεία δεν είναι δύναμη κρούσης.
Η πυροσβεστική είναι μάχιμη και 1η γραμμή οπότε νέα προκήρυξη εποχικών η πυροσβεστική θα βγάλει αν βγάλει όχι τα δασαρχεία?
Η πυροσβεστική είναι μάχιμη και 1η γραμμή οπότε νέα προκήρυξη εποχικών η πυροσβεστική θα βγάλει αν βγάλει όχι τα δασαρχεία?
Η 1.200 προσλήψεις αναφέρονται για εποχικούς στα δασαρχεία εμένα αυτά μου είπαν όχι για πυροσβεστική+500 μόνιμες προσλήψεις στα δασαρχεία+700 εμοδε πυροσβεστική
Δηλαδή ρε παιδιά τους 700 από εποχικούς που θα πάρει εμοδέ δεν θα τους αναπληρώσει; Γιατί αν όχι 700, με επιστημονικό προσωπικό κτλπ. Οι 600 θα είναι εποχικοί σίγουρα. Από την λίστα του 20 δεν γίνεται να πάρει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες