Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

JusticeStuff έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 3:43 pm Έχει δηλώσει κανείς από εδώ κατηγορία ΠΕ;

Πόσο λέτε να πάει η βάση εκεί;
Αυτό ακριβώς το ερώτημα έχω και εγώ. Εγώ δήλωσα πάντως τώρα τι θα μετρήσουν εκεί εμπειρία πέρα από νομική δεν έχω ιδέα. Εγώ πάντως δήλωσα σαν εμπειρία όσα χρόνια δούλευα σεκιούριτι.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Vagitis92 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 4:26 pm Πολύ σωστά τα λες φίλε, όπως γίνονται σε όλες τις προκηρύξεις, η γνώμη σου πια είναι για Α επικ με εμπειρία;
Φίλε μου, κανείς δεν το γνωρίζει. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες και ας μην απογοητεύεται κανείς. Πόσα μόρια έχεις και τι έχεις δηλώσει;
Vagitis92

Δημοσίευση από Vagitis92 »

Visitor έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 5:02 pm
Vagitis92 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 4:26 pm Πολύ σωστά τα λες φίλε, όπως γίνονται σε όλες τις προκηρύξεις, η γνώμη σου πια είναι για Α επικ με εμπειρία;
Φίλε μου, κανείς δεν το γνωρίζει. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες και ας μην απογοητεύεται κανείς. Πόσα μόρια έχεις και τι έχεις δηλώσει;
950 και δήλωσα παντού με εμπειρία.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Το μυστικό είναι να δηλώνετε παντού η Α επικουρια. Αν θέλετε να πιασετε θέση. Ανεβαίνουν οι πιθανότητες κατά πολύ,
Επισκέπτης

Dhmos33 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 6:00 pm Το μυστικό είναι να δηλώνετε παντού η Α επικουρια. Αν θέλετε να πιασετε θέση. Ανεβαίνουν οι πιθανότητες κατά πολύ,
Ναι αλλά άμα μπείς σε άλλη πόλη τελείωσες μετάθεση δεν γίνεται οπότε ρίσκο να περάσεις σε άλλη πόλη και να μείνεις εκεί. Το λέει μέσα η προκήρυξη δεν επιτρέπεται μόνο με ένα χρόνο απόσπαση και ανανέωση άλλο έναν χρόνο αλλιώς μένεις μόνιμα στον νομό που θα διοριστείς.
Γιατί και εγώ έτσι έλεγα να βάλω παντού να πιάσω θέση αλλά τελικά απογοητευτικά.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Αλλιώς Α επικουρια, δύσκολα πολύ. Θα φανούν και στα προσωρινά κ ολας.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Το πιο αποτρεπτικό είναι μισθός συν μακριά από το σπίτι. Δε βγαίνει μάγκες. Οι επικουρίες θα πάνε μακριά σίγουρα. Τα ΙΕΚ θα πιάσουν μεγάλες πόλεις.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Σωστά. Αθηνα Θεσσαλονίκη θα επανορθώσουν από ιεκ. Η α επικουρία πιθανολογώ από 900 μόρια + θα πιάσουν κάπου αν δήλωσαν παντού.
Επισκέπτης

Και τις 500 θέσεις θα έχουν τα ΙΕΚ. Εδώ γελάμε
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Θα έχει ένα μεγάλο ποσοστό ιεκ πιστεύω καμία 200ρα αλλά θα κυριαρχουν αθηνα Θεσσαλονίκη. Σε απομάκρυσμενα σημεία μικρι ανταπόκριση από ιεκ. Επίσης όλα θα φανούν στα τελικά αποτελέσματα γίνονται πάντα εκπλήξεις. Εγώ δήλωσα για ΤΕ. Εκεί και αν δεν έχω ελπίδες 😆
Επισκέπτης

Μη το λες καμία φορά εκεί που δεν το περιμένουμε. Εκτιμώ ότι γύρω στις 10-15 Νοέμβρη θα πρέπει να σκάνε τα Ι μέιλ για τα δικαιολογητικά
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Οι καθαρές θέσεις χωρίς τις ειδικές κατηγορίες είναι περίπου 150 +-, άρα εάν τα ΙΕΚ που μπορούν να δηλώσουν χωρίς την 5ετια είναι 200 και δεν κοπεί ή δεν παρουσιαστεί κανείς, οι θέσεις όλες θα καλυφθούν από αυτούς.
Επισκέπτης

Μπράβο είσαι ο καλυτερος μπράβο εκανες την τύχη σου.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες