Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Με 1150 να ελπίζω σε αποστολή φακέλου έστω σαν επιλαχών ή θα καλυφθούν όλες οι θέσεις από ΙΕΚ;
Έχω δηλώσει όλες τις θέσεις φίλε μου. Χωρίς εντοπιότητα είμαι.
Παιδια με ΙΕΚ κυριο προσον υπαρχει αλλος εδω μεσα; Για εμφανιστειτε να μετρηθουμε!
Μαγκες κι εγω εχω 1850 μορια αλλα δεν υπαρχει καμια ελπιδα γιατι η βαση θα ξεκιναει απο τα 2500. Δεν πειραζει τι να κανουμε αλλη φορα
Έτσι μωρή τρέλα αααα χαχαχσχσχσχσmrhabuya έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 12:27 pm Μαγκες κι εγω εχω 1850 μορια αλλα δεν υπαρχει καμια ελπιδα γιατι η βαση θα ξεκιναει απο τα 2500. Δεν πειραζει τι να κανουμε αλλη φορα
2435 μόρια εδώ. Έχω ελπίδες ; Χαχαχα άντε ρε τρολακια.
Παίδες, ρωτάω με 1150 εάν έχω ελπίδες διότι εδώ προηγείται το ΙΕΚ. Εμείς είμαστε επικουρία. Λογικό δεν είναι; Καλοπροαίρετα.
Έχει δηλώσει κανείς από εδώ κατηγορία ΠΕ;
Πόσο λέτε να πάει η βάση εκεί?
Πόσο λέτε να πάει η βάση εκεί?
Με 1150 έχεις αρκετές πιθανότητες να στείλεις φάκελο. Εάν όντως δήλωσες για παντού. Θα γίνουν αρκετές ανακατατάξεις στους πίνακες. Άλλοι δήλωσαν ότι εμπειρία να ναι. Άλλοι νομίζουν ότι δεν τους πιάνει η 5ετια επειδή τους δουλεύουν οι δικηγόροι για να τα αρπάξουν. Άλλων οι αιτήσεις θα βγουν άκυρες και άλλοι θα κοπούν ή δεν θα παρουσιαστούν στις ΠΚΕ.
Πολύ σωστά τα λες φίλε, όπως γίνονται σε όλες τις προκηρύξεις, η γνώμη σου πια είναι για Α επικ με εμπειρία?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες