Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Εδώ γράφει για την διαχείριση δασών. Μεταξύ αυτών, ενίσχυση δασικών υπηρεσιών, με 500 μόνιμα στελέχη και 1200 εποχικούς κάθε
έτος. Δεν αφορά τους εποχικούς πυροσβέστες, προφανώς.https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... -ton-dason.
έτος. Δεν αφορά τους εποχικούς πυροσβέστες, προφανώς.https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... -ton-dason.
Φιλε μου νταξει κανεις ενα σωρο ποστ αφενος το συγκεκριμενο ειναι ασχετο με το νημα αφετερου δε εχει πεσει σιγη ιχθος…
Υπομονη μεχρι να εχουμε νεοτερα
Γενικώς, δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες, πέρα από τα γνωστά. Μόνο για δασικές υπηρεσίες, γίνεται λόγος. Δασοφύλακες και λοιπά. Υπόμονή κάνουμε. Όσοι είστε εποχικοί, έχετε μεγαλύτερη αναμονή, από εμάς τους πολίτες, που ίσως αναμένουμε τι θα γίνει με μία νέα προκ. Για εποχικούς, πλέον. Συγνώμη, αν κουράζω.KYNHGOS έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:42 pm Φιλε μου νταξει κανεις ενα σωρο ποστ αφενος το συγκεκριμενο ειναι ασχετο με το νημα αφετερου δε εχει πεσει σιγη ιχθος…
[url]https://www.bloko.gr/2023/10/700-y.html?m=1[url]
650 θέσεις εμοδε αναφέρει το άρθρο. Για να δούμε
650 θέσεις εμοδε αναφέρει το άρθρο. Για να δούμε
Ρε φιλαράκι τι αναμονή να έχουν και αυτοί οι πιο πολλοί είναι άνω των 31 και φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει για αυτους και είναι κρίμα. Οι πιο πολλοί ελπίζουν να αλλάξει και το ηλικιακό για αυτούς αλλά δυστυχώς δεν έγινε τιποταniasimas έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:59 pmΓενικώς, δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες, πέρα από τα γνωστά. Μόνο για δασικές υπηρεσίες, γίνεται λόγος. Δασοφύλακες και λοιπά. Υπόμονή κάνουμε. Όσοι είστε εποχικοί, έχετε μεγαλύτερη αναμονή, από εμάς τους πολίτες, που ίσως αναμένουμε τι θα γίνει με μία νέα προκ. Για εποχικούς, πλέον. Συγνώμη, αν κουράζω.KYNHGOS έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:42 pm Φιλε μου νταξει κανεις ενα σωρο ποστ αφενος το συγκεκριμενο ειναι ασχετο με το νημα αφετερου δε εχει πεσει σιγη ιχθος…
Πάλι 31
Είμαι 27 εποχικός από το 20 με ειδικές δυνάμεις στην εμοδε πολύ κοντά επιλαχών. Αλλά έτσι όπως πάει θα φτάσω και εγώ 31 μέχρι να βγάλουν, από πληροφορίες μου δεν πρόκειται να βγει ούτε του χρόνου. Πιο πολύ για ενίσχυση εποχικών. Μην περίμενε όταν λέει εγκρίνε προσλήψεις το υπουργείο που έτσι έλεγε και πέρυσι το Φεβρουάριο και είστε τι έγινε τπτ. Οπότε παιδιά κλαφτετα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
Στείλε μ ένα άρθρο που λέει ότι ενέκρινε πέρυσι θεσεισ... 1. Είσαι σίγουρα μέσα εσυ αλλά μη γράφεις ότι να ναι κ αγχώνεις κόσμο.
Με κοροϊδεύεις; Πέρυσι παιδί μου δεν έλεγε τον από τον Φεβρουάριο ότι η προσλήψεις θα γίνουν πριν την αντιπυρική περίοδο; Είχε βουίξει ο τόπος, είδες τπτ να γίνεται που δεν είδα εγώ; Παιδιά εγώ έχω απογοήτευτει και να ξέρετε καλύτερα να είστε πολίτες και να περιμένετε να βγει πάρα να είστε εποχικοί και να περίμενε σας βλ@@κες. Εγώ είδη λέω στα παιδιά άνω των 31 εξαφανίστητε βρήκε δουλειά φύγετε το ίδιο θα κάνω κ εγώ αν φτάσω 31 και δεν έχει γίνει τπτ.
Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη, ακουγόταν για μήνες πριν, χωρίς να υπήρχε κάτι δεδομένο. Αύξησαν τις οργανικές θέσεις, προφανώς για να μπουν και οι απόφοιτοι των σχολών, αλλά πάλι δεν προέκυψε τίποτα. Και μέσα σε αυτά και το θέμα των εποχικών, που απαιτεί λύση. Τώρα λένε για 24. Θα φτάσει πριν την αντιπυρική, για να πουν, ότι να, ενισχύσαμε το προσωπικό, με 700 άτομα. Ας κάνουμε υπομονή, εποχικοί και πολίτες, όπως έχει αναφέρει και ένας φίλος πιο πάνω, οι εξελίξεις τρέχουν.
Έχει κάποιος ενημέρωση εάν θα βγει πριν το 24 η μετά ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
2 πρώτες βδομάδες Νοεμβρίου θα βγει το φεκ.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Ηλικία για εθελοντές μήπως γνωρίζεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες