Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από niasimas »

Εδώ γράφει για την διαχείριση δασών. Μεταξύ αυτών, ενίσχυση δασικών υπηρεσιών, με 500 μόνιμα στελέχη και 1200 εποχικούς κάθε
έτος. Δεν αφορά τους εποχικούς πυροσβέστες, προφανώς.https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... -ton-dason.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Φιλε μου νταξει κανεις ενα σωρο ποστ αφενος το συγκεκριμενο ειναι ασχετο με το νημα αφετερου δε εχει πεσει σιγη ιχθος…

Υπομονη μεχρι να εχουμε νεοτερα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

KYNHGOS έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:42 pm Φιλε μου νταξει κανεις ενα σωρο ποστ αφενος το συγκεκριμενο ειναι ασχετο με το νημα αφετερου δε εχει πεσει σιγη ιχθος…

Γενικώς, δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες, πέρα από τα γνωστά. Μόνο για δασικές υπηρεσίες, γίνεται λόγος. Δασοφύλακες και λοιπά. Υπόμονή κάνουμε. Όσοι είστε εποχικοί, έχετε μεγαλύτερη αναμονή, από εμάς τους πολίτες, που ίσως αναμένουμε τι θα γίνει με μία νέα προκ. Για εποχικούς, πλέον. Συγνώμη, αν κουράζω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δείτε και το παρακάτω θέμα. Ας μην τα συγχέουμε.

viewtopic.php?t=15484
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

[url]https://www.bloko.gr/2023/10/700-y.html?m=1[url]
650 θέσεις εμοδε αναφέρει το άρθρο. Για να δούμε
Stamoulis

Δημοσίευση από Stamoulis »

niasimas έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:59 pm
KYNHGOS έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:42 pm Φιλε μου νταξει κανεις ενα σωρο ποστ αφενος το συγκεκριμενο ειναι ασχετο με το νημα αφετερου δε εχει πεσει σιγη ιχθος…

Γενικώς, δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες, πέρα από τα γνωστά. Μόνο για δασικές υπηρεσίες, γίνεται λόγος. Δασοφύλακες και λοιπά. Υπόμονή κάνουμε. Όσοι είστε εποχικοί, έχετε μεγαλύτερη αναμονή, από εμάς τους πολίτες, που ίσως αναμένουμε τι θα γίνει με μία νέα προκ. Για εποχικούς, πλέον. Συγνώμη, αν κουράζω.
Ρε φιλαράκι τι αναμονή να έχουν και αυτοί οι πιο πολλοί είναι άνω των 31 και φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει για αυτους και είναι κρίμα. Οι πιο πολλοί ελπίζουν να αλλάξει και το ηλικιακό για αυτούς αλλά δυστυχώς δεν έγινε τιποτα
Πάλι 31
Bixby97

Δημοσίευση από Bixby97 »

Είμαι 27 εποχικός από το 20 με ειδικές δυνάμεις στην εμοδε πολύ κοντά επιλαχών. Αλλά έτσι όπως πάει θα φτάσω και εγώ 31 μέχρι να βγάλουν, από πληροφορίες μου δεν πρόκειται να βγει ούτε του χρόνου. Πιο πολύ για ενίσχυση εποχικών. Μην περίμενε όταν λέει εγκρίνε προσλήψεις το υπουργείο που έτσι έλεγε και πέρυσι το Φεβρουάριο και είστε τι έγινε τπτ. Οπότε παιδιά κλαφτετα.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Στείλε μ ένα άρθρο που λέει ότι ενέκρινε πέρυσι θεσεισ... 1. Είσαι σίγουρα μέσα εσυ αλλά μη γράφεις ότι να ναι κ αγχώνεις κόσμο.
Bixby97

Δημοσίευση από Bixby97 »

Με κοροϊδεύεις; Πέρυσι παιδί μου δεν έλεγε τον από τον Φεβρουάριο ότι η προσλήψεις θα γίνουν πριν την αντιπυρική περίοδο; Είχε βουίξει ο τόπος, είδες τπτ να γίνεται που δεν είδα εγώ; Παιδιά εγώ έχω απογοήτευτει και να ξέρετε καλύτερα να είστε πολίτες και να περιμένετε να βγει πάρα να είστε εποχικοί και να περίμενε σας βλ@@κες. Εγώ είδη λέω στα παιδιά άνω των 31 εξαφανίστητε βρήκε δουλειά φύγετε το ίδιο θα κάνω κ εγώ αν φτάσω 31 και δεν έχει γίνει τπτ.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη, ακουγόταν για μήνες πριν, χωρίς να υπήρχε κάτι δεδομένο. Αύξησαν τις οργανικές θέσεις, προφανώς για να μπουν και οι απόφοιτοι των σχολών, αλλά πάλι δεν προέκυψε τίποτα. Και μέσα σε αυτά και το θέμα των εποχικών, που απαιτεί λύση. Τώρα λένε για 24. Θα φτάσει πριν την αντιπυρική, για να πουν, ότι να, ενισχύσαμε το προσωπικό, με 700 άτομα. Ας κάνουμε υπομονή, εποχικοί και πολίτες, όπως έχει αναφέρει και ένας φίλος πιο πάνω, οι εξελίξεις τρέχουν.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Οποτε εκλεισε στα 31 το οριο ηλικιας
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Έχει κάποιος ενημέρωση εάν θα βγει πριν το 24 η μετά ;
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

2 πρώτες βδομάδες Νοεμβρίου θα βγει το φεκ.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

epoxikosbmk έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 11:39 am 2 πρώτες βδομάδες Νοεμβρίου θα βγει το φεκ.
Ηλικία για εθελοντές μήπως γνωρίζεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες