Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Για πιο λόγο η ειδικότητα πυροσβέστης πέρσι είχε τόσο υψηλά μόρια ενώ είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ότι αφορά τις γραμματικές γνώσεις, τόση πολύ είναι η οβα κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη ειδικότητα; Υπήρχε κάποιος τρόπος για να πάρει κάποιος άλλος μόρια προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή;
Οποιος γνωριζει, δεν την δηλωνει. Ναι ειναι αρκετοι ακομη οι οβα και θα ειναι εαν δεν εχεις 800+++ μορια ουτε επιλαχων δεν μπαινεις οι θεσεις ειναι ηδη καλυμενεςEpiskepths έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 5:08 pm Για πιο λόγο η ειδικότητα πυροσβέστης πέρσι είχε τόσο υψηλά μόρια ενώ είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ότι αφορά τις γραμματικές γνώσεις, τόση πολύ είναι η οβα κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη ειδικότητα; Υπήρχε κάποιος τρόπος για να πάρει κάποιος άλλος μόρια προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή;
Εάν το όριο δείκτη μάζας σώματος είναι 19-27 και είμαι 18.7-18.9 κοβομαι;
Αν θέλουν να είναι πολύ αυστηροί, μπορεί να σε κόψουν. Δεν νομίζω όμως, για 0,2-0,3.Labros98 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:19 pm Εάν το όριο δείκτη μάζας σώματος είναι 19-27 και είμαι 18.7-18.9 κοβομαι;
Συνήθως δεν κόβουν για λιγότερα κιλά. Απλά επειδή είναι μικρή η διαφορά προλαβαίνεις να πάρεις το απαιτούμενο βάροςLabros98 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:19 pm Εάν το όριο δείκτη μάζας σώματος είναι 19-27 και είμαι 18.7-18.9 κοβομαι;
Πάμε να δούμε αν από Δευτέρα βγουν τα μορια …Προσωπική άποψη μέχρι τέλος Οκτώβρη θα έχουν τελειώσει όλα αρχές Νοέμβρη θα γίνε κατάταξη
Αισιόδοξο σενάριο, ωστόσο δεν φαίνεται να κυλήσει τόσο γρήγορα άποψη μου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΠΟΛΥΥΥ αισιόδοξο σε βρίσκω...
Ξεχνάς ότι έχουμε και 28η Οκτωβρίου Ενδιάμεσα, με ότι αυτό συνεπάγεται...
Θεωρώ ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μοριοδότηση και Ιατρικά-Αθλητικά από 1η Νοεμβρίου και μετά...
Καλο Δεκέμβρη παιδιά!
ετοιμαστείτε για αθλήματα!
ετοιμαστείτε για αθλήματα!
Ας κάνω και εγώ μια πρόβλεψη. Την εβδομάδα από 23 Οκτωβρίου για να βγούνε μόρια και από αρχές Νοεμβρίου να καλέσουν για πκε και από μέσα Νοεμβρίου να δώσουν. Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι θα φτάσουν Χριστούγεννα κ νέο έτος αλλά έτσι το βλέπω να πάει!
Με βάσει τα περσινά χρονικά όρια για εκεί πάει
Happy New Year!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες