Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Episkepths

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Δημοσίευση από Episkepths »

Για πιο λόγο η ειδικότητα πυροσβέστης πέρσι είχε τόσο υψηλά μόρια ενώ είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ότι αφορά τις γραμματικές γνώσεις, τόση πολύ είναι η οβα κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη ειδικότητα; Υπήρχε κάποιος τρόπος για να πάρει κάποιος άλλος μόρια προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Episkepths έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 5:08 pm Για πιο λόγο η ειδικότητα πυροσβέστης πέρσι είχε τόσο υψηλά μόρια ενώ είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ότι αφορά τις γραμματικές γνώσεις, τόση πολύ είναι η οβα κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη ειδικότητα; Υπήρχε κάποιος τρόπος για να πάρει κάποιος άλλος μόρια προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή;
Οποιος γνωριζει, δεν την δηλωνει. Ναι ειναι αρκετοι ακομη οι οβα και θα ειναι εαν δεν εχεις 800+++ μορια ουτε επιλαχων δεν μπαινεις οι θεσεις ειναι ηδη καλυμενες
Επισκέπτης

Lass έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 3:50 pm Γιατί ρε επισκέπτηηη, γιατιιι το κάνεις αυτοοοο... Μου κόβεις τα φτερααα
Μονο στρατο ξηρας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Episkepths έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 5:08 pm
Υπήρχε κάποιος τρόπος για να πάρει κάποιος άλλος μόρια προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή;
Μόρια για την ειδικότητα λαμβάνουν οι ΟΒΑ της ειδικότητας, οι εποχικοί πυροσβέστες και οι πυροσβέστες της ΕΑΒ και των ΕΛΠΕ.
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

Εάν το όριο δείκτη μάζας σώματος είναι 19-27 και είμαι 18.7-18.9 κοβομαι;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από niasimas »

Labros98 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:19 pm Εάν το όριο δείκτη μάζας σώματος είναι 19-27 και είμαι 18.7-18.9 κοβομαι;
Αν θέλουν να είναι πολύ αυστηροί, μπορεί να σε κόψουν. Δεν νομίζω όμως, για 0,2-0,3.
Επισκέπτης

Labros98 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:19 pm Εάν το όριο δείκτη μάζας σώματος είναι 19-27 και είμαι 18.7-18.9 κοβομαι;
Συνήθως δεν κόβουν για λιγότερα κιλά. Απλά επειδή είναι μικρή η διαφορά προλαβαίνεις να πάρεις το απαιτούμενο βάρος
Επισκέπτης

Πάμε να δούμε αν από Δευτέρα βγουν τα μορια …Προσωπική άποψη μέχρι τέλος Οκτώβρη θα έχουν τελειώσει όλα αρχές Νοέμβρη θα γίνε κατάταξη
Episkepths

Αισιόδοξο σενάριο, ωστόσο δεν φαίνεται να κυλήσει τόσο γρήγορα άποψη μου
Pappas231997
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pappas231997 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2023 4:32 pm Πάμε να δούμε αν από Δευτέρα βγουν τα μορια …Προσωπική άποψη μέχρι τέλος Οκτώβρη θα έχουν τελειώσει όλα αρχές Νοέμβρη θα γίνε κατάταξη
ΠΟΛΥΥΥ αισιόδοξο σε βρίσκω...
Ξεχνάς ότι έχουμε και 28η Οκτωβρίου Ενδιάμεσα, με ότι αυτό συνεπάγεται...
Θεωρώ ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μοριοδότηση και Ιατρικά-Αθλητικά από 1η Νοεμβρίου και μετά...
HAF2024

Δημοσίευση από HAF2024 »

Καλο Δεκέμβρη παιδιά!

ετοιμαστείτε για αθλήματα!
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Ας κάνω και εγώ μια πρόβλεψη. Την εβδομάδα από 23 Οκτωβρίου για να βγούνε μόρια και από αρχές Νοεμβρίου να καλέσουν για πκε και από μέσα Νοεμβρίου να δώσουν. Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι θα φτάσουν Χριστούγεννα κ νέο έτος αλλά έτσι το βλέπω να πάει!
Episkepths

Panoss99 έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2023 5:26 pm Ας κάνω και εγώ μια πρόβλεψη. Την εβδομάδα από 23 Οκτωβρίου για να βγούνε μόρια και από αρχές Νοεμβρίου να καλέσουν για πκε και από μέσα Νοεμβρίου να δώσουν. Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι θα φτάσουν Χριστούγεννα κ νέο έτος αλλά έτσι το βλέπω να πάει!
Με βάσει τα περσινά χρονικά όρια για εκεί πάει
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από niasimas »

Happy New Year!
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Episkepths έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2023 7:07 pm
Panoss99 έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2023 5:26 pm Ας κάνω και εγώ μια πρόβλεψη. Την εβδομάδα από 23 Οκτωβρίου για να βγούνε μόρια και από αρχές Νοεμβρίου να καλέσουν για πκε και από μέσα Νοεμβρίου να δώσουν. Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι θα φτάσουν Χριστούγεννα κ νέο έτος αλλά έτσι το βλέπω να πάει!
Με βάσει τα περσινά χρονικά όρια για εκεί πάει
Ναι αυτό ακριβώς!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες