Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά ποιες είναι οι διαφορές ΠΕ με ΤΕ και ΔΕ, τι διαφορετικό θα κάνουν; Λογικά οι ΠΕ Θα είναι οι προϊστάμενοι αλλά τι διαφορετικά θα κάνουν οι 3 διαφορετικές ειδικότητες
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 5:56 pm Καλησπέρα συνυποψηφιοι για να ξέρουμε τι λέμε κσι για τον υπολογισμό των μορίων στη ΔΕ κατηγορία. Λοιπόν ο βαθμός πχ 15 υπολογίζεται ως εξής:1,5 επι το εξήντα και ουτο καθεξής αν καποιος έχει 18 1 υπολογίζεται 1.81 επί εξήντα. Έπειτα προσθέτεις ότι έξτρα έχεις σε εμπειρία η σε επίπεδο γλωσσών κσι θητείας ειδικής. Έχουμε και λέμε λοιπόν για τον επικουρικό πίνακα θα κυμανθούν οι επιτυχόντες απο 300 μέχρι και 500 μόρια και για τον κύριο λόγω εμπειρίας περίπου απο 500 και όσο πάει πιο πάνω ανάλογα τα χρόνια εμπειρίας σχετικής. Για να ξέρουμε τι λέμε και να υπολογίσετε κανονικά τα μόρια σας γιατί πολλά κουλά ακούστηκαν απο όλους αυτές τις μέρες. Καλή τύχη

Νομίζω λες λίγα μόρια αλλά μακάρι να είναι όντως έτσι... Θα έχει πολλή συμμετοχή και ανταγωνισμό για αυτά τα μόρια θεωρώ αλλά καλή επιτυχία σε όλους μας!
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Η σειρά προτίμησης των θέσεων θα έχει κάποιο ρόλο στη επιλογή;
Δηλαδή, ένας με λιγότερα μόρια πανελλαδικά θα προηγηθεί σε μια θέση, γιατί δήλωσε μόνο αυτή σαν 1η επιλογή από έναν άλλον που την είχε τελευταία επιλογή, αλλά είχε ο συγκεκριμένος περισσότερα μόρια από τον πρώτο.

Πιο συγκεκριμένα,
Αν διαλέξω εγώ π. Χ. Καβάλα 10τη επιλογή με 650 Μόρια ( ίδιας Κατηγορίας ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ )
και ένας άλλος πχ με 600 Μόρια (ίδιας Κατηγορίας ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ)
έχει δηλώσει 2η θα πάρουν αυτόν και ας έχω περισσότερα Μόρια;
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Αν σκεφτείς ότι με 20 απολυτήριο που δε θα έχει κανείς παίρνει 120 μόρια και για να φτάσει τα 300 θέλει προφισενσι και θητεία στο στρατό δε νομίζω ότι είναι τόσο λίγα
pipistaraxias

Δημοσίευση από pipistaraxias »

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 6:41 pm Αν σκεφτείς ότι με 20 απολυτήριο που δε θα έχει κανείς παίρνει 120 μόρια και για να φτάσει τα 300 θέλει προφισενσι και θητεία στο στρατό δε νομίζω ότι είναι τόσο λίγα
Συνεχιζεις να λες ασυναρτησιες ρε φιλε και μπερδευεις τον κοσμο.
Αν εχεις βαθμο 20 τον πολλαπλασιαζεις επι 30 που μας κανει 600! Ελεος ακομα να παρετε χαμπαρι οτι ο βαθμος παει επι 30; !
Ξυπνηστε επιτελους!
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 6:41 pm Αν σκεφτείς ότι με 20 απολυτήριο που δε θα έχει κανείς παίρνει 120 μόρια και για να φτάσει τα 300 θέλει προφισενσι και θητεία στο στρατό δε νομίζω ότι είναι τόσο λίγα
Έχω την εντύπωση ότι υπολογίζεις πολύ λάθος τα μόρια...
pipistaraxias

Δημοσίευση από pipistaraxias »

Venom94 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 6:52 pm
Έχω την εντύπωση ότι υπολογίζεις πολύ λάθος τα μόρια...
Πραγματικα αν δε το κανει επιτηδες, τοτε μιλαμε για επαγγελματια βλακα!
JusticeStuff

Δημοσίευση από JusticeStuff »

Θερμή παράκληση μην ακούτε και διαβάζετε καμία μπούρδα που γράφει ο κάθε άκυρος (μαζί και εγώ) στο φόρουμ.

Ο τρόπος που αναφέρθηκε παραπάνω είναι τελείως λάθος.

Απλά καταχωρηστε τα χαρτιά σας και τα μόρια σας θα τα υπολογίσει η επιτροπή όπως πρέπει.
Alemao99

Δημοσίευση από Alemao99 »

Πτυχίο 7
Μεταπτυχιακο
Δοκιμος
Αγγλικα C2
Γαλλικά C2
+ τα απαραίτητα

Και εμπειρία 30 μήνες ως υπάλληλος γραφείου.

Είμαι στη γενική κατηγορία οποτε οι 3τεκνοι πολύτεκνος άμεσα είναι ήδη μπροστά με διαφορά.

Χαιρετίσματα. Λογικά οττε φάκελο θα στείλω. Ας ελπίσουμε ότι θα κοπούν πολλά γιοτομπαλα στα αθλήματα και γινει κμια σπόντα και διοριστουμε. Αλλιώς ούτε απέξω.
Ef2019
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Επάγγελμα: Ειδικός φρουρός

Δημοσίευση από Ef2019 »

Καλησπέρα σε όλους έχω τελειώσει ΕΠΑΛ όποτε έχω απολυτήριο λυκείου και πτυχίο ειδικότητας τουριστικών.
Επειδή το πτυχίο έχει μεγαλύτερο βαθμό από το απολυτήριο μπορώ να συμμετέχω με το πτυχίο; Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος.
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Έχει μπερδευτεί πολύ φίλε αν κάποιος έχει 18 απολυτήριο κάνει 18 Χ 30.
Μην λες ασυναρτησίες πραγματικά με έκανες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Με το πτυχίο σου ΑΕΙ η ΤΕΙ κανονικά θα συμμετέχεις. Τα τουριστικά τι σχέση έχουν όμως ; Έχεις καταλάβει τι ζητάει η προκήρυξη ;
Eknevrismenos

Δημοσίευση από Eknevrismenos »

Ρε ακαταλληλοι τη προκηρυξη εχετε κατσε να τη διαβασετε; Δε ξερετε αναγνωση; Δε κατανοειτε την Ελληνικη γλωσσα;
Τι ηληθιες αποριες ειναι αυτες που εχετε οι περισσοτεροι; Ολα τα αναλυει μεσα ελεος!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, για να ξεκαθαρίσουμε, πως βγαίνουν τα μόρια. Επειδή λέει σε 10βαθμη κλίμακα Χ 60, όσοι έχουν 20βαθμη, κάνουν μία απλή μέθοδο των τριών. Δηλαδή, έχεις απολυτήριο 15,6. Πολλαπλασιάζετε το 15,6 με το 10 και ότι προκύψει το διαιρείται με το 20. Αυτός θα είναι ο βαθμός σε 10βαθμη και το πολλαπλασιάζεται με το 60, που λέει η προκ. Μετά προσθέτετε ότι άλλα μόρια έχετε. Άλλος τρόπος είναι να πολλαπλασιάσετε το βαθμό απολυτηρίου, στην 20βαθμη κλίμακα με το 30. Το ίδιο αποτέλεσμα θα δώσει.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από mrhabuya »

Πωπω τι διαβαζουμε εδω μεσα θεε μου! Δεν μπορειτε να διαβασετε ενα απλο φεκ για ονομα της παναγιας πια. Ο καθενας λεει την λακιαμα του. Αν εβγαζε ο ΑΣΕΠ διαγωνισμος ηλιθιοτητας ο ανταγωνισμος θα ηταν ο μεγαλυτερος στον πλανητη. Οι ερωτησεις που γινονται ειναι πραγματικα για λουμπεν. Τεραστιο λαθος που δεν μπηκε γραπτος διαγωνισμος και για ΔΕ να κοπει το 80%
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες