Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Η σειρά προτίμησης των θέσεων θα έχει κάποιο ρόλο στη επιλογή; Δηλ ένας με λιγότερα μόρια πανελλαδικά θα προηγηθεί σε μια θέση γιατι δηλωσε μόνο αυτήν και είναι ο μοναδικός πανελλαδικά που την έχει δηλώσει; Όπως γίνεται με το λοιπό επικουρικό στα νοσοκομεία;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Έχω την ίδια απορία με την Roula30 από πάνω, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Θέλετε και δικαστική ούτε μια προκήρυξη δεν μπορείτε να διαβάσετε ; Δηλαδή έλεος αφιερώστε λίγο χρόνο! Εκτός αν όντως δεν τα πιάνετε. Στην Β φάση θα καλεστούν συγκεκριμένα άτομα που θα πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά με τον τρόπο που υποδεικνύει η προκήρυξη
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία, στη βεβαίωση έφκα ο τελευταίος μήνας δεν είναι περασμένος, να βάλω ότι γράφει η βεβαίωση έφκα ή να βάλω έναν επιπλέον μήνα που τον έχω εργαστεί αλλά δεν έχει ακόμα περαστεί, ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!
Είναι κανείς από εδώ μέσα ειδική κατηγορία με συγγενικό πρόσωπο 67% αναπηρία;
Οι 21 θέσεις αφορούν οποιαδήποτε περιοχή, σωστά;
Οι 21 θέσεις αφορούν οποιαδήποτε περιοχή, σωστά;
Ζητάς βεβαίωση προϋπηρεσίας από την εργασία σου.Aggeloukos έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 2:59 pm Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία, στη βεβαίωση έφκα ο τελευταίος μήνας δεν είναι περασμένος, να βάλω ότι γράφει η βεβαίωση έφκα ή να βάλω έναν επιπλέον μήνα που τον έχω εργαστεί αλλά δεν έχει ακόμα περαστεί, ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!
Το μορια προϋπηρεσίας στρατου ανεξαρτήτως ειδικότητας μετράνε?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ειδικός φρουρός
Καλησπέρα σε όλους έχω τελειώσει ΕΠΑΛ όποτε έχω απολυτήριο λυκείου και πτυχίο ειδικότητας τουριστικών.
Επειδή το πτυχίο έχει μεγαλύτερο βαθμό από το απολυτήριο μπορώ να συμμετέχω με το πτυχίο; Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος.
Επειδή το πτυχίο έχει μεγαλύτερο βαθμό από το απολυτήριο μπορώ να συμμετέχω με το πτυχίο; Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος.
-
- Στρατιώτης
Η αίτηση μπορεί να ακυρωθεί και να γίνει εκ νέου ; Γνωρίζει κάποιος ;
Αν δεν την έχεις οριστικοποιήσει, ναι.Stratiotis95 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 4:44 pm Η αίτηση μπορεί να ακυρωθεί και να γίνει εκ νέου ; Γνωρίζει κάποιος ;
-
- Στρατιώτης
Visitor έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 4:46 pmΑν δεν την έχεις οριστικοποιήσει, ναι.Stratiotis95 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 4:44 pm Η αίτηση μπορεί να ακυρωθεί και να γίνει εκ νέου ; Γνωρίζει κάποιος ;
Αν την έχω οριστικοποιήσει δηλαδή όχι ;
-
- Στρατιώτης
Μόλις την ακύρωσα και την ξαναέκανα με νέο αριθμό πρωτόκολλου παιδιά. Μην αγχώνεστε αν κάνετε κάτι λάθοςStratiotis95 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 4:49 pmVisitor έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 4:46 pmΑν δεν την έχεις οριστικοποιήσει, ναι.Stratiotis95 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 4:44 pm Η αίτηση μπορεί να ακυρωθεί και να γίνει εκ νέου ; Γνωρίζει κάποιος ;
Αν την έχω οριστικοποιήσει δηλαδή όχι ;
Παιδιά, όταν κάνετε την αίτηση, για οποιονδήποτε λόγο πατάτε αποθήκευση, ούτως ώστε εάν κάτι θυμηθείτε να προσθέσετε, να το επεξεργαστείτε αργότερα. Εάν δεν καταλαβαίνετε κάτι, συμβουλεύεστε την προκήρυξη, γιαυτο την έχει στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ. Εδώ μπορεί οποιοσδήποτε να σας πάρει στον λαιμό του και να χάσετε μια θέση τζάμπα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ειδικός φρουρός
Καλησπέρα σε όλους έχω τελειώσει ΕΠΑΛ όποτε έχω απολυτήριο λυκείου και πτυχίο ειδικότητας τουριστικών.
Καλησπέρα συνυποψηφιοι για να ξέρουμε τι λέμε κσι για τον υπολογισμό των μορίων στη ΔΕ κατηγορία. Λοιπόν ο βαθμός πχ 15 υπολογίζεται ως εξής:1,5 επι το εξήντα και ουτο καθεξής αν καποιος έχει 18 1 υπολογίζεται 1.81 επί εξήντα. Έπειτα προσθέτεις ότι έξτρα έχεις σε εμπειρία η σε επίπεδο γλωσσών κσι θητείας ειδικής. Έχουμε και λέμε λοιπόν για τον επικουρικό πίνακα θα κυμανθούν οι επιτυχόντες απο 300 μέχρι και 500 μόρια και για τον κύριο λόγω εμπειρίας περίπου απο 500 και όσο πάει πιο πάνω ανάλογα τα χρόνια εμπειρίας σχετικής. Για να ξέρουμε τι λέμε και να υπολογίσετε κανονικά τα μόρια σας γιατί πολλά κουλά ακούστηκαν απο όλους αυτές τις μέρες. Καλή τύχη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες