Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Lagoniko11 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:09 pm Ρε παιδιά εμείς της 9κ Υεφκκ που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα, για ποιο λόγο δε μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Αφου δε κατέχουμε ακόμα κάποια μόνιμη θέση, ανεργοι θεωρουμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ενώ ήταν μέσα στη σχολή. Την περίοδο που θα γίνονται οι αιτήσεις δε θα κατέχουμε μόνιμη θεση.
Τι γνώμη έχετε εσείς;
Εφόσον έχεις διοριστεί εγώ θα σου έλεγα μην μπείς στην διαδικασία και σου βγάλει κανένα κόλλημα διορισμού και μείνει μετά ξεκρεμαστος.
Lagoniko11

Δημοσίευση από Lagoniko11 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:16 pm
Lagoniko11 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:09 pm Ρε παιδιά εμείς της 9κ Υεφκκ που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα, για ποιο λόγο δε μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Αφου δε κατέχουμε ακόμα κάποια μόνιμη θέση, ανεργοι θεωρουμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ενώ ήταν μέσα στη σχολή. Την περίοδο που θα γίνονται οι αιτήσεις δε θα κατέχουμε μόνιμη θεση.
Τι γνώμη έχετε εσείς;
Εφόσον έχεις διοριστεί εγώ θα σου έλεγα μην μπείς στην διαδικασία και σου βγάλει κανένα κόλλημα διορισμού και μείνει μετά ξεκρεμαστος.
Μα δεν έχουμε διοριστεί ακόμα. Μονο τη σχολή τελειώσαμε. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή είμαστε άνεργοι.
Περιμένουμε να διοριστουμε, αλλά ακόμα δεν εχουμε διοριστεί.
Τι έχω να χάσω άμα κάνω αίτηση; Το πολύ πολύ να αμέ απορριψουν από τη Δικαστική.
Grader5

Δημοσίευση από Grader5 »

Το φεκ λέει μέσα είτε πρόσληψη είτε διορισμός. Απο εκεί και πέρα με δικιά σου και μόνο ευθύνη δεν φέρει καμία ευθύνη κανένα φόρουμ καμία σελίδα για να ζητάς εξηγήσεις. Καλη επιτυχία φίλε μου σε ότι και αν κάνεις.
Lagoniko11

Grader5 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:49 pm Το φεκ λέει μέσα είτε πρόσληψη είτε διορισμός. Απο εκεί και πέρα με δικιά σου και μόνο ευθύνη δεν φέρει καμία ευθύνη κανένα φόρουμ καμία σελίδα για να ζητάς εξηγήσεις. Καλη επιτυχία φίλε μου σε ότι και αν κάνεις.
Ποιες εξηγήσεις και ποια ευθύνη, τι γνώμη έχετε είπα.
Λες και θα το πάρω ευαγγέλιο αυτό που θα πείτε.
Κώλυμα κατά το διορισμό εννοεί της Δικαστικής εννοεί πειθαρχίκα παραπτώματα και να μη σε έχουν απολύσει.
Grader5

Δημοσίευση από Grader5 »

Ωραία σου λένε όλοι την γνώμη τους μαζί με την δικιά μου κ εσύ ακόμα επιμένεις, αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις. Ότι και να σου που εδω μεσα δεν έχει νόημα.
Lagoniko11

Grader5 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:54 pm Ωραία σου λένε όλοι την γνώμη τους μαζί με την δικιά μου κ εσύ ακόμα επιμένεις, αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις. Ότι και να σου που εδω μεσα δεν έχει νόημα.
Λεω μηπως ήξερε κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο.
Grader5

Δημοσίευση από Grader5 »

Μετά από την παρέλευση πενταετίας
από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους,

Ημερομηνία διορισμού η πρόσληψη τους εσύ είπες δεν έχεις υπογράψει πρόσληψη αλλά είσαι διορισμένος αναμένεις φεκ διορισμού. Εγώ φίλε δεν θα το ρίσκαρα. Εσύ αν είσαι τολμηρός καντο.
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Δεν ξέρω τι παραπάνω θες σου λένε την γνώμη τους η οποία είναι να μην το ρισκάρεις. Αν εσύ παρ’ όλ’ αυτά θες να το κάνεις κάντο. Στην δικαστική δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις. Στην θέση που είσαι τώρα όμως θα μπεις στα σίγουρα. Εσύ επιλέγεις στην τελική.
Grader5

Δημοσίευση από Grader5 »

Και θα στο πω κ άλλιως έφαγες το σκάφος 9κ αθλήματα αναμονή ψυχοτεχνικα ταλαιπωρία, γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Τα λεφτά τα ίδια σκατα είναι ίσως και λίγο λιγότερα δικαστική από τι πήρε το αυτί μου.
Lagoniko11

Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 2:02 pm Δεν ξέρω τι παραπάνω θες σου λένε την γνώμη τους η οποία είναι να μην το ρισκάρεις. Αν εσύ παρ’ όλ’ αυτά θες να το κάνεις κάντο. Στην δικαστική δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις. Στην θέση που είσαι τώρα όμως θα μπεις στα σίγουρα. Εσύ επιλέγεις στην τελική.
Ποιο είναι το ρίσκο φίλε; Εγω θα κάνω αίτηση και μετά θα υπογράψω κανονικά στην 9κ, δε θα χάσω τη δουλειά.
Το πολύ πολύ να με απορριψουν από την Δικαστική, την 9κ δε τη χάνω θα πάω.
Pappous333

Δημοσίευση από Pappous333 »

Καλησπέρα ομαδα! Οσοι ημασταν ειδικές δυνάμεις θα βάλουμε πιστοποιητικό τύπου Α για να αποδείξουμε τα μόρια σωστά?
Επισκέπτης

Φίλε εσυ που είσαι από την 9κ θα έχεις θέμα με την μόνιμη θέση… πέρασες εκπαίδευση έχετε υπογράψει κάποια χαρτιά ξέρουμε από αυτά μη μας λες ότι είσαι άνεργος. Το πολύ πολύ να μη μπεις ούτε 9κ ούτε δικαστική στην χειρότερη. Κάτσε στην θέση σου αν θες κ τη δίκη μου ταπεινή γνώμη μην έχεις θέματα καλή συνέχεια
Coco2k
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Coco2k »

Pappous333 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 2:28 pm Καλησπέρα ομαδα! Οσοι ημασταν ειδικές δυνάμεις θα βάλουμε πιστοποιητικό τύπου Α για να αποδείξουμε τα μόρια σωστά;
ναι
Επισκέπτης

Εφόσον δεν έχει διορισθεί δεν θα έχεις θέμα να κάνεις χαρτιά. Εκτός αν έχει βγεί φεκ διορισμού αυτό εσύ το γνωρίζεις.
Αλλά άμα είναι να μην πας μην μπείς καν στην διαδικασία για εμένα αφού υπηρεσιακά το ίδιο πράγμα θα είναι.
Coco2k
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Coco2k »

Lagoniko11 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 2:12 pm
Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 2:02 pm Δεν ξέρω τι παραπάνω θες σου λένε την γνώμη τους η οποία είναι να μην το ρισκάρεις. Αν εσύ παρ’ όλ’ αυτά θες να το κάνεις κάντο. Στην δικαστική δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις. Στην θέση που είσαι τώρα όμως θα μπεις στα σίγουρα. Εσύ επιλέγεις στην τελική.
Ποιο είναι το ρίσκο φίλε; Εγω θα κάνω αίτηση και μετά θα υπογράψω κανονικά στην 9κ, δε θα χάσω τη δουλειά.
Το πολύ πολύ να με απορριψουν από την Δικαστική, την 9κ δε τη χάνω θα πάω.
αφου εχεις την 9κ τι την θες την δικαστιηκ; Κατσε εκει που εισαι. Εισαι και ηδη μεσα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες