Εφόσον έχεις διοριστεί εγώ θα σου έλεγα μην μπείς στην διαδικασία και σου βγάλει κανένα κόλλημα διορισμού και μείνει μετά ξεκρεμαστος.Lagoniko11 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:09 pm Ρε παιδιά εμείς της 9κ Υεφκκ που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα, για ποιο λόγο δε μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Αφου δε κατέχουμε ακόμα κάποια μόνιμη θέση, ανεργοι θεωρουμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ενώ ήταν μέσα στη σχολή. Την περίοδο που θα γίνονται οι αιτήσεις δε θα κατέχουμε μόνιμη θεση.
Τι γνώμη έχετε εσείς;
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Μα δεν έχουμε διοριστεί ακόμα. Μονο τη σχολή τελειώσαμε. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή είμαστε άνεργοι.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:16 pmΕφόσον έχεις διοριστεί εγώ θα σου έλεγα μην μπείς στην διαδικασία και σου βγάλει κανένα κόλλημα διορισμού και μείνει μετά ξεκρεμαστος.Lagoniko11 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:09 pm Ρε παιδιά εμείς της 9κ Υεφκκ που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα, για ποιο λόγο δε μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Αφου δε κατέχουμε ακόμα κάποια μόνιμη θέση, ανεργοι θεωρουμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ενώ ήταν μέσα στη σχολή. Την περίοδο που θα γίνονται οι αιτήσεις δε θα κατέχουμε μόνιμη θεση.
Τι γνώμη έχετε εσείς;
Περιμένουμε να διοριστουμε, αλλά ακόμα δεν εχουμε διοριστεί.
Τι έχω να χάσω άμα κάνω αίτηση; Το πολύ πολύ να αμέ απορριψουν από τη Δικαστική.
Το φεκ λέει μέσα είτε πρόσληψη είτε διορισμός. Απο εκεί και πέρα με δικιά σου και μόνο ευθύνη δεν φέρει καμία ευθύνη κανένα φόρουμ καμία σελίδα για να ζητάς εξηγήσεις. Καλη επιτυχία φίλε μου σε ότι και αν κάνεις.
Ποιες εξηγήσεις και ποια ευθύνη, τι γνώμη έχετε είπα.
Λες και θα το πάρω ευαγγέλιο αυτό που θα πείτε.
Κώλυμα κατά το διορισμό εννοεί της Δικαστικής εννοεί πειθαρχίκα παραπτώματα και να μη σε έχουν απολύσει.
Ωραία σου λένε όλοι την γνώμη τους μαζί με την δικιά μου κ εσύ ακόμα επιμένεις, αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις. Ότι και να σου που εδω μεσα δεν έχει νόημα.
Μετά από την παρέλευση πενταετίας
από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους,
Ημερομηνία διορισμού η πρόσληψη τους εσύ είπες δεν έχεις υπογράψει πρόσληψη αλλά είσαι διορισμένος αναμένεις φεκ διορισμού. Εγώ φίλε δεν θα το ρίσκαρα. Εσύ αν είσαι τολμηρός καντο.
από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους,
Ημερομηνία διορισμού η πρόσληψη τους εσύ είπες δεν έχεις υπογράψει πρόσληψη αλλά είσαι διορισμένος αναμένεις φεκ διορισμού. Εγώ φίλε δεν θα το ρίσκαρα. Εσύ αν είσαι τολμηρός καντο.
Δεν ξέρω τι παραπάνω θες σου λένε την γνώμη τους η οποία είναι να μην το ρισκάρεις. Αν εσύ παρ’ όλ’ αυτά θες να το κάνεις κάντο. Στην δικαστική δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις. Στην θέση που είσαι τώρα όμως θα μπεις στα σίγουρα. Εσύ επιλέγεις στην τελική.
Και θα στο πω κ άλλιως έφαγες το σκάφος 9κ αθλήματα αναμονή ψυχοτεχνικα ταλαιπωρία, γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Τα λεφτά τα ίδια σκατα είναι ίσως και λίγο λιγότερα δικαστική από τι πήρε το αυτί μου.
Ποιο είναι το ρίσκο φίλε; Εγω θα κάνω αίτηση και μετά θα υπογράψω κανονικά στην 9κ, δε θα χάσω τη δουλειά.
Το πολύ πολύ να με απορριψουν από την Δικαστική, την 9κ δε τη χάνω θα πάω.
Καλησπέρα ομαδα! Οσοι ημασταν ειδικές δυνάμεις θα βάλουμε πιστοποιητικό τύπου Α για να αποδείξουμε τα μόρια σωστά?
Φίλε εσυ που είσαι από την 9κ θα έχεις θέμα με την μόνιμη θέση… πέρασες εκπαίδευση έχετε υπογράψει κάποια χαρτιά ξέρουμε από αυτά μη μας λες ότι είσαι άνεργος. Το πολύ πολύ να μη μπεις ούτε 9κ ούτε δικαστική στην χειρότερη. Κάτσε στην θέση σου αν θες κ τη δίκη μου ταπεινή γνώμη μην έχεις θέματα καλή συνέχεια
Εφόσον δεν έχει διορισθεί δεν θα έχεις θέμα να κάνεις χαρτιά. Εκτός αν έχει βγεί φεκ διορισμού αυτό εσύ το γνωρίζεις.
Αλλά άμα είναι να μην πας μην μπείς καν στην διαδικασία για εμένα αφού υπηρεσιακά το ίδιο πράγμα θα είναι.
Αλλά άμα είναι να μην πας μην μπείς καν στην διαδικασία για εμένα αφού υπηρεσιακά το ίδιο πράγμα θα είναι.
αφου εχεις την 9κ τι την θες την δικαστιηκ; Κατσε εκει που εισαι. Εισαι και ηδη μεσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες