Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Djurisic

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Djurisic »

Visitor έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 12:26 am
Visitor έγραψε: Τετ Οκτ 04, 2023 10:04 pm Παιδιά, εάν θέλετε να δείτε τα μόρια σας, υπάρχει ξεχωριστό νήμα. Τωρα το αν έχετε πιθανότητες η όχι, μην περιμένετε να σας απαντήσει κάποιος με σιγουριά.
Παιδια η προκήρυξη θελει β κατηγορίας δίπλωμα δλδ 9 θεσιο;
Ωραίος ο Φαίδων!
Petrosqqq

Δημοσίευση από Petrosqqq »

Η προϋπηρεσία μετράει αφού βγήκε η πιστοποίηση και μετά?
Mixalis923

Δημοσίευση από Mixalis923 »

Παιδιά αν βάλω κανονικά την προϋπηρεσία μου
Μπορώ να δηλώσω και θέση στην οποία δεν μοριοδοτεοται η εμπειρία; Και απλά να μην τα λάβουν υπόψιν;
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Επειδή δε ξέρουμε ακριβώς τι είδους εμπειρία θα μετρήσουν βαλτε ότι νομίζετε και ότι πιάσουν, αν πιάσουν, το πολύ πολύ θα το αγνοήσουν και συνεχίζουμε με τα μόρια τα σίγουρα
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

Καλημερα! Αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με την σελιδα του ΑΣΕΠ σημερα η μονο εγω ειμαι ο τυχερος;
solomon12

Δημοσίευση από solomon12 »

Παιδια να ρωτησω κατι σημαντικό...

Δουλεύω κανονικά αυτην την περιόδο... Οταν πηγαίνω όμως στον εφκα να εκδοσω τη βεβαίωση προυπηρεσίας, δεν μου υπολογίζει τους τελευταίους δυο μήνες Αύγουστο Σεπτέμβριο. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Μιλάμε τώρα για 14 μόρια που είναι κρίμα να χαθούν.

Ευχαριστώ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα παιδιά. Μηπως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα στο φειςμπουκ ώστε να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία μας ;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 11:37 am Καλημέρα παιδιά. Μηπως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα στο φειςμπουκ ώστε να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία μας ;
Υπαρχει μια ομαδα αλλα δεν υπαρχει καποια ομαδικη συνομιλια στο messenger
Επισκέπτης

Λοιπον εχω δημιουργήσει μια ομαδα στο φβ "δικαστικη αστυνομια 2023" (με κεφαλαία) μπειτε εκει ωστε να διευκολυνθουμε με τα ερωτηματα μας
Επισκέπτης

https://m.facebook.com/groups/252358647 ... ?ref=share
(Η ομάδα νομίζω σωστά την έφτιαξα κ μπορείτε να μπείτε)
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

solomon12 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 11:33 am Παιδια να ρωτησω κατι σημαντικό...

Δουλεύω κανονικά αυτην την περιόδο... Οταν πηγαίνω όμως στον εφκα να εκδοσω τη βεβαίωση προυπηρεσίας, δεν μου υπολογίζει τους τελευταίους δυο μήνες Αύγουστο Σεπτέμβριο. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Μιλάμε τώρα για 14 μόρια που είναι κρίμα να χαθούν.

Ευχαριστώ.
Ναι στο ΕΦΚΑ δεν φαίνονται τα ένσημα των τελευταίων 3 μηνών, μπορείς να ζητήσεις από την υπηρεσία σου βεβαίωση υπηρεσιακής κατάστασης ή βεβαίωση ενσήμων για το χρονικό διάστημα που δεν φαίνεται.
Manolis55

Δημοσίευση από Manolis55 »

Ρε παιδιά το προφισενσι το ανεβάζουμε χωρίς μετάφραση και επικύρωση σωστά; Και ανεβάζουμε το πρωτότυπο, όχι φωτοτυπία!
Masatos

Δημοσίευση από Masatos »

Edwwww έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 12:37 pm

Ευχαριστώ.
Ναι στο ΕΦΚΑ δεν φαίνονται τα ένσημα των τελευταίων 3 μηνών, μπορείς να ζητήσεις από την υπηρεσία σου βεβαίωση υπηρεσιακής κατάστασης ή βεβαίωση ενσήμων για το χρονικό διάστημα που δεν φαίνεται.
Διορθώσετε με αν δεν κάνω λάθος... Τώρα θα κάνουμε ηλεκτρονική αίτηση. Εφόσον κ αν μας ζητηθεί την συνέχεια θα περάσουμε τα δικαιολογητικά, ως τότε ίσως φαίνεται η προϋπηρεσία στο εφκα ... Ειδάλλως ... Βλέπουμε ... Αν έχω καταλάβει καλά από την προκηρυξη
Επισκέπτης

Ευχαριστώ.
Αδερφέ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.
Lagoniko11

Δημοσίευση από Lagoniko11 »

Ρε παιδιά εμείς της 9κ Υεφκκ που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα, για ποιο λόγο δε μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Αφου δε κατέχουμε ακόμα κάποια μόνιμη θέση, ανεργοι θεωρουμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ενώ ήταν μέσα στη σχολή. Την περίοδο που θα γίνονται οι αιτήσεις δε θα κατέχουμε μόνιμη θεση.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες