Ωραίος ο Φαίδων!
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Η προϋπηρεσία μετράει αφού βγήκε η πιστοποίηση και μετά?
Παιδιά αν βάλω κανονικά την προϋπηρεσία μου
Μπορώ να δηλώσω και θέση στην οποία δεν μοριοδοτεοται η εμπειρία; Και απλά να μην τα λάβουν υπόψιν;
Μπορώ να δηλώσω και θέση στην οποία δεν μοριοδοτεοται η εμπειρία; Και απλά να μην τα λάβουν υπόψιν;
Επειδή δε ξέρουμε ακριβώς τι είδους εμπειρία θα μετρήσουν βαλτε ότι νομίζετε και ότι πιάσουν, αν πιάσουν, το πολύ πολύ θα το αγνοήσουν και συνεχίζουμε με τα μόρια τα σίγουρα
Καλημερα! Αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με την σελιδα του ΑΣΕΠ σημερα η μονο εγω ειμαι ο τυχερος;
Παιδια να ρωτησω κατι σημαντικό...
Δουλεύω κανονικά αυτην την περιόδο... Οταν πηγαίνω όμως στον εφκα να εκδοσω τη βεβαίωση προυπηρεσίας, δεν μου υπολογίζει τους τελευταίους δυο μήνες Αύγουστο Σεπτέμβριο. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Μιλάμε τώρα για 14 μόρια που είναι κρίμα να χαθούν.
Ευχαριστώ.
Δουλεύω κανονικά αυτην την περιόδο... Οταν πηγαίνω όμως στον εφκα να εκδοσω τη βεβαίωση προυπηρεσίας, δεν μου υπολογίζει τους τελευταίους δυο μήνες Αύγουστο Σεπτέμβριο. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Μιλάμε τώρα για 14 μόρια που είναι κρίμα να χαθούν.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα παιδιά. Μηπως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα στο φειςμπουκ ώστε να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία μας ;
Λοιπον εχω δημιουργήσει μια ομαδα στο φβ "δικαστικη αστυνομια 2023" (με κεφαλαία) μπειτε εκει ωστε να διευκολυνθουμε με τα ερωτηματα μας
https://m.facebook.com/groups/252358647 ... ?ref=share
(Η ομάδα νομίζω σωστά την έφτιαξα κ μπορείτε να μπείτε)
(Η ομάδα νομίζω σωστά την έφτιαξα κ μπορείτε να μπείτε)
Ναι στο ΕΦΚΑ δεν φαίνονται τα ένσημα των τελευταίων 3 μηνών, μπορείς να ζητήσεις από την υπηρεσία σου βεβαίωση υπηρεσιακής κατάστασης ή βεβαίωση ενσήμων για το χρονικό διάστημα που δεν φαίνεται.solomon12 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 11:33 am Παιδια να ρωτησω κατι σημαντικό...
Ευχαριστώ.
Ρε παιδιά το προφισενσι το ανεβάζουμε χωρίς μετάφραση και επικύρωση σωστά; Και ανεβάζουμε το πρωτότυπο, όχι φωτοτυπία!
Διορθώσετε με αν δεν κάνω λάθος... Τώρα θα κάνουμε ηλεκτρονική αίτηση. Εφόσον κ αν μας ζητηθεί την συνέχεια θα περάσουμε τα δικαιολογητικά, ως τότε ίσως φαίνεται η προϋπηρεσία στο εφκα ... Ειδάλλως ... Βλέπουμε ... Αν έχω καταλάβει καλά από την προκηρυξηEdwwww έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 12:37 pmΝαι στο ΕΦΚΑ δεν φαίνονται τα ένσημα των τελευταίων 3 μηνών, μπορείς να ζητήσεις από την υπηρεσία σου βεβαίωση υπηρεσιακής κατάστασης ή βεβαίωση ενσήμων για το χρονικό διάστημα που δεν φαίνεται.solomon12 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 11:33 am Παιδια να ρωτησω κατι σημαντικό...
Ευχαριστώ.
Αδερφέ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.solomon12 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 11:33 am Παιδια να ρωτησω κατι σημαντικό...
Ευχαριστώ.
Ρε παιδιά εμείς της 9κ Υεφκκ που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα, για ποιο λόγο δε μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Αφου δε κατέχουμε ακόμα κάποια μόνιμη θέση, ανεργοι θεωρουμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ενώ ήταν μέσα στη σχολή. Την περίοδο που θα γίνονται οι αιτήσεις δε θα κατέχουμε μόνιμη θεση.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες