Μάλιστα κύριε διασώστη. Και πια είναι η βάση για γυναίκες για την προκήρυξη με εμπειρία και χωρίς?Diasostis31 έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 12:18 am Δεν υπάρχει ΔΜς, επειδή είναι πολιτικό προσωπικό.
Η σχολή είναι 2 μηνες, και 2 πρακτική στο δικαστήριο διορισμού.
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Σωστό. Από τους τέσσερις, οι δύο είναι πρακτική.Diasostis31 έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 12:18 am Δεν υπάρχει ΔΜς, επειδή είναι πολιτικό προσωπικό.
Άρθρο 3 Διάρκεια εκπαίδευσης1. Η εισαγωγική εκπαίδευση των υπαλλήλων της Δι-καστικής Αστυνομίας είναι τετράμηνης διάρκειας, ενώ, κατά τους δύο τελευταίους μήνες, πραγματοποιείται πρακτική άσκηση στα δικαστήρια και τις εισαγγελίες, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί.
Αυτό είναι από το ΦΕΚ,19 Απριλίου 2023, για την εισαγωγική εκπαίδευση του προσωπικού της δικαστικής.
Άρθρο 1 Τόπος εκπαίδευσης1. Η εισαγωγική εκπαίδευση των υπαλλήλων της Δι-καστικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται στις εγκατα-στάσεις της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών για τους υπαλλήλους του πολιτικού τομέα.2. Η εισαγωγική εκπαίδευση του προσωπικού του αστυνομικού τομέα της Δικαστικής Αστυνομίας πραγ-ματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυ-φυλάκων ή σε άλλους κατάλληλους χώρους, ανά την Επικράτεια
Γιατί αποφεύγετε να μου απαντήσετε βρε για τν βάση μορίων; Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε να προβλέψετε με σιγουριά αλλά έχω αγχωθεί είμαι 31 δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία 
Τι να σου πουν για την βάση γιατί τι θα αλλάξει; Κάνε την προσπάθεια σου όπως όλοι
Καλά κάνω κοίτα την πάρτυ σου.kpapageor έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 6:22 pm Κομπλεξικέ 'Edwwww',
Άσε το κόσμο να γράψει την απορία του. Έτσι κάνεις και στα άλλα νήματα ...
Είσαι ο πιο τοξικός εδώ μέσα αν καθίσει και διαβάσει κάποιος τις συνομιλίες θα σε καταλάβει από χιλιόμετρα.
Ήμαρτον δηλαδή.
Ο καθένας σας θέλει μια προκήρυξη που να είναι ιδανική για τον εαυτό του.
Ότι είναι διαφορετικό το βαφτίζεται "απορία" και ότι βάσει της δικιά σας λογική δεν είναι φυσιολογικό!
Αν εγώ είμαι τοξικός εσείς είστε βολεψακιδες.
Προτιμώ να με θεωρείς τοξικό και όχι να παίρνω σβαρνα όλες τις προκηρύξεις και να το παίζω και δήθεν συνειδητοποιημένος.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Εθνικό τυπογραφείο, πήρα τηλέφωνο δυστυχώς δεν έχουν καμία πληροφορία σχετικά με την προκήρυξη για σήμερα ...
Εντάξει Edwwww εσύ μη βγάλεις κανένα δίπλωμα / πτυχίο. Ίσως περάσεις και εσύ κάποια στιγμή κάπουEdwwww έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 4:53 amΚαλά κάνω κοίτα την πάρτυ σου.kpapageor έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 6:22 pm Κομπλεξικέ 'Edwwww',
Άσε το κόσμο να γράψει την απορία του. Έτσι κάνεις και στα άλλα νήματα ...
Είσαι ο πιο τοξικός εδώ μέσα αν καθίσει και διαβάσει κάποιος τις συνομιλίες θα σε καταλάβει από χιλιόμετρα.
Ήμαρτον δηλαδή.
Ο καθένας σας θέλει μια προκήρυξη που να είναι ιδανική για τον εαυτό του.
Ότι είναι διαφορετικό το βαφτίζεται "απορία" και ότι βάσει της δικιά σας λογική δεν είναι φυσιολογικό!
Αν εγώ είμαι τοξικός εσείς είστε βολεψακιδες.
Προτιμώ να με θεωρείς τοξικό και όχι να παίρνω σβαρνα όλες τις προκηρύξεις και να το παίζω και δήθεν συνειδητοποιημένος.
Προς το παρόν, τίποτα, ούτε στο σάιτ του ΑΣΕΠ, ούτε του υπουργείου.
Κουβας η σημερινη μερα οπως φαινεται...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Δεν υπάρχουν θέσεις για γυναίκες, όλοι θα διαγωνιστούν μαζί.Despoina92 έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 12:26 amΜάλιστα κύριε διασώστη. Και πια είναι η βάση για γυναίκες για την προκήρυξη με εμπειρία και χωρίς;Diasostis31 έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 12:18 am Δεν υπάρχει ΔΜς, επειδή είναι πολιτικό προσωπικό.
Δεν μπορείς να κάνεις σωστή εκτίμηση της βάσης, χωρίς εμπειρία πιστεύω 600+
Με εμπειρία αν μετρήσει μόνο ένστολους 800+, αν μετρήσει και security 900+.
Κάτσε ρε μπροκολόκο ακόμη δεν έχουμε πιεί τον καφέ μας. Όλα θα γίνουν!
Ευχαριστώ πολύ διασώστη για την απάντηση.Diasostis31 έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 11:54 amΔεν υπάρχουν θέσεις για γυναίκες, όλοι θα διαγωνιστούν μαζί.Despoina92 έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 12:26 amΜάλιστα κύριε διασώστη. Και πια είναι η βάση για γυναίκες για την προκήρυξη με εμπειρία και χωρίς;Diasostis31 έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 12:18 am Δεν υπάρχει ΔΜς, επειδή είναι πολιτικό προσωπικό.
Δεν μπορείς να κάνεις σωστή εκτίμηση της βάσης, χωρίς εμπειρία πιστεύω 600+
Με εμπειρία αν μετρήσει μόνο ένστολους 800+, αν μετρήσει και security 900+.
Δικαστική αστυνομία
'Διαβάστηκε'

'Διαβάστηκε'
Να εκφράσω και κάτι ακόμη. Το άρθρο 29 του νόμου περί ΑΣΕΠ στο οποίο παραπέμπει ο νόμος για τον αστυνομικό τομέα της δικαστικής αστυνομίας λέει ότι σε κάθε περίπτωση προτάσσονται όσοι έχουν εντοπιότητα στους Δήμους που προβλέπονται, ανεξαρτήτως μορίων.
Οι θέσεις ΠΕ είναι 30 όλες κι όλες σε όλη την Ελλάδα. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει όλο κι όλο 1 θέση ΠΕ στην Κομοτηνή. Τί νόημα έχει να δώσουν όσοι ΠΕ από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη για την 1 θέση ΠΕ στην Κομοτηνή αφού θα προηγηθούν ανεξαρτήτως μορίων οι Κομοτηναίοι; Γιατί να κοπούν όλοι οι Κομοτηναίοι ΠΕ στα αθλήματα δεν παίζει.
Ήδη αυτή η μοναδική θέση ΠΕ σε ολόκληρη Περιφέρεια 5 νομών, διεκδικείται μόνο από τους Κομοτηναίους.
Δεν είναι άδικο ή εγώ είμαι η περίεργη?
Οι θέσεις ΠΕ είναι 30 όλες κι όλες σε όλη την Ελλάδα. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει όλο κι όλο 1 θέση ΠΕ στην Κομοτηνή. Τί νόημα έχει να δώσουν όσοι ΠΕ από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη για την 1 θέση ΠΕ στην Κομοτηνή αφού θα προηγηθούν ανεξαρτήτως μορίων οι Κομοτηναίοι; Γιατί να κοπούν όλοι οι Κομοτηναίοι ΠΕ στα αθλήματα δεν παίζει.
Ήδη αυτή η μοναδική θέση ΠΕ σε ολόκληρη Περιφέρεια 5 νομών, διεκδικείται μόνο από τους Κομοτηναίους.
Δεν είναι άδικο ή εγώ είμαι η περίεργη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες