Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τα πάντα πανε στο εθνικό τυπογραφείο. Από εκεί δημοσιευονται.
DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 12:23 pm Καλό μήνα σε όλους και όλες.
Έχει κάποιος, από αντίστοιχη εμπειρία, κάποια βάσιμη γνώμη για το πότε περίπου θα είναι οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα; Πόσο διάστημα συνήθως απέχουν από την έκδοση της προκήρυξης;
2 μηνες μετά την έκδοση αθλήματα το νωρίτερο, αν την τρέξουν όπως τους εφ του 19.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κατάλαβα διασωστη σε ευχαριστώ πολύ. Με λίγα λόγια θα είναι μια πρωτότυπη προκυρηξη. Θα συνδυάζει Ασεπ που θα έχει εμπειρία, εντοπιότητα και τα κλασικά, και όλα τα άλλα θα είναι του υπουργείου όπως ήταν η προκυρηξη του 19 των Ε. Φ.
Sakis23

Δημοσίευση από Sakis23 »

Άκυρο, δεν παίζει. Οι προσλήψεις πρέπει να έχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ έως τέλους του 2023! Προκήρυξη Οκτώβριο, αθλήματα Νοέμβριο τέλη και ολοκλήρωση προσλήψεων Δεκέμβριο και Γενάρη σχολή. Ειδάλλως το κονδύλι χάνεται
Despoina92

Δημοσίευση από Despoina92 »

Γειά σας καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πια θα είναι η βάση με εμπειρία και χωρίς εμπειρία για να ενταχθω στην δικαστική αστυνομία?
Chris99999

Δημοσίευση από Chris99999 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε με εμπειρία η χωρίς! Από που προκύπτει ότι θα έχει δυο κατηγορίες ; Ευχαριστώ!
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vaglok »

Chris99999 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 3:47 pm Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε με εμπειρία η χωρίς! Από που προκύπτει ότι θα έχει δυο κατηγορίες ; Ευχαριστώ!
Από το φεκ προκύπτει.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

vaglok έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 4:19 pm
Chris99999 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 3:47 pm Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε με εμπειρία η χωρίς! Από που προκύπτει ότι θα έχει δυο κατηγορίες ; Ευχαριστώ!
Από το φεκ προκύπτει.
Αυτός που θα κάνει χωρίς εμπειρία μπαίνει και στον πίνακα και με εμπειρια αυτόματα. Δεν ξεχωρίζει απλά στις θέσεις με εμπειρία οποίος έχει συνάφεια απλά παίρνει περισσότερα μόρια εάν κάποιος έχει 11 απολυτήριο και 6 μήνες έμπ δηλ τπτ σε μόρια. Και ένας χωρίς εμπειρία βγάζει 700 μόρια χωρίς εμπειρία του τρώει την αυτού με έμπ.
Chris11111

Δημοσίευση από Chris11111 »

Άρα καταλαβαίνω πως στην ΔΕ κατηγορία θα έχει ξεχωριστές θέσεις! Αυτούς με εμπειρία και αυτούς χωρίς ;
Chris1111

Δημοσίευση από Chris1111 »

Ααα κατάλαβα ευχαριστώ
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Απλά το 50% των θέσεων θα είναι με εμπ. Τωρα εσύ αν δεν έχεις εμπειρία και βγάζεις περισσότερα μόρια από κάποιον που έχει ΕΜΠ τον τρως.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Sakis23 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 1:40 pm Άκυρο, δεν παίζει. Οι προσλήψεις πρέπει να έχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ έως τέλους του 2023! Προκήρυξη Οκτώβριο, αθλήματα Νοέμβριο τέλη και ολοκλήρωση προσλήψεων Δεκέμβριο και Γενάρη σχολή. Ειδάλλως το κονδύλι χάνεται
Αυτά με τα χαμένα κονδύλια το έχεις διαβάσει κάπου;
Άβαταρ μέλους
Jimmayy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jimmayy »

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μία απορία όποιος μπορεί να μου πει τι πιστεύει.
Εφόσον ως προαπαιτούμενο προσόν είναι το δίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής τουλάχιστον 50 κυβικών, δεν θα ήταν λογικό να δίνουν μόρια σε όσους έχουν και τα δύο ή περισσότερα κυβικά μηχανής καθώς και μόρια για δίπλωμα φορτηγού όπως ήταν στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών του 19;
Απλά δεν μου φαίνεται λογικό κάποιος που έχει ενα δίπλωμα για μηχανάκι 50cc να θεωρείται το ίδιο με κάποιον που έχει απεριόριστο ή και επαγγελματικό δίπλωμα.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Jimmayy έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 5:46 pm Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μία απορία όποιος μπορεί να μου πει τι πιστεύει.
Εφόσον ως προαπαιτούμενο προσόν είναι το δίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής τουλάχιστον 50 κυβικών, δεν θα ήταν λογικό να δίνουν μόρια σε όσους έχουν και τα δύο ή περισσότερα κυβικά μηχανής καθώς και μόρια για δίπλωμα φορτηγού όπως ήταν στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών του 19;
Απλά δεν μου φαίνεται λογικό κάποιος που έχει ενα δίπλωμα για μηχανάκι 50cc να θεωρείται το ίδιο με κάποιον που έχει απεριόριστο ή και επαγγελματικό δίπλωμα.
Κλαις τα λεφτά σου που έβγαλες τα διπλώματα και δεν τα έχεις αξιοποιήσει και τώρα σου φταίει η εκάστοτε προκήρυξη... Κλασσικό φαινόμενο.
Άβαταρ μέλους
Jimmayy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jimmayy »

Οδηγός δουλεύω. Δεν τα έβγαλα για την προκήρυξη αφού έτσι και αλλιώς οδηγάω και φορτηγό και μηχανές.

Η απορία μου ωστόσο είναι λογική. Η απάντηση σου απο την άλλη όχι και τόσο.
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Κομπλεξικέ 'Edwwww',
Άσε το κόσμο να γράψει την απορία του. Έτσι κάνεις και στα άλλα νήματα ...
Είσαι ο πιο τοξικός εδώ μέσα αν καθίσει και διαβάσει κάποιος τις συνομιλίες θα σε καταλάβει από χιλιόμετρα.
Ήμαρτον δηλαδή.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες