2 μηνες μετά την έκδοση αθλήματα το νωρίτερο, αν την τρέξουν όπως τους εφ του 19.DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 12:23 pm Καλό μήνα σε όλους και όλες.
Έχει κάποιος, από αντίστοιχη εμπειρία, κάποια βάσιμη γνώμη για το πότε περίπου θα είναι οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα; Πόσο διάστημα συνήθως απέχουν από την έκδοση της προκήρυξης;
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Τα πάντα πανε στο εθνικό τυπογραφείο. Από εκεί δημοσιευονται.
Κατάλαβα διασωστη σε ευχαριστώ πολύ. Με λίγα λόγια θα είναι μια πρωτότυπη προκυρηξη. Θα συνδυάζει Ασεπ που θα έχει εμπειρία, εντοπιότητα και τα κλασικά, και όλα τα άλλα θα είναι του υπουργείου όπως ήταν η προκυρηξη του 19 των Ε. Φ.
Άκυρο, δεν παίζει. Οι προσλήψεις πρέπει να έχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ έως τέλους του 2023! Προκήρυξη Οκτώβριο, αθλήματα Νοέμβριο τέλη και ολοκλήρωση προσλήψεων Δεκέμβριο και Γενάρη σχολή. Ειδάλλως το κονδύλι χάνεται
Γειά σας καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πια θα είναι η βάση με εμπειρία και χωρίς εμπειρία για να ενταχθω στην δικαστική αστυνομία?
Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε με εμπειρία η χωρίς! Από που προκύπτει ότι θα έχει δυο κατηγορίες ; Ευχαριστώ!
Αυτός που θα κάνει χωρίς εμπειρία μπαίνει και στον πίνακα και με εμπειρια αυτόματα. Δεν ξεχωρίζει απλά στις θέσεις με εμπειρία οποίος έχει συνάφεια απλά παίρνει περισσότερα μόρια εάν κάποιος έχει 11 απολυτήριο και 6 μήνες έμπ δηλ τπτ σε μόρια. Και ένας χωρίς εμπειρία βγάζει 700 μόρια χωρίς εμπειρία του τρώει την αυτού με έμπ.
Άρα καταλαβαίνω πως στην ΔΕ κατηγορία θα έχει ξεχωριστές θέσεις! Αυτούς με εμπειρία και αυτούς χωρίς ;
Απλά το 50% των θέσεων θα είναι με εμπ. Τωρα εσύ αν δεν έχεις εμπειρία και βγάζεις περισσότερα μόρια από κάποιον που έχει ΕΜΠ τον τρως.
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω μία απορία όποιος μπορεί να μου πει τι πιστεύει.
Εφόσον ως προαπαιτούμενο προσόν είναι το δίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής τουλάχιστον 50 κυβικών, δεν θα ήταν λογικό να δίνουν μόρια σε όσους έχουν και τα δύο ή περισσότερα κυβικά μηχανής καθώς και μόρια για δίπλωμα φορτηγού όπως ήταν στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών του 19;
Απλά δεν μου φαίνεται λογικό κάποιος που έχει ενα δίπλωμα για μηχανάκι 50cc να θεωρείται το ίδιο με κάποιον που έχει απεριόριστο ή και επαγγελματικό δίπλωμα.
Εφόσον ως προαπαιτούμενο προσόν είναι το δίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής τουλάχιστον 50 κυβικών, δεν θα ήταν λογικό να δίνουν μόρια σε όσους έχουν και τα δύο ή περισσότερα κυβικά μηχανής καθώς και μόρια για δίπλωμα φορτηγού όπως ήταν στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών του 19;
Απλά δεν μου φαίνεται λογικό κάποιος που έχει ενα δίπλωμα για μηχανάκι 50cc να θεωρείται το ίδιο με κάποιον που έχει απεριόριστο ή και επαγγελματικό δίπλωμα.
Κλαις τα λεφτά σου που έβγαλες τα διπλώματα και δεν τα έχεις αξιοποιήσει και τώρα σου φταίει η εκάστοτε προκήρυξη... Κλασσικό φαινόμενο.Jimmayy έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 5:46 pm Καλησπέρα παιδιά,
Οδηγός δουλεύω. Δεν τα έβγαλα για την προκήρυξη αφού έτσι και αλλιώς οδηγάω και φορτηγό και μηχανές.
Η απορία μου ωστόσο είναι λογική. Η απάντηση σου απο την άλλη όχι και τόσο.
Η απορία μου ωστόσο είναι λογική. Η απάντηση σου απο την άλλη όχι και τόσο.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Κομπλεξικέ 'Edwwww',
Άσε το κόσμο να γράψει την απορία του. Έτσι κάνεις και στα άλλα νήματα ...
Είσαι ο πιο τοξικός εδώ μέσα αν καθίσει και διαβάσει κάποιος τις συνομιλίες θα σε καταλάβει από χιλιόμετρα.
Ήμαρτον δηλαδή.
Άσε το κόσμο να γράψει την απορία του. Έτσι κάνεις και στα άλλα νήματα ...
Είσαι ο πιο τοξικός εδώ μέσα αν καθίσει και διαβάσει κάποιος τις συνομιλίες θα σε καταλάβει από χιλιόμετρα.
Ήμαρτον δηλαδή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες