Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Δημοσίευση από Eleonora »

episkepths έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:14 am
Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 10:44 am
episkepths έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 9:17 am Γνωριζει καποιος να με κατατοπισει για την ειδκοτητα του πυροσβεστη; Ειναι μονο στην βαση; Κατι που πρεπει να ξερω; Εχει μεγαλη διαφορα απο τους κοινους πυροσβεστες; Ευχαριστω
Και εγω αυτο δήλωσα
Το μόνο που ξερω ειναι οτι έχει πολλες μεταθέσεις κυρίως σε νησιά
Ποσα μόρια εχεις;
413 τα εβγαλα ελπιζω αν περασω οτι χρειαζεται για κρητη. Ποτε μαθαινεις που σε πηγαινουν, μετα την εκπαιδευση;
Μετά την εκπαίδευση μαθαίνεις την τοποθέτηση σε μονάδα, όχι μετά τη βασική εκπαίδευση, μετά την εκπαίδευση ειδικότητας.
Styga
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω βρει πουθενά κάπου τους πίνακες επιτυχόντων της ΠΑ του 21 (ΕΠΟΠ) να ξέρουμε με πόσο μπήκε ο τελευταίος επιτυχών στην ειδικότητα : Αμύνης αεροδρόμιων ειδικών επιχειρήσεων;
Vas17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Vas17 »

Παιδιά τι μόρια έχετε για ειδικότητα πυροσβέστης;
episkepths

Δημοσίευση από episkepths »

Eleonora έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 6:04 pm
episkepths έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:14 am
Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 10:44 am
Και εγω αυτο δήλωσα
Το μόνο που ξερω ειναι οτι έχει πολλες μεταθέσεις κυρίως σε νησιά
Ποσα μόρια εχεις;
413 τα εβγαλα ελπιζω αν περασω οτι χρειαζεται για κρητη. Ποτε μαθαινεις που σε πηγαινουν, μετα την εκπαιδευση;
Μετά την εκπαίδευση μαθαίνεις την τοποθέτηση σε μονάδα, όχι μετά τη βασική εκπαίδευση, μετά την εκπαίδευση ειδικότητας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κάποιος/α ουλκα; υλικονομος;
Επισκέπτης

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα τα αποτελέσματα των αιματολογικων. Αλλά ιατρική γνωμάτευση δεν μου έδωσαν μου είπαν το μικροβιολογικό δεν δίνει. Μου υπέγραψαν το χαρτί βέβαια έγραψε ο γιατρός ότι είναι καλά έβαλε και σφραγίδα. Σφράγισε και τις αιματολογικές εξετάσεις. Αλλά τους ζήτησα έξτρα ιατρική γνωμάτευση και μου είπαν δεν δίνουν. Πήρα τηλέφωνο και στο helpdesk αεροπορία και μου είπε η κοπέλα πρέπει να είναι σφραγισμένο το χαρτί τής προκήρυξης και οι αιματολογικές εξετάσεις.
MrMiragelover
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από MrMiragelover »

Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανένας Άμυνας Αεροδρομίων; Με χαρτί ΙΕΚ κι αγγλικά πιστεύετε υπάρχουν πιθανότητες ή θα καλύψουν τις θέσεις οι ΟΒΑ;
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 7:50 pm Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα τα αποτελέσματα των αιματολογικων. Αλλά ιατρική γνωμάτευση δεν μου έδωσαν μου είπαν το μικροβιολογικό δεν δίνει. Μου υπέγραψαν το χαρτί βέβαια έγραψε ο γιατρός ότι είναι καλά έβαλε και σφραγίδα. Σφράγισε και τις αιματολογικές εξετάσεις. Αλλά τους ζήτησα έξτρα ιατρική γνωμάτευση και μου είπαν δεν δίνουν. Πήρα τηλέφωνο και στο helpdesk αεροπορία και μου είπε η κοπέλα πρέπει να είναι σφραγισμένο το χαρτί τής προκήρυξης και οι αιματολογικές εξετάσεις.
Μην σπαμαρεις ρε νέο ημαρτον.
Odyseas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Odyseas »

MrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 8:31 pm Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανένας Άμυνας Αεροδρομίων; Με χαρτί ΙΕΚ κι αγγλικά πιστεύετε υπάρχουν πιθανότητες ή θα καλύψουν τις θέσεις οι ΟΒΑ;
αμα δεν ζηταει κατι μια ειδικοτητα (στην προκειμενη το ιεκ) αυτο δεν μετραει στα μορια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν ειμαι σιγουρος
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

Odyseas έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 9:59 pm
MrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 8:31 pm Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανένας Άμυνας Αεροδρομίων; Με χαρτί ΙΕΚ κι αγγλικά πιστεύετε υπάρχουν πιθανότητες ή θα καλύψουν τις θέσεις οι ΟΒΑ;
αμα δεν ζηταει κατι μια ειδικοτητα (στην προκειμενη το ιεκ) αυτο δεν μετραει στα μορια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν ειμαι σιγουρος
Ναι αλλά στην προκειμένη ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου η ΙΕΚ security και απαραίτητη η γνώση υπολογιστή
MrMiragelover
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Labros98 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 10:16 pm
Ναι αλλά στην προκειμένη ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου η ΙΕΚ security και απαραίτητη η γνώση υπολογιστή

Το ΒΕΚ από ιδιωτικό ιεκ αναγνωρίζεται;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Eleonora »

MrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 11:43 pm

Ναι αναγνωρίζεται,300 μόρια
Styga
Ster

Δημοσίευση από Ster »

Eleonora έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 11:47 pm
MrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 11:43 pm

Ναι αναγνωρίζεται,300 μόρια
Ναι αναγνωρίζεται αλλά λέει μέσα στην προκήρυξη ότι οι ΒΕΚ των ιδιωτικών ΙΕΚ πρέπει να είναι θεωρημένες από την Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης δια βιου Μάθησης και Νεολαίας!
MrMiragelover
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D. Για την ειδικότητα Άμυνας Αεροδρομίων, τι γνώμη έχετε;
Επισκέπτης

MrMiragelover έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 1:49 pm Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D. Για την ειδικότητα Άμυνας Αεροδρομίων, τι γνώμη έχετε;
Χωρις καμια προθεση να απογοητευσω ατομα. Η συγκεκριμενη ειδικοτητα οπως κι ο πυροσβεστης, συνοδος μετα σκυλου, ειδικων επιχειρησεων θα ειναι ειδικοτητες που θα θελουν 800 μορια+++. Η συμμετοχη ειναι πολυ μεγαλη λογω των ΟΒΑ η οποια κατηγορια θα λαβει τις θεσεις λογω μοριων. Αντιστοιχες ειδικοτητες εχει κι ο σξ που ειναι εξ αρχης "απλησιαστες" λογω μεγαλου ογκου συμμετοχης ατομων ειδικων κατηγοριων (δεα, οβα κτλ). Καλη επιτυχια σε καθε περιπτωση
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες