Μετά την εκπαίδευση μαθαίνεις την τοποθέτηση σε μονάδα, όχι μετά τη βασική εκπαίδευση, μετά την εκπαίδευση ειδικότητας.episkepths έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:14 am413 τα εβγαλα ελπιζω αν περασω οτι χρειαζεται για κρητη. Ποτε μαθαινεις που σε πηγαινουν, μετα την εκπαιδευση;Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 10:44 amΚαι εγω αυτο δήλωσα
Το μόνο που ξερω ειναι οτι έχει πολλες μεταθέσεις κυρίως σε νησιά
Ποσα μόρια εχεις;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Styga
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω βρει πουθενά κάπου τους πίνακες επιτυχόντων της ΠΑ του 21 (ΕΠΟΠ) να ξέρουμε με πόσο μπήκε ο τελευταίος επιτυχών στην ειδικότητα : Αμύνης αεροδρόμιων ειδικών επιχειρήσεων;
Παιδιά τι μόρια έχετε για ειδικότητα πυροσβέστης;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩEleonora έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 6:04 pmΜετά την εκπαίδευση μαθαίνεις την τοποθέτηση σε μονάδα, όχι μετά τη βασική εκπαίδευση, μετά την εκπαίδευση ειδικότητας.episkepths έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:14 am413 τα εβγαλα ελπιζω αν περασω οτι χρειαζεται για κρητη. Ποτε μαθαινεις που σε πηγαινουν, μετα την εκπαιδευση;Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 10:44 am
Και εγω αυτο δήλωσα
Το μόνο που ξερω ειναι οτι έχει πολλες μεταθέσεις κυρίως σε νησιά
Ποσα μόρια εχεις;
Κάποιος/α ουλκα; υλικονομος;
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα τα αποτελέσματα των αιματολογικων. Αλλά ιατρική γνωμάτευση δεν μου έδωσαν μου είπαν το μικροβιολογικό δεν δίνει. Μου υπέγραψαν το χαρτί βέβαια έγραψε ο γιατρός ότι είναι καλά έβαλε και σφραγίδα. Σφράγισε και τις αιματολογικές εξετάσεις. Αλλά τους ζήτησα έξτρα ιατρική γνωμάτευση και μου είπαν δεν δίνουν. Πήρα τηλέφωνο και στο helpdesk αεροπορία και μου είπε η κοπέλα πρέπει να είναι σφραγισμένο το χαρτί τής προκήρυξης και οι αιματολογικές εξετάσεις.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανένας Άμυνας Αεροδρομίων; Με χαρτί ΙΕΚ κι αγγλικά πιστεύετε υπάρχουν πιθανότητες ή θα καλύψουν τις θέσεις οι ΟΒΑ;
Μην σπαμαρεις ρε νέο ημαρτον.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 7:50 pm Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα τα αποτελέσματα των αιματολογικων. Αλλά ιατρική γνωμάτευση δεν μου έδωσαν μου είπαν το μικροβιολογικό δεν δίνει. Μου υπέγραψαν το χαρτί βέβαια έγραψε ο γιατρός ότι είναι καλά έβαλε και σφραγίδα. Σφράγισε και τις αιματολογικές εξετάσεις. Αλλά τους ζήτησα έξτρα ιατρική γνωμάτευση και μου είπαν δεν δίνουν. Πήρα τηλέφωνο και στο helpdesk αεροπορία και μου είπε η κοπέλα πρέπει να είναι σφραγισμένο το χαρτί τής προκήρυξης και οι αιματολογικές εξετάσεις.
αμα δεν ζηταει κατι μια ειδικοτητα (στην προκειμενη το ιεκ) αυτο δεν μετραει στα μορια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν ειμαι σιγουροςMrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 8:31 pm Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανένας Άμυνας Αεροδρομίων; Με χαρτί ΙΕΚ κι αγγλικά πιστεύετε υπάρχουν πιθανότητες ή θα καλύψουν τις θέσεις οι ΟΒΑ;
Ναι αλλά στην προκειμένη ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου η ΙΕΚ security και απαραίτητη η γνώση υπολογιστήOdyseas έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 9:59 pmαμα δεν ζηταει κατι μια ειδικοτητα (στην προκειμενη το ιεκ) αυτο δεν μετραει στα μορια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν ειμαι σιγουροςMrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 8:31 pm Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανένας Άμυνας Αεροδρομίων; Με χαρτί ΙΕΚ κι αγγλικά πιστεύετε υπάρχουν πιθανότητες ή θα καλύψουν τις θέσεις οι ΟΒΑ;
-
- Υποδεκανέας
Labros98 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 10:16 pmΝαι αλλά στην προκειμένη ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου η ΙΕΚ security και απαραίτητη η γνώση υπολογιστήOdyseas έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 9:59 pmαμα δεν ζηταει κατι μια ειδικοτητα (στην προκειμενη το ιεκ) αυτο δεν μετραει στα μορια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν ειμαι σιγουροςMrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 8:31 pm Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανένας Άμυνας Αεροδρομίων; Με χαρτί ΙΕΚ κι αγγλικά πιστεύετε υπάρχουν πιθανότητες ή θα καλύψουν τις θέσεις οι ΟΒΑ;
Το ΒΕΚ από ιδιωτικό ιεκ αναγνωρίζεται;
Ναι αναγνωρίζεται,300 μόριαMrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 11:43 pmLabros98 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 10:16 pmΝαι αλλά στην προκειμένη ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου η ΙΕΚ security και απαραίτητη η γνώση υπολογιστήOdyseas έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 9:59 pm
αμα δεν ζηταει κατι μια ειδικοτητα (στην προκειμενη το ιεκ) αυτο δεν μετραει στα μορια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν ειμαι σιγουρος
Styga
Ναι αναγνωρίζεται αλλά λέει μέσα στην προκήρυξη ότι οι ΒΕΚ των ιδιωτικών ΙΕΚ πρέπει να είναι θεωρημένες από την Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης δια βιου Μάθησης και Νεολαίας!Eleonora έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 11:47 pmΝαι αναγνωρίζεται,300 μόριαMrMiragelover έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 11:43 pmLabros98 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 10:16 pm
Ναι αλλά στην προκειμένη ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου η ΙΕΚ security και απαραίτητη η γνώση υπολογιστή
-
- Υποδεκανέας
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
. Για την ειδικότητα Άμυνας Αεροδρομίων, τι γνώμη έχετε;

Χωρις καμια προθεση να απογοητευσω ατομα. Η συγκεκριμενη ειδικοτητα οπως κι ο πυροσβεστης, συνοδος μετα σκυλου, ειδικων επιχειρησεων θα ειναι ειδικοτητες που θα θελουν 800 μορια+++. Η συμμετοχη ειναι πολυ μεγαλη λογω των ΟΒΑ η οποια κατηγορια θα λαβει τις θεσεις λογω μοριων. Αντιστοιχες ειδικοτητες εχει κι ο σξ που ειναι εξ αρχης "απλησιαστες" λογω μεγαλου ογκου συμμετοχης ατομων ειδικων κατηγοριων (δεα, οβα κτλ). Καλη επιτυχια σε καθε περιπτωσηMrMiragelover έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 1:49 pm Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για την ειδικότητα Άμυνας Αεροδρομίων, τι γνώμη έχετε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες