Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Παιδιά έφτιαξα λογαριασμό με το όνομα αυτό π βλέπετε με ενα 4α γιατι δεν με αφήνει αλλιως, και δεν εμφανίζεται το μνμα. Ψήφησα στο πολλ
Έχω 954 μόρια με εμπειρία. Πιστεύετε θα είμαι σε καλή θέση επιλαχών?
Έχω 954 μόρια με εμπειρία. Πιστεύετε θα είμαι σε καλή θέση επιλαχών?
Μία χαρά είσαι φίλε. Και εγώ κοντά είμαι με εσένα.1131 με εμπειρία.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Εμένα για Κατηγορία ΔΕ δεν μου το ανοίγει ...
Μακάρι τουλάχιστον να είμαστε σε καλή θέση επιλαχών.vaglok έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:45 pmΜία χαρά είσαι φίλε. Και εγώ κοντά είμαι με εσένα.1131 με εμπειρία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Ο πατέρας μου έχει ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67 της εκατό και θα πάρει χαρτί από το ΚΕΠΑ έχω πιθανότητες να μπω σαν ειδική κατηγορία; Συν ότι είμαι και τρίτεκνος και έχω δίπλωμα αυτοκινήτου,ecdl υπολογιστών και αγγλικά proficiency και απολυτήριο 15,2
Ξέρει κάποιος αν μετράνε δείκτη μάζας σώματος?
Ναι θα έχει το 5 τις εκατό. Και εμένα η σύζυγος έχει 67 τις εκατό αναπηρία. Πρέπει όμως να έχει σίγουρα το χαρτί κεπα και να μην έχει χρησιμοποιήσει την αναπηρία άλλο μέλος της οικογένειας.John2000 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 6:47 pm Ο πατέρας μου έχει ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67 της εκατό και θα πάρει χαρτί από το ΚΕΠΑ έχω πιθανότητες να μπω σαν ειδική κατηγορία; Συν ότι είμαι και τρίτεκνος και έχω δίπλωμα αυτοκινήτου,ecdl υπολογιστών και αγγλικά proficiency και απολυτήριο 15,2
Και 'γώ το 88. Περισσότερο με απασχολεί να μην μετακινηθεί πολύ προς τον χειμώνα γιατί ο καιρός θα δυσκολέψει τις προπονήσεις. Ευτυχώς είμαι και επίστρατος την άλλη εβδομάδα, να σηκωθώ λίγο απ' το γραφείο επιτέλους.vaglok έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:24 pm Επειδή και εμένα με ανησυχεί το αν θα βγει η προκυρηξη μέχρι το τέλος του έτους καθότι πλέον είμαι τζοβενο 35 χρόνων το 88 γεννηθείς δηλαδή, μπήκα και διάβασα στο ταμείο ανακάμψεις το οποίο λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 για την ίδρυση της δικαστικής αστυνομίας και έχει ημερομηνία λήξης ώστε να είναι στα χρονικά πλαίσια που πρέπει και να βγει μηδενικό κόστος για το κράτος μέχρι τον 12 του 2023.
Στο ιδανικό σενάριο που θα μπουν και κάποιοι 35ρηδες στο σώμα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην εκπαίδευση θα υπάρχουν άτομα ηλικίας από 19 έως και 35. Δηλαδή κλάμα
Θα έχετε ο ένας τον αλλον, μια παρηγοριάobserv3r έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 7:33 pmΚαι 'γώ το 88. Περισσότερο με απασχολεί να μην μετακινηθεί πολύ προς τον χειμώνα γιατί ο καιρός θα δυσκολέψει τις προπονήσεις. Ευτυχώς είμαι και επίστρατος την άλλη εβδομάδα, να σηκωθώ λίγο απ' το γραφείο επιτέλους.vaglok έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:24 pm Επειδή και εμένα με ανησυχεί το αν θα βγει η προκυρηξη μέχρι το τέλος του έτους καθότι πλέον είμαι τζοβενο 35 χρόνων το 88 γεννηθείς δηλαδή, μπήκα και διάβασα στο ταμείο ανακάμψεις το οποίο λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 για την ίδρυση της δικαστικής αστυνομίας και έχει ημερομηνία λήξης ώστε να είναι στα χρονικά πλαίσια που πρέπει και να βγει μηδενικό κόστος για το κράτος μέχρι τον 12 του 2023.
Στο ιδανικό σενάριο που θα μπουν και κάποιοι 35ρηδες στο σώμα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην εκπαίδευση θα υπάρχουν άτομα ηλικίας από 19 έως και 35. Δηλαδή κλάμα.
Παιδιά όσοι είναι γεννημένοι το 88 μπορούν να κάνουν μέχρι τέλους του έτους η μέχρι 89?
Τελικά δείκτη σώματος θα έχει?
Πιστεύετε με 954 θα είμαι κοντά επιλαχών; Η Τέρμα κάτω Θεού;
τελευταία σελίδα χαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες