Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bigwin244

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Bigwin244 »

Παιδιά έφτιαξα λογαριασμό με το όνομα αυτό π βλέπετε με ενα 4α γιατι δεν με αφήνει αλλιως, και δεν εμφανίζεται το μνμα. Ψήφησα στο πολλ
Έχω 954 μόρια με εμπειρία. Πιστεύετε θα είμαι σε καλή θέση επιλαχών?
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vaglok »

Bigwin244 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:43 pm Παιδιά έφτιαξα λογαριασμό με το όνομα αυτό π βλέπετε με ενα 4α γιατι δεν με αφήνει αλλιως, και δεν εμφανίζεται το μνμα. Ψήφησα στο πολλ
Έχω 954 μόρια με εμπειρία. Πιστεύετε θα είμαι σε καλή θέση επιλαχών;
Μία χαρά είσαι φίλε. Και εγώ κοντά είμαι με εσένα.1131 με εμπειρία.
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Εμένα για Κατηγορία ΔΕ δεν μου το ανοίγει ...
Bigwin244

vaglok έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:45 pm
Bigwin244 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:43 pm Παιδιά έφτιαξα λογαριασμό με το όνομα αυτό π βλέπετε με ενα 4α γιατι δεν με αφήνει αλλιως, και δεν εμφανίζεται το μνμα. Ψήφησα στο πολλ
Έχω 954 μόρια με εμπειρία. Πιστεύετε θα είμαι σε καλή θέση επιλαχών;
Μία χαρά είσαι φίλε. Και εγώ κοντά είμαι με εσένα.1131 με εμπειρία.
Μακάρι τουλάχιστον να είμαστε σε καλή θέση επιλαχών.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Rad. »

Εδώ είναι το Poll για ΔΕ

viewtopic.php?f=27&t=15444&p=522708#p522708
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Ο πατέρας μου έχει ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67 της εκατό και θα πάρει χαρτί από το ΚΕΠΑ έχω πιθανότητες να μπω σαν ειδική κατηγορία; Συν ότι είμαι και τρίτεκνος και έχω δίπλωμα αυτοκινήτου,ecdl υπολογιστών και αγγλικά proficiency και απολυτήριο 15,2
Thanasisss123

Δημοσίευση από Thanasisss123 »

Ξέρει κάποιος αν μετράνε δείκτη μάζας σώματος?
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

John2000 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 6:47 pm Ο πατέρας μου έχει ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67 της εκατό και θα πάρει χαρτί από το ΚΕΠΑ έχω πιθανότητες να μπω σαν ειδική κατηγορία; Συν ότι είμαι και τρίτεκνος και έχω δίπλωμα αυτοκινήτου,ecdl υπολογιστών και αγγλικά proficiency και απολυτήριο 15,2
Ναι θα έχει το 5 τις εκατό. Και εμένα η σύζυγος έχει 67 τις εκατό αναπηρία. Πρέπει όμως να έχει σίγουρα το χαρτί κεπα και να μην έχει χρησιμοποιήσει την αναπηρία άλλο μέλος της οικογένειας.
observ3r

Δημοσίευση από observ3r »

vaglok έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:24 pm Επειδή και εμένα με ανησυχεί το αν θα βγει η προκυρηξη μέχρι το τέλος του έτους καθότι πλέον είμαι τζοβενο 35 χρόνων το 88 γεννηθείς δηλαδή, μπήκα και διάβασα στο ταμείο ανακάμψεις το οποίο λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 για την ίδρυση της δικαστικής αστυνομίας και έχει ημερομηνία λήξης ώστε να είναι στα χρονικά πλαίσια που πρέπει και να βγει μηδενικό κόστος για το κράτος μέχρι τον 12 του 2023.
Και 'γώ το 88. Περισσότερο με απασχολεί να μην μετακινηθεί πολύ προς τον χειμώνα γιατί ο καιρός θα δυσκολέψει τις προπονήσεις. Ευτυχώς είμαι και επίστρατος την άλλη εβδομάδα, να σηκωθώ λίγο απ' το γραφείο επιτέλους.

Στο ιδανικό σενάριο που θα μπουν και κάποιοι 35ρηδες στο σώμα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην εκπαίδευση θα υπάρχουν άτομα ηλικίας από 19 έως και 35. Δηλαδή κλάμα 😂.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

observ3r έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 7:33 pm
vaglok έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 5:24 pm Επειδή και εμένα με ανησυχεί το αν θα βγει η προκυρηξη μέχρι το τέλος του έτους καθότι πλέον είμαι τζοβενο 35 χρόνων το 88 γεννηθείς δηλαδή, μπήκα και διάβασα στο ταμείο ανακάμψεις το οποίο λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 για την ίδρυση της δικαστικής αστυνομίας και έχει ημερομηνία λήξης ώστε να είναι στα χρονικά πλαίσια που πρέπει και να βγει μηδενικό κόστος για το κράτος μέχρι τον 12 του 2023.
Και 'γώ το 88. Περισσότερο με απασχολεί να μην μετακινηθεί πολύ προς τον χειμώνα γιατί ο καιρός θα δυσκολέψει τις προπονήσεις. Ευτυχώς είμαι και επίστρατος την άλλη εβδομάδα, να σηκωθώ λίγο απ' το γραφείο επιτέλους.

Στο ιδανικό σενάριο που θα μπουν και κάποιοι 35ρηδες στο σώμα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην εκπαίδευση θα υπάρχουν άτομα ηλικίας από 19 έως και 35. Δηλαδή κλάμα 😂.
Θα έχετε ο ένας τον αλλον, μια παρηγοριά😂
Thanasisss123

Δημοσίευση από Thanasisss123 »

Παιδιά όσοι είναι γεννημένοι το 88 μπορούν να κάνουν μέχρι τέλους του έτους η μέχρι 89?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Thanasisss123 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 9:04 pm Παιδιά όσοι είναι γεννημένοι το 88 μπορούν να κάνουν μέχρι τέλους του έτους η μέχρι 89;
Από 1-1-1988 και μετά.
Thanasiss123

Δημοσίευση από Thanasiss123 »

Τελικά δείκτη σώματος θα έχει?
Bigwin244

Πιστεύετε με 954 θα είμαι κοντά επιλαχών; Η Τέρμα κάτω Θεού; 😆 τελευταία σελίδα χαχα
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Thanasiss123 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 9:40 pm Τελικά δείκτη σώματος θα έχει;
Σίγουρα θα έχει.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες