Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κάτσε βρε συ νιασιμας τι δηλώστε όλοι … δηλώστε όλοι με φοοοραααα… ο καθένας έχει την κριτική ικανότητα να αξιολογήσει αν τον συμφέρει να δηλώσει μόλις βγει η προκήρυξη.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Ρε τι γίνεται εδώ ρεηηηη; Χαχα τ έχω χάσει; Είμαστε όλοι έτοιμοι για δικαστική κάνα άθλημα κάνουμε;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 8:19 pm Κάτσε βρε συ νιασιμας τι δηλώστε όλοι … δηλώστε όλοι με φοοοραααα… ο καθένας έχει την κριτική ικανότητα να αξιολογήσει αν τον συμφέρει να δηλώσει μόλις βγει η προκήρυξη.
Εννοείται, ότι ο καθένας θα αξιολογήσει τα προσόντα του και θα δει τι τον παίρνει να κάνει. Για να μην μπαίνουν στην διαδικασία, να ρωτάνε, έχω αυτό, έχω ελπίδες; Έχω το άλλο, θα μπω;
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Diasosti να σε ρε ρωτήσω κάτι κάπου είδα διάβασα που έγραψες ότι θα μετρήσει μπορεί από σώματα ασφαλείας εγώ που έχω σαν εποχικός πυροσβέστης και σεκουριτι μπορεί να μετρήσει?
Eidikes12

Δημοσίευση από Eidikes12 »

Καλησπέρα παιδιά.
Με τους δόκιμους ειδικών δυνάμεων τι γίνεται;
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Διασώστη διασωσε μας πες μας τι θα γίνει με την προϋπηρεσία θα μετρήσει από πυροσβεστική και φύλαξη;
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Ρε παιδιά τι είναι ο διασώστης και τον έχετε πρήξει τα έχει πει 100 φορές θα μετράει η προϋπηρεσία σωμάτων ασφαλείας και ίσως τους σε security αλλά είναι στην ευχέρεια τις επιτροπής χαλαρώστε και να περιμένετε την έκδοση της προκήρυξης
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Όταν πρόκειται για το μέλλον φίλε μου λογικό να κάνουμε έτσι εγώ προσωπικά έχω αγχωθεί. Το εποχιλικι μετράει σαν σώμα ασφαλείας η και εκεί θα φάμε ήττα;
Thanasis321

Δημοσίευση από Thanasis321 »

Δημόσιο ΙΕΚ θα ζητάει η και ιδιωτικό διότι στην αστυνομία γενικά δημοσίου ΙΕΚ ζητάνε στο ΦΕΚ δεν το διευκρινίζει.
isco10366

Δημοσίευση από isco10366 »

Παιδιά μέσα το άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 που σε παραπέμπει το φεκ για να δεις τα μόρια και τα κρητηρια για την δικαστική αστυνομία λέει ότι μετράει η προϋπηρεσία από τον ιδιωτικό και από τον δημόσιο τομέα 7 μονάδες έως 84 μήνες. Άρα μετράει η προϋπηρεσία κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Thanasis321 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 11:06 pm Δημόσιο ΙΕΚ θα ζητάει η και ιδιωτικό διότι στην αστυνομία γενικά δημοσίου ΙΕΚ ζητάνε στο ΦΕΚ δεν το διευκρινίζει.
Την πιστοποίηση χρειάζεται, δεν τους νοιάζει αν είναι από δημόσιο ή ιδιωτικό.
Yank έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 10:18 pm Όταν πρόκειται για το μέλλον φίλε μου λογικό να κάνουμε έτσι εγώ προσωπικά έχω αγχωθεί. Το εποχιλικι μετράει σαν σώμα ασφαλείας η και εκεί θα φάμε ήττα;
99 % θα μετρήσει.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου διασώστη. Μακάρι να μετρήσουν και το σεκουριλικι.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vaglok »

Παιδιά ο νόμος που σε παραπέμπει είναι ξεκάθαρος. Δίνει 7 μονάδες εμπειρία σε προϋπηρεσία συναφή. Και ο security είναι συναφή εμπειρία.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Δυστυχώς φιλαράκι αυτά θα φανούν στο τελος απλά μερικοί εδώ όπως διασώστης γνωρίζει λίγο καλύτερα έχει μεγαλύτερη γνώση και τον εμπιστεύομαι. Θα δείξει 99% σώμα ασφαλείας και αναμένουμε αν περάσει και το σεκουριτι.
isco10366

Δημοσίευση από isco10366 »

Εγώ μιλάω ξεκάθαρα με το τι γράφει ο νόμος που σε παραπέμπει να μετρήσεις τα μόρια σου το ίδιο το φεκ. Σεβαστή η γνώμη του καθενός.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες