Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Κάτσε βρε συ νιασιμας τι δηλώστε όλοι … δηλώστε όλοι με φοοοραααα… ο καθένας έχει την κριτική ικανότητα να αξιολογήσει αν τον συμφέρει να δηλώσει μόλις βγει η προκήρυξη.
Ρε τι γίνεται εδώ ρεηηηη; Χαχα τ έχω χάσει; Είμαστε όλοι έτοιμοι για δικαστική κάνα άθλημα κάνουμε;
Εννοείται, ότι ο καθένας θα αξιολογήσει τα προσόντα του και θα δει τι τον παίρνει να κάνει. Για να μην μπαίνουν στην διαδικασία, να ρωτάνε, έχω αυτό, έχω ελπίδες; Έχω το άλλο, θα μπω;
Diasosti να σε ρε ρωτήσω κάτι κάπου είδα διάβασα που έγραψες ότι θα μετρήσει μπορεί από σώματα ασφαλείας εγώ που έχω σαν εποχικός πυροσβέστης και σεκουριτι μπορεί να μετρήσει?
Καλησπέρα παιδιά.
Με τους δόκιμους ειδικών δυνάμεων τι γίνεται;
Με τους δόκιμους ειδικών δυνάμεων τι γίνεται;
Διασώστη διασωσε μας πες μας τι θα γίνει με την προϋπηρεσία θα μετρήσει από πυροσβεστική και φύλαξη;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 39
Ρε παιδιά τι είναι ο διασώστης και τον έχετε πρήξει τα έχει πει 100 φορές θα μετράει η προϋπηρεσία σωμάτων ασφαλείας και ίσως τους σε security αλλά είναι στην ευχέρεια τις επιτροπής χαλαρώστε και να περιμένετε την έκδοση της προκήρυξης
Όταν πρόκειται για το μέλλον φίλε μου λογικό να κάνουμε έτσι εγώ προσωπικά έχω αγχωθεί. Το εποχιλικι μετράει σαν σώμα ασφαλείας η και εκεί θα φάμε ήττα;
Δημόσιο ΙΕΚ θα ζητάει η και ιδιωτικό διότι στην αστυνομία γενικά δημοσίου ΙΕΚ ζητάνε στο ΦΕΚ δεν το διευκρινίζει.
Παιδιά μέσα το άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 που σε παραπέμπει το φεκ για να δεις τα μόρια και τα κρητηρια για την δικαστική αστυνομία λέει ότι μετράει η προϋπηρεσία από τον ιδιωτικό και από τον δημόσιο τομέα 7 μονάδες έως 84 μήνες. Άρα μετράει η προϋπηρεσία κανονικά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Την πιστοποίηση χρειάζεται, δεν τους νοιάζει αν είναι από δημόσιο ή ιδιωτικό.
99 % θα μετρήσει.Yank έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 10:18 pm Όταν πρόκειται για το μέλλον φίλε μου λογικό να κάνουμε έτσι εγώ προσωπικά έχω αγχωθεί. Το εποχιλικι μετράει σαν σώμα ασφαλείας η και εκεί θα φάμε ήττα;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου διασώστη. Μακάρι να μετρήσουν και το σεκουριλικι.
Παιδιά ο νόμος που σε παραπέμπει είναι ξεκάθαρος. Δίνει 7 μονάδες εμπειρία σε προϋπηρεσία συναφή. Και ο security είναι συναφή εμπειρία.
Δυστυχώς φιλαράκι αυτά θα φανούν στο τελος απλά μερικοί εδώ όπως διασώστης γνωρίζει λίγο καλύτερα έχει μεγαλύτερη γνώση και τον εμπιστεύομαι. Θα δείξει 99% σώμα ασφαλείας και αναμένουμε αν περάσει και το σεκουριτι.
Εγώ μιλάω ξεκάθαρα με το τι γράφει ο νόμος που σε παραπέμπει να μετρήσεις τα μόρια σου το ίδιο το φεκ. Σεβαστή η γνώμη του καθενός.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες