χαχαχαχααχχαχα αυριο τεταρτη μπες στην κουζινα σου, μαγειρεψε φασολαδα, παρε φορα και ελα να μου τα κλασειςMARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 7:09 pmΕμένα με έκρινε η επιτροπή ότι είμαι ικανή για να ενταχθω στο λιμενικό σώμα, και πρόσεξε πως μιλάς μην κάνω κανενα αίτημα να μάθω πιος είσαι μην ξεχνάς ότι εχω προσβάση σαν σώμα ασφαλείας πρόσεχε. Άλλη μια κουβέντα περιμένω.mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:59 pmχαχαχααχχα τραβα σε καναν ψυχιατρο να λυσεις τα θεματα σου. Ουτε σε προσεβαλα ουτε ειπα κατι ειρωνικο ή κακο. Χαλαρωσε
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Παιδιά θέλω ειλικρινείς γνώμες έχω απολυτήριο 19 αγγλικά C2 υπολογιστές δίπλωμα πολύτεκνος
Πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω χαρτιά; Για οποιαδήποτε περιοχή
Θα ήθελα ειλικρινά όποιος θέλει να μου απαντσηεο
Πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω χαρτιά; Για οποιαδήποτε περιοχή
Θα ήθελα ειλικρινά όποιος θέλει να μου απαντσηεο
Ο νούμερο 1 λαός στην φαγωμάρα, αφορμή ψάχνετε για καβγά… τι εποπ, τι δικαστική, σε όλες τις προκηρύξεις στο ζωνάρι τον έχετε τον καβγά. Ειρήνη υμιν!
RAD - DYK
Η συνομιλία αυτή θα πάει εκεί που πρέπει.
Για τα προαναφερθέν ονόματα καπετάινκασσελακης - MR
Νομίζουν επειδή είναι ανώνυμα είναι οκ.
Η συνομιλία αυτή θα πάει εκεί που πρέπει.
Για τα προαναφερθέν ονόματα καπετάινκασσελακης - MR
Νομίζουν επειδή είναι ανώνυμα είναι οκ.
το να αδιαφορείς σου πέρασε απο το μυαλό; Συνέχισε με τις απορίες σου...
Το ΙΕΚ εχει προτεραιότητα επομένως οποιος εχει ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΙΕΚ δε μπορεί κανενας να τους προσπεράσει με λυκειο γιατι ειναι ΚΥΡΙΟ πίνακα, ολοι οι αλλοι εως 35 ετων μπορουν να κανουν στον επικουρικό πίνακα... Οπότε ανάλογα πόσοι με ΙΕΚ θα κανουν αίτηση και θα περάσουν ολη την διαδικασία οτι περισέψει απο θέσεις θα πάρουν αιτούντες με λύκειο. Κατάλαβες?
Τράβα από εκεί ρε τρολακι που μπήκες στο νήμα να το παίξεις κάποια. Άντε μην ασχοληθεί όντως κάποιος που μπορεί να σε βρει και κλαις μετά νούμερο ε νούμερο.
Χαλαρώστε ρε σεις! Για μία προκήρυξη, θα φαγωθείτε; Και χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον; Θα το κλειδώσουν και μετά να δω που θα τσακώνεστε!
Από το 19 που συμμετείχα στους ειδικούς φρουρούς μέχρι και τώρα μετά από τόσες προκηρύξεις που βγήκαν δεν άλλαξε τίποτα. Τσακωμοί ανώνυμη φαγωμαρα και πριν βγει η ταδε προκήρυξη ενα πράγμα συμβαίνει (ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε).
Μα είναι δυνατόν να μπαίνει σε ανώνυμο φόρουμ να ζητάει πληροφορίες ενώ δεν έχει κάτσει η ίδια να ενημερωθεί και να ζητάει και τα ρέστα και να λέει ότι θα σε βρω λες και είναι καγκουρας από το μπαχραμι; Γιατί τής έγραψε ο άλλος κάτσε εκεί που είσαι είναι καλύτερα; Την άποψη τού ευγενικά δηλαδή.
Τώρα ναι περνάει ευχάριστα η ώρα στην δουλειά 

Όποιος μπορεί παρακαλώ
Απλή βοήθεια και γνώμη γιατι δεν ξέρω αν έχω ελπίδες κ αν άξιζει. Δεν λέω ότι κάποιος ξέρει σίγουρα; Πλα μια γνώμη
Όποιος μπορεί παρακαλώ
Απλή βοήθεια και γνώμη γιατι δεν ξέρω αν έχω ελπίδες κ αν άξιζει. Δεν λέω ότι κάποιος ξέρει σίγουρα; Πλα μια γνώμη

Παιδιά, κάντε όλοι τις αιτήσεις σας κανονινά. Ότι χαρτιά και να έχετε, συναφή με το αντικείμενο, βάλτε τα μέσα. Η προκήρυξη θα δώσει περισσότερο φως. Όσα μόρια και να έχετε, δηλώστε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες