Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από mrhabuya »

MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 7:09 pm
mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:59 pm
MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:45 pm

Δεν θυμάμαι να σε έβαλα κεχαγιά στο κεφάλι μου, χαλαρωσε.
χαχαχααχχα τραβα σε καναν ψυχιατρο να λυσεις τα θεματα σου. Ουτε σε προσεβαλα ουτε ειπα κατι ειρωνικο ή κακο. Χαλαρωσε
Εμένα με έκρινε η επιτροπή ότι είμαι ικανή για να ενταχθω στο λιμενικό σώμα, και πρόσεξε πως μιλάς μην κάνω κανενα αίτημα να μάθω πιος είσαι μην ξεχνάς ότι εχω προσβάση σαν σώμα ασφαλείας πρόσεχε. Άλλη μια κουβέντα περιμένω.
χαχαχαχααχχαχα αυριο τεταρτη μπες στην κουζινα σου, μαγειρεψε φασολαδα, παρε φορα και ελα να μου τα κλασεις
Stavros929

Δημοσίευση από Stavros929 »

Παιδιά θέλω ειλικρινείς γνώμες έχω απολυτήριο 19 αγγλικά C2 υπολογιστές δίπλωμα πολύτεκνος
Πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω χαρτιά; Για οποιαδήποτε περιοχή
Θα ήθελα ειλικρινά όποιος θέλει να μου απαντσηεο
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Ο νούμερο 1 λαός στην φαγωμάρα, αφορμή ψάχνετε για καβγά… τι εποπ, τι δικαστική, σε όλες τις προκηρύξεις στο ζωνάρι τον έχετε τον καβγά. Ειρήνη υμιν!
MARILOU92

Δημοσίευση από MARILOU92 »

RAD - DYK
Η συνομιλία αυτή θα πάει εκεί που πρέπει.
Για τα προαναφερθέν ονόματα καπετάινκασσελακης - MR
Νομίζουν επειδή είναι ανώνυμα είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Pyr »

MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 7:30 pm RAD - DYK
Η συνομιλία αυτή θα πάει εκεί που πρέπει.
Για τα προαναφερθέν ονόματα καπετάινκασσελακης - MR
Νομίζουν επειδή είναι ανώνυμα είναι οκ.
το να αδιαφορείς σου πέρασε απο το μυαλό; Συνέχισε με τις απορίες σου...

Το ΙΕΚ εχει προτεραιότητα επομένως οποιος εχει ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΙΕΚ δε μπορεί κανενας να τους προσπεράσει με λυκειο γιατι ειναι ΚΥΡΙΟ πίνακα, ολοι οι αλλοι εως 35 ετων μπορουν να κανουν στον επικουρικό πίνακα... Οπότε ανάλογα πόσοι με ΙΕΚ θα κανουν αίτηση και θα περάσουν ολη την διαδικασία οτι περισέψει απο θέσεις θα πάρουν αιτούντες με λύκειο. Κατάλαβες?
Johnlok

Δημοσίευση από Johnlok »

Τράβα από εκεί ρε τρολακι που μπήκες στο νήμα να το παίξεις κάποια. Άντε μην ασχοληθεί όντως κάποιος που μπορεί να σε βρει και κλαις μετά νούμερο ε νούμερο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Χαλαρώστε ρε σεις! Για μία προκήρυξη, θα φαγωθείτε; Και χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον; Θα το κλειδώσουν και μετά να δω που θα τσακώνεστε!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Από το 19 που συμμετείχα στους ειδικούς φρουρούς μέχρι και τώρα μετά από τόσες προκηρύξεις που βγήκαν δεν άλλαξε τίποτα. Τσακωμοί ανώνυμη φαγωμαρα και πριν βγει η ταδε προκήρυξη ενα πράγμα συμβαίνει (ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε).
Topgun94

Δημοσίευση από Topgun94 »

Μα είναι δυνατόν να μπαίνει σε ανώνυμο φόρουμ να ζητάει πληροφορίες ενώ δεν έχει κάτσει η ίδια να ενημερωθεί και να ζητάει και τα ρέστα και να λέει ότι θα σε βρω λες και είναι καγκουρας από το μπαχραμι; Γιατί τής έγραψε ο άλλος κάτσε εκεί που είσαι είναι καλύτερα; Την άποψη τού ευγενικά δηλαδή.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Τώρα ναι περνάει ευχάριστα η ώρα στην δουλειά 🍿🍿 😂
Stavros929

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 7:45 pm Από το 19 που συμμετείχα στους ειδικούς φρουρούς μέχρι και τώρα μετά από τόσες προκηρύξεις που βγήκαν δεν άλλαξε τίποτα. Τσακωμοί ανώνυμη φαγωμαρα και πριν βγει η ταδε προκήρυξη ενα πράγμα συμβαίνει (ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε).
Όποιος μπορεί παρακαλώ
Απλή βοήθεια και γνώμη γιατι δεν ξέρω αν έχω ελπίδες κ αν άξιζει. Δεν λέω ότι κάποιος ξέρει σίγουρα; Πλα μια γνώμη
Stavros929

Stavros929 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 7:27 pm Παιδιά θέλω ειλικρινείς γνώμες έχω απολυτήριο 19 αγγλικά C2 υπολογιστές δίπλωμα πολύτεκνος
Πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω χαρτιά; Για οποιαδήποτε περιοχή
Θα ήθελα ειλικρινά όποιος θέλει να μου απαντσηεο
Όποιος μπορεί παρακαλώ
Απλή βοήθεια και γνώμη γιατι δεν ξέρω αν έχω ελπίδες κ αν άξιζει. Δεν λέω ότι κάποιος ξέρει σίγουρα; Πλα μια γνώμη
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Stavros929 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 8:02 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 7:45 pm Από το 19 που συμμετείχα στους ειδικούς φρουρούς μέχρι και τώρα μετά από τόσες προκηρύξεις που βγήκαν δεν άλλαξε τίποτα. Τσακωμοί ανώνυμη φαγωμαρα και πριν βγει η ταδε προκήρυξη ενα πράγμα συμβαίνει (ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε).
Όποιος μπορεί παρακαλώ

Μια χαρά είναι τα μόρια σου, κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις τίποτα και από εκεί και έπειτα βλέπεις!
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Rad. »

MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 7:09 pm Εμένα με έκρινε η επιτροπή ότι είμαι ικανή για να ενταχθω στο λιμενικό σώμα, και πρόσεξε πως μιλάς μην κάνω κανενα αίτημα να μάθω πιος είσαι μην ξεχνάς ότι εχω προσβάση σαν σώμα ασφαλείας πρόσεχε. Άλλη μια κουβέντα περιμένω.
:lol: Μου θύμησες τα παιδάκια που λένε (Θα φέρω το θείο που εχει καραμπίνα)
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, κάντε όλοι τις αιτήσεις σας κανονινά. Ότι χαρτιά και να έχετε, συναφή με το αντικείμενο, βάλτε τα μέσα. Η προκήρυξη θα δώσει περισσότερο φως. Όσα μόρια και να έχετε, δηλώστε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες