DIMITRA91 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 3:16 pm
Παιδιά για όποιον έχει ιδέα, ρωτάει φίλος εκτός φόρουμ. Για ΠΕ αστυνομικού τομέα, νομικός και εν ενεργεία ακόμη δικηγόρος, θα του προσμετρηθεί προϋπηρεσία ή για τους ΠΕ δεν θα προσμετράται προϋπηρεσία;
Επίσης οι ΠΕ στα ενστολα κάνουν κυρίως δουλειά γραφείου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους!
Δε θα κάνει ΠΕ αστυνομικού γιατί θα είναι φυλακτικο προσωπικό.
Θα κάνει ΠΕ Νομικής πολιτικού κλάδου που θα είναι ανακριτικοι και θα ασχολούνται με τις δικογραφίες.
Gregory76 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 3:24 pm
Διασώστη μια ερώτηση εγώ έχω τελειώσει πε επισκεπτών υγείας είδα ζητάει επισκεπτών θα τουε πάρουν από πανελληνίο διαγωνισμό; Επίσης ζητάει ΤΕ επισκεπτών εγώ έχω ΠΕ επισκεπτών. Βοήθησε με.
Δε τα ξέρω αυτά.
Περίμενε να δεις ποιους θα πάρει απ τον γραπτό, για τους υπόλοιπους θα βγει προκήρυξη γιατί δεν υπήρχαν όλες οι ειδικότητες στον γραπτό (γιατροί πχ)
Παιδιά για όποιον έχει ιδέα, ρωτάει φίλος εκτός φόρουμ. Για ΠΕ αστυνομικού τομέα, νομικός και εν ενεργεία ακόμη δικηγόρος, θα του προσμετρηθεί προϋπηρεσία ή για τους ΠΕ δεν θα προσμετράται προϋπηρεσία;
Θα κάνει ΠΕ Νομικής πολιτικού κλάδου που θα είναι ανακριτικοι και θα ασχολούνται με τις δικογραφίες.
[/
Δεν μπορεί για πολιτικό προσωπικό γιατί δεν έδωσε στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ γι' αυτό ρωτάει τα παραπάνω για τον αστυνομικό τομέα.
Δεν μπορεί για πολιτικό προσωπικό γιατί δεν έδωσε στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ γι' αυτό ρωτάει τα παραπάνω για τον αστυνομικό τομέα.
ΠΕ αστυνομικού υπάρχει οποιαδήποτε πτυχίο και δε μετράει κάποια εμπειρία πάνω στη νομική αυτό θα μπορούσε να το κάνει ως ΠΕ νομικής στο πολιτικό προσωπικό. Εφόσον δε μετείχε στον πανελλήνιο η δε πέρασε ας τα κάνει ΠΕ αστυνομικού με τα κλασσικά προσόντα που ξέρουμε. Η δουλειά τους είναι προϊστάμενοι όχι ακριβώς γραφείο, ευθύνη παραπάνω ναι
Διαχείριστη φριαξε ένα poll στην καινούργια σελίδα που έφτιαξες εφόσον ξέρουμε μόρια να δούμε πάνω κάτω τ παίζει. Αλλά παράκληση να δηλώσουν όλοι την αλήθεια με το ξεφτιλισουμε
Γειά σας εποχικος πυροσβεστης εδώ. Βλέπω η πυροσβεστική μας έχει αφήσει στο διαβάστηκε και πάμε σε άλλη διέξοδο. Τι προϋπηρεσία μετράει; Έχω ως φύλακας 64 μήνες και εποχικος 14 μήνες.acdl αγγλικά c1 13.2 απολυτήριο δίπλωμα μηχανής Γ Δ. Μετράει τπτ από όλα αυτά?
Η χαρά των τρολλ είναι αυτά τα θέματα και θα το δείτε στα αποτελέσματα.
Μην πιστεύετε τι γράφει ο καθένας, αντί να παίζουν το αυτό τους μπαίνουν στο φόρουμ και κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και νομίζουν ότι κάνουν και κάτι.
Όχι αδερφέ δεν κατάλαβες τίποτα. Αν έχει κάποιος τυπικά προσόντα (ΙΕΚ, αγγλικά, δίπλωμα κλπ) και περάσει τις πκε, δεν έχει απλα πλεονέκτημα, ΈΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ! Επίσης, αν έχεις τα τυπικά+ μόρια+ πκε = πάλι διορισμός! Γενικότερα για να στο κάνω εύκολο, με η χωρίς μόρια, μόνο τα τυπικά αν έχεις και περάσεις τις πκε, ΜΠΉΚΕΣ! Κάτι έχεις καταλάβει ΠΟΛΥΥΥ λάθος!
Έτσι όπως το αναφέρεις, μάλλον έχεις δίκιο. Κάπου δεν το κατάλαβα εγώ καλά.
Σε παρακολουθώ σε πόσες σελίδες έχουν πέσει με τα μούτρα 3-4 άτομα να σ βάλουν στο σωστό δρόμο κ ακόμα είσαι στο ``ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ`` προς τι η επιμονή σου;
Καλώς ή κακώς υπάρχει προτεραιότητα και το βλέπεις στο ΦΕΚ αναφέρει συγκεκριμένα : ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ θα μπούνε άτομα με οποιοδήποτε αλλο ιεκ ή οποιοδήποτε τύπου λύκειο, άρα μιλάμε για ``ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΟΣ. Κ ΥΠΟΔ. `` και ``ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ με οποιοδήποτε αλλο ΙΕΚ ή οποιοδήποτε λύκειο`` ελπίζω να λύθηκε στο μυαλό σου για να λυθεί κ καμία αλλη σοβαρή απορία...
Φτιάξτε ρε άμα είναι μυθομανεις κάποιοι και δεν γράφουν τα κανονικά μόρια, έχουν πρόβλημα... Για όλους θα είναι μια βοήθεια θα έχουμε μια ιδέα πάνω κάτω.