Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Diasostis31 »

DIMITRA91 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 3:16 pm Παιδιά για όποιον έχει ιδέα, ρωτάει φίλος εκτός φόρουμ. Για ΠΕ αστυνομικού τομέα, νομικός και εν ενεργεία ακόμη δικηγόρος, θα του προσμετρηθεί προϋπηρεσία ή για τους ΠΕ δεν θα προσμετράται προϋπηρεσία;
Επίσης οι ΠΕ στα ενστολα κάνουν κυρίως δουλειά γραφείου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους!
Δε θα κάνει ΠΕ αστυνομικού γιατί θα είναι φυλακτικο προσωπικό.
Θα κάνει ΠΕ Νομικής πολιτικού κλάδου που θα είναι ανακριτικοι και θα ασχολούνται με τις δικογραφίες.
Gregory76

Δημοσίευση από Gregory76 »

Διασώστη μια ερώτηση εγώ έχω τελειώσει πε επισκεπτών υγείας είδα ζητάει επισκεπτών θα τουε πάρουν από πανελληνίο διαγωνισμό; Επίσης ζητάει ΤΕ επισκεπτών εγώ έχω ΠΕ επισκεπτών. Βοήθησε με.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Gregory76 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 3:24 pm Διασώστη μια ερώτηση εγώ έχω τελειώσει πε επισκεπτών υγείας είδα ζητάει επισκεπτών θα τουε πάρουν από πανελληνίο διαγωνισμό; Επίσης ζητάει ΤΕ επισκεπτών εγώ έχω ΠΕ επισκεπτών. Βοήθησε με.
Δε τα ξέρω αυτά.
Περίμενε να δεις ποιους θα πάρει απ τον γραπτό, για τους υπόλοιπους θα βγει προκήρυξη γιατί δεν υπήρχαν όλες οι ειδικότητες στον γραπτό (γιατροί πχ)
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Το σίγουρο είναι ότι δε μπορείς να δηλώσεις ΤΕ με πτυχίο ΠΕ
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 3:20 pm
DIMITRA91 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 3:16 pm Παιδιά για όποιον έχει ιδέα, ρωτάει φίλος εκτός φόρουμ. Για ΠΕ αστυνομικού τομέα, νομικός και εν ενεργεία ακόμη δικηγόρος, θα του προσμετρηθεί προϋπηρεσία ή για τους ΠΕ δεν θα προσμετράται προϋπηρεσία;
Θα κάνει ΠΕ Νομικής πολιτικού κλάδου που θα είναι ανακριτικοι και θα ασχολούνται με τις δικογραφίες.
[/
Δεν μπορεί για πολιτικό προσωπικό γιατί δεν έδωσε στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ γι' αυτό ρωτάει τα παραπάνω για τον αστυνομικό τομέα.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 3:20 pm
Δεν μπορεί για πολιτικό προσωπικό γιατί δεν έδωσε στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ γι' αυτό ρωτάει τα παραπάνω για τον αστυνομικό τομέα.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

ΠΕ αστυνομικού υπάρχει οποιαδήποτε πτυχίο και δε μετράει κάποια εμπειρία πάνω στη νομική αυτό θα μπορούσε να το κάνει ως ΠΕ νομικής στο πολιτικό προσωπικό. Εφόσον δε μετείχε στον πανελλήνιο η δε πέρασε ας τα κάνει ΠΕ αστυνομικού με τα κλασσικά προσόντα που ξέρουμε. Η δουλειά τους είναι προϊστάμενοι όχι ακριβώς γραφείο, ευθύνη παραπάνω ναι
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Διαχείριστη φριαξε ένα poll στην καινούργια σελίδα που έφτιαξες εφόσον ξέρουμε μόρια να δούμε πάνω κάτω τ παίζει. Αλλά παράκληση να δηλώσουν όλοι την αλήθεια με το ξεφτιλισουμε
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Γειά σας εποχικος πυροσβεστης εδώ. Βλέπω η πυροσβεστική μας έχει αφήσει στο διαβάστηκε και πάμε σε άλλη διέξοδο. Τι προϋπηρεσία μετράει; Έχω ως φύλακας 64 μήνες και εποχικος 14 μήνες.acdl αγγλικά c1 13.2 απολυτήριο δίπλωμα μηχανής Γ Δ. Μετράει τπτ από όλα αυτά?
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Συμφωνώ να δημιουργηθεί ένα POLL στην καινούργια σελίδα,

θα λυθούν πολλές απορίες στον καθένα μας και επίσης θα γίνει πιο ζωντανό το νήμα ...

Διατηρείστε αληθινά τα μόρια που θα βάλετε αλλιώς κανένας δεν θα βοηθηθεί.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Η χαρά των τρολλ είναι αυτά τα θέματα και θα το δείτε στα αποτελέσματα.

Μην πιστεύετε τι γράφει ο καθένας, αντί να παίζουν το αυτό τους μπαίνουν στο φόρουμ και κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και νομίζουν ότι κάνουν και κάτι.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Pyr έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 9:51 am
niasimas έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:13 pm

Όχι αδερφέ δεν κατάλαβες τίποτα. Αν έχει κάποιος τυπικά προσόντα (ΙΕΚ, αγγλικά, δίπλωμα κλπ) και περάσει τις πκε, δεν έχει απλα πλεονέκτημα, ΈΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ! 😂 Επίσης, αν έχεις τα τυπικά+ μόρια+ πκε = πάλι διορισμός! Γενικότερα για να στο κάνω εύκολο, με η χωρίς μόρια, μόνο τα τυπικά αν έχεις και περάσεις τις πκε, ΜΠΉΚΕΣ! Κάτι έχεις καταλάβει ΠΟΛΥΥΥ λάθος!
Έτσι όπως το αναφέρεις, μάλλον έχεις δίκιο. Κάπου δεν το κατάλαβα εγώ καλά.
Σε παρακολουθώ σε πόσες σελίδες έχουν πέσει με τα μούτρα 3-4 άτομα να σ βάλουν στο σωστό δρόμο κ ακόμα είσαι στο ``ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ`` προς τι η επιμονή σου;

Καλώς ή κακώς υπάρχει προτεραιότητα και το βλέπεις στο ΦΕΚ αναφέρει συγκεκριμένα : ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ θα μπούνε άτομα με οποιοδήποτε αλλο ιεκ ή οποιοδήποτε τύπου λύκειο, άρα μιλάμε για ``ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΟΣ. Κ ΥΠΟΔ. `` και ``ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ με οποιοδήποτε αλλο ΙΕΚ ή οποιοδήποτε λύκειο`` ελπίζω να λύθηκε στο μυαλό σου για να λυθεί κ καμία αλλη σοβαρή απορία...
Φίλε μου, το λύσαμε το θέμα.'Εχεις μείνει πίσω!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Να μη φτιαχτεί τέτοιο νήμα παιδιά δεν θα υπάρχουν αληθή νούμερα! Θα λέει ο άλλος έχω 2.000 μόρια έχω ελπίδες
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Φτιάξτε ρε άμα είναι μυθομανεις κάποιοι και δεν γράφουν τα κανονικά μόρια, έχουν πρόβλημα... Για όλους θα είναι μια βοήθεια θα έχουμε μια ιδέα πάνω κάτω.
Billgate8

Δημοσίευση από Billgate8 »

Τ λετε για μια ομαδική στο fb; Έκει πιστεύω θα είναι πιο αξιόπιστα με σχέση με εδώ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες