Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dimikaro1

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από dimikaro1 »

ΕΔ λίγο δύσκολο νομίζω να είναι εκτός και γενικά οι πληροφορίες του υπουργείου έπεσαν έξω παταγωδώς εδώ και ενα χρόνο. Νομίζω καλά είναι να περιμένουμε Τετάρτη
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

dimikaro1 έγραψε: Δευ Σεπ 11, 2023 9:59 pm ΕΔ λίγο δύσκολο νομίζω να είναι εκτός και γενικά οι πληροφορίες του υπουργείου έπεσαν έξω παταγωδώς εδώ και ενα χρόνο. Νομίζω καλά είναι να περιμένουμε Τετάρτη
Συμφωνώ. Το υποσστήριξε και ο υπουργός, για τις ΕΔ, στο τέλος της συζήτησης σήμερα. Δεν ξέρω αν θα πάιξει αλλαγή εκεί, αν και έχει βάση η ένσταση της αντιπολίτευσης για μειονεκτική θέση των γυναικών. Όσο η συζήτηση τρέχει, θα ακούγονται διάφορα. Μέχρι την Τετάρτη.
Valantis23

Δημοσίευση από Valantis23 »

Δεν το δέχεται ο ασεπ. Ουτε καν το συζητάνε
Η μοριοδοτηση και τα κριτήρια είναι υπεύθυνος ο ασεπ τα πκε αθλητικές δοκιμασίες το υπουργείο.
Δεν θα μας ταλαιπωρήσει ο ασεπ θα κάνουμε αίτηση ανεβάζοντας αρχεία βεβαίωση ύψους, απολυτήριο, ιεκ, θα βγούν τα προσωρινά αποτέλεσματα και θα φωνάξουν περίπου 1500 άτομα για αθλήματα για να μην ξανά χρειαστεί να ανακατευτεί ο ασεπ. Και φεύγουν οι λίστες στο υπουργείο.

Ειδικές δυνάμεις αποκλειστικε. Χθες σας στο είπα με 90% πιθανότητα σήμερα σας στο λέω με 100%
* αυτός από το υπουργείο είναι άτομο το οποίο θα είναι παρών σε όλοι την διαδικασία,.
dimikaro1

Το ασεπ μια χαρά δέχτηκε τη θητεία στη δημοτική αστυνομία με φεκ και νόμους κανονικά και εκεί η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου μέσω ασεπ. Μου φαίνεται περίεργο. Τέλος πάντων θα δείξει τις επόμενες μέρες
Valantis33

Δημοσίευση από Valantis33 »

Ο υπουργός θεωρεί ότι αυτά τα κριτήρια είναι σωστά,.
Το θέμα είναι ο ασεπ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να γίνει εαν πέσουν ενστάσεις για τις γυναίκες.

Ένα πράγμα θα σας πω σε κάποια προκήρυξη αν δεν κανω λάθος 2κ2018 είχαν βάλει ειδική εμπειρία για τους νοσοκομείακους και ανά μήνα παίρναν 20 μόρια αντί για 7 μπηκαν οι συμβασιούχοι κ έμειναν έξω αυτοί που είχαν απλή εμπειρία έλα μου ντε που έπεσαν ενστάσεις δικαστήρια και ενώ είχαν πιάσει δουλειά οι άνθρωποι κέρδισαν το δικαστήριο αυτοί με την απλή εμπειρία και από διορισμένοι βρέθηκαν επιλαχών.

Ο ασεπ δεν πρόκειται να μπει σε αυτήν την διαδικασία. Θα βάλει κριτήρια όπου σε κάθε κριτήριο να μπορεί θα λάβουν μόρια άνδρες και γυναίκες... Είναι κάθετοι εντελώς από μερια του ασεπ δε πα να χτυπιέται ο υπουργός ο ασεπ θα κάνει κουμάντο στα κριτήρια. Εδώ και η επιτροπή του ασεπ θα ορίσει πια θα είναι η συνάφεια με το αντικειμενο όχι το υπουργείο. Το υπουργείο από μεριά του έχει καταθέσει ένα νομοσχέδιο, Με το ασεπ τα έχουν βρει λίγο σκούρα.
Η μόνη λύση να βάλουν ΕΔ είναι να βγει εκτός ασεπ που από την στιγμή που μπλέξανε τον ασεπ δεν υπάρχει περίπτωση.
Valantis23

Επειδή σας κούρασα και κάτι τελευταίο
Και στην 9κ είχε πάει αίτημα από το υπουργείο να μπουν ΕΔ και κλασικά φάγανε άκυρο.
dimikaro1

Θα δούμε φίλε πολύ σύντομα σίγουρα θα έχει αλλαγές τώρα ποσες και ποιες θα δείξει. Προσωπικά δε το βλέπω αυτό που λες αλλά οκ
Valantis23

Το θέμα είναι δεν το λέω εγώ.
Εδώ ο ασεπ βάζει ξεχωριστά ειδικές κατηγορίες 3νους πολύτεκνους ειδικές κατηγορίες για να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Κ εσείς μ λέτε θα βάλουν ειδικές δυνάμεις μόνο για τους άνδρες; Αυτά δεν γίνονται μέσω ασεπ.
Τουλάχιστον ο πρόεδρος του ασεπ και οι επιτροπή δεν το διαπραγμάτευοντε.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Re:

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Valantis23 έγραψε: Δευ Σεπ 11, 2023 9:48 pm Ότι σας λέω από υπουργείο.
Κύριο προσόν ιεκ στέλεχος ασφαλείας
ΕΔ εκτός.
Αύριο θα μάθω εάν βάλουν μηχανή υπολογιστές αγγλικά ως απαιτούμενα.
Οριο ηλικιας 32.
Η προκήρυξη θα είναι στα πρότυπα 9κ
Β2 ecdl και δίπλωμα είναι ήδη προαπαιτουμενα.
Το θέμα είναι αν θα δώσει επιπλέον μόρια σε όσους τα έχουν και τα δύο Α+Β, αλλά και στο Δ που ανέφερε σωστά η Νίκη νωρίτερα στην βουλή.
dimikaro1

Οπως σου είπα παραπάνω το ίδιο το ασεπ μοριοδοτει τη θητεία στη δημοτική αστυνομία που είναι καθαρά δική του προκήρυξη. Γιαυτό μου φαίνεται κουλό σε μια προκήρυξη που θα είναι κυρίως του υπουργείου να γίνει αυτό που λες και που άκουσες. Δεν είναι ειδική κατηγορία η θητεία είναι έξτρα μπόνους και μπαίνει σε κάθε προκήρυξη αστυνομίας και στρατού. Καλώς ή κακώς τα άτομα αυτά είναι και περισσότερο εκπαιδευμένα κατά την άποψή πολλών. Άλλο θητεία πεζικό φαντάρος και άλλο δόκιμος ειδικών δυνάμεων. Νομίζω καταλαβαίνεις τιε διαφορές. Όπως και να έχει μέσα στη βδομάδα θα ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

dimikaro1 έγραψε: Δευ Σεπ 11, 2023 10:58 pm Το ασεπ μια χαρά δέχτηκε τη θητεία στη δημοτική αστυνομία με φεκ και νόμους κανονικά και εκεί η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου μέσω ασεπ. Μου φαίνεται περίεργο. Τέλος πάντων θα δείξει τις επόμενες μέρες
Το νομοσχέδιο της δημοτικής βγήκε χωρίς καμία εμπλοκή του ΑΣΕΠ, όταν φτάσει σε στάδιο επεξεργασίας της προκήρυξης θα φανεί αν θα δεχτούν να βάλουν μόρια στρατού.
dimikaro1

Σωστός διασωστη λογικά η μηχανή θα είναι μοριοδοτουμενη και το Δ. Το β υποχρεωτικό τυπικό
dimikaro1

Ναι οκ απλά το παίρνουμε και βάση εμπειρίας των τελευταίων χρόνων. Έτσι και αλλιώς η δημοτικη αργεί πολύ στη δικαστική τώρα θα μάθουμε σίγουρα
Petros22

Δημοσίευση από Petros22 »

Καλησπέρα μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί έχω τελειώσει το ΙΕΚ έχω πάρει πτυχίο απλά δεν έχω πάει να δώσω εξετάσεις τού εοπεπ για επιπέδου 5 μετράει τό πτυχίο η όχι
Marshalgr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Marshalgr »

Απορώ γιατί τόσο φάγωμα για τις ειδικές δυνάμεις. Είμαστε η μόνη χώρα που τρώει τα παιδιά της... Λυπηρό!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες