Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
ΕΔ λίγο δύσκολο νομίζω να είναι εκτός και γενικά οι πληροφορίες του υπουργείου έπεσαν έξω παταγωδώς εδώ και ενα χρόνο. Νομίζω καλά είναι να περιμένουμε Τετάρτη
Συμφωνώ. Το υποσστήριξε και ο υπουργός, για τις ΕΔ, στο τέλος της συζήτησης σήμερα. Δεν ξέρω αν θα πάιξει αλλαγή εκεί, αν και έχει βάση η ένσταση της αντιπολίτευσης για μειονεκτική θέση των γυναικών. Όσο η συζήτηση τρέχει, θα ακούγονται διάφορα. Μέχρι την Τετάρτη.
Δεν το δέχεται ο ασεπ. Ουτε καν το συζητάνε
Η μοριοδοτηση και τα κριτήρια είναι υπεύθυνος ο ασεπ τα πκε αθλητικές δοκιμασίες το υπουργείο.
Δεν θα μας ταλαιπωρήσει ο ασεπ θα κάνουμε αίτηση ανεβάζοντας αρχεία βεβαίωση ύψους, απολυτήριο, ιεκ, θα βγούν τα προσωρινά αποτέλεσματα και θα φωνάξουν περίπου 1500 άτομα για αθλήματα για να μην ξανά χρειαστεί να ανακατευτεί ο ασεπ. Και φεύγουν οι λίστες στο υπουργείο.
Ειδικές δυνάμεις αποκλειστικε. Χθες σας στο είπα με 90% πιθανότητα σήμερα σας στο λέω με 100%
* αυτός από το υπουργείο είναι άτομο το οποίο θα είναι παρών σε όλοι την διαδικασία,.
Η μοριοδοτηση και τα κριτήρια είναι υπεύθυνος ο ασεπ τα πκε αθλητικές δοκιμασίες το υπουργείο.
Δεν θα μας ταλαιπωρήσει ο ασεπ θα κάνουμε αίτηση ανεβάζοντας αρχεία βεβαίωση ύψους, απολυτήριο, ιεκ, θα βγούν τα προσωρινά αποτέλεσματα και θα φωνάξουν περίπου 1500 άτομα για αθλήματα για να μην ξανά χρειαστεί να ανακατευτεί ο ασεπ. Και φεύγουν οι λίστες στο υπουργείο.
Ειδικές δυνάμεις αποκλειστικε. Χθες σας στο είπα με 90% πιθανότητα σήμερα σας στο λέω με 100%
* αυτός από το υπουργείο είναι άτομο το οποίο θα είναι παρών σε όλοι την διαδικασία,.
Το ασεπ μια χαρά δέχτηκε τη θητεία στη δημοτική αστυνομία με φεκ και νόμους κανονικά και εκεί η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου μέσω ασεπ. Μου φαίνεται περίεργο. Τέλος πάντων θα δείξει τις επόμενες μέρες
Ο υπουργός θεωρεί ότι αυτά τα κριτήρια είναι σωστά,.
Το θέμα είναι ο ασεπ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να γίνει εαν πέσουν ενστάσεις για τις γυναίκες.
Ένα πράγμα θα σας πω σε κάποια προκήρυξη αν δεν κανω λάθος 2κ2018 είχαν βάλει ειδική εμπειρία για τους νοσοκομείακους και ανά μήνα παίρναν 20 μόρια αντί για 7 μπηκαν οι συμβασιούχοι κ έμειναν έξω αυτοί που είχαν απλή εμπειρία έλα μου ντε που έπεσαν ενστάσεις δικαστήρια και ενώ είχαν πιάσει δουλειά οι άνθρωποι κέρδισαν το δικαστήριο αυτοί με την απλή εμπειρία και από διορισμένοι βρέθηκαν επιλαχών.
Ο ασεπ δεν πρόκειται να μπει σε αυτήν την διαδικασία. Θα βάλει κριτήρια όπου σε κάθε κριτήριο να μπορεί θα λάβουν μόρια άνδρες και γυναίκες... Είναι κάθετοι εντελώς από μερια του ασεπ δε πα να χτυπιέται ο υπουργός ο ασεπ θα κάνει κουμάντο στα κριτήρια. Εδώ και η επιτροπή του ασεπ θα ορίσει πια θα είναι η συνάφεια με το αντικειμενο όχι το υπουργείο. Το υπουργείο από μεριά του έχει καταθέσει ένα νομοσχέδιο, Με το ασεπ τα έχουν βρει λίγο σκούρα.
Η μόνη λύση να βάλουν ΕΔ είναι να βγει εκτός ασεπ που από την στιγμή που μπλέξανε τον ασεπ δεν υπάρχει περίπτωση.
Το θέμα είναι ο ασεπ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να γίνει εαν πέσουν ενστάσεις για τις γυναίκες.
Ένα πράγμα θα σας πω σε κάποια προκήρυξη αν δεν κανω λάθος 2κ2018 είχαν βάλει ειδική εμπειρία για τους νοσοκομείακους και ανά μήνα παίρναν 20 μόρια αντί για 7 μπηκαν οι συμβασιούχοι κ έμειναν έξω αυτοί που είχαν απλή εμπειρία έλα μου ντε που έπεσαν ενστάσεις δικαστήρια και ενώ είχαν πιάσει δουλειά οι άνθρωποι κέρδισαν το δικαστήριο αυτοί με την απλή εμπειρία και από διορισμένοι βρέθηκαν επιλαχών.
Ο ασεπ δεν πρόκειται να μπει σε αυτήν την διαδικασία. Θα βάλει κριτήρια όπου σε κάθε κριτήριο να μπορεί θα λάβουν μόρια άνδρες και γυναίκες... Είναι κάθετοι εντελώς από μερια του ασεπ δε πα να χτυπιέται ο υπουργός ο ασεπ θα κάνει κουμάντο στα κριτήρια. Εδώ και η επιτροπή του ασεπ θα ορίσει πια θα είναι η συνάφεια με το αντικειμενο όχι το υπουργείο. Το υπουργείο από μεριά του έχει καταθέσει ένα νομοσχέδιο, Με το ασεπ τα έχουν βρει λίγο σκούρα.
Η μόνη λύση να βάλουν ΕΔ είναι να βγει εκτός ασεπ που από την στιγμή που μπλέξανε τον ασεπ δεν υπάρχει περίπτωση.
Επειδή σας κούρασα και κάτι τελευταίο
Και στην 9κ είχε πάει αίτημα από το υπουργείο να μπουν ΕΔ και κλασικά φάγανε άκυρο.
Και στην 9κ είχε πάει αίτημα από το υπουργείο να μπουν ΕΔ και κλασικά φάγανε άκυρο.
Θα δούμε φίλε πολύ σύντομα σίγουρα θα έχει αλλαγές τώρα ποσες και ποιες θα δείξει. Προσωπικά δε το βλέπω αυτό που λες αλλά οκ
Το θέμα είναι δεν το λέω εγώ.
Εδώ ο ασεπ βάζει ξεχωριστά ειδικές κατηγορίες 3νους πολύτεκνους ειδικές κατηγορίες για να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Κ εσείς μ λέτε θα βάλουν ειδικές δυνάμεις μόνο για τους άνδρες; Αυτά δεν γίνονται μέσω ασεπ.
Τουλάχιστον ο πρόεδρος του ασεπ και οι επιτροπή δεν το διαπραγμάτευοντε.
Εδώ ο ασεπ βάζει ξεχωριστά ειδικές κατηγορίες 3νους πολύτεκνους ειδικές κατηγορίες για να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Κ εσείς μ λέτε θα βάλουν ειδικές δυνάμεις μόνο για τους άνδρες; Αυτά δεν γίνονται μέσω ασεπ.
Τουλάχιστον ο πρόεδρος του ασεπ και οι επιτροπή δεν το διαπραγμάτευοντε.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Re:
Β2 ecdl και δίπλωμα είναι ήδη προαπαιτουμενα.
Το θέμα είναι αν θα δώσει επιπλέον μόρια σε όσους τα έχουν και τα δύο Α+Β, αλλά και στο Δ που ανέφερε σωστά η Νίκη νωρίτερα στην βουλή.
Οπως σου είπα παραπάνω το ίδιο το ασεπ μοριοδοτει τη θητεία στη δημοτική αστυνομία που είναι καθαρά δική του προκήρυξη. Γιαυτό μου φαίνεται κουλό σε μια προκήρυξη που θα είναι κυρίως του υπουργείου να γίνει αυτό που λες και που άκουσες. Δεν είναι ειδική κατηγορία η θητεία είναι έξτρα μπόνους και μπαίνει σε κάθε προκήρυξη αστυνομίας και στρατού. Καλώς ή κακώς τα άτομα αυτά είναι και περισσότερο εκπαιδευμένα κατά την άποψή πολλών. Άλλο θητεία πεζικό φαντάρος και άλλο δόκιμος ειδικών δυνάμεων. Νομίζω καταλαβαίνεις τιε διαφορές. Όπως και να έχει μέσα στη βδομάδα θα ξέρουμε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Το νομοσχέδιο της δημοτικής βγήκε χωρίς καμία εμπλοκή του ΑΣΕΠ, όταν φτάσει σε στάδιο επεξεργασίας της προκήρυξης θα φανεί αν θα δεχτούν να βάλουν μόρια στρατού.
Σωστός διασωστη λογικά η μηχανή θα είναι μοριοδοτουμενη και το Δ. Το β υποχρεωτικό τυπικό
Ναι οκ απλά το παίρνουμε και βάση εμπειρίας των τελευταίων χρόνων. Έτσι και αλλιώς η δημοτικη αργεί πολύ στη δικαστική τώρα θα μάθουμε σίγουρα
Καλησπέρα μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί έχω τελειώσει το ΙΕΚ έχω πάρει πτυχίο απλά δεν έχω πάει να δώσω εξετάσεις τού εοπεπ για επιπέδου 5 μετράει τό πτυχίο η όχι
Απορώ γιατί τόσο φάγωμα για τις ειδικές δυνάμεις. Είμαστε η μόνη χώρα που τρώει τα παιδιά της... Λυπηρό!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, PyRos, Rad. και 17 επισκέπτες