Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Odyseas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Odyseas »

Άμα ήταν να υπάρξει παράταση δεν θα το είχαν ανακοίνωσει; Ή υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί και αφού κλείσουν οι αιτήσεις;
ArisK

Δημοσίευση από ArisK »

Σκέφτομαι να δηλώσω πληρωμα ερπυστριοφορων που έχει 75 θέσεις και έχω 505 μόρια. Θεωρείτε ότι είναι καλά;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πέρυσι η παράταση είχε δοθεί 2-3 μέρες πριν ολοκληρωθούν οι αιτήσεις της αρχικής ημερομηνίας
Paulossk

Δημοσίευση από Paulossk »

Οι αιτήσεις για ΣΞ είναι μέχρι 28 ή 31;
Επισκέπτης

Paulossk έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 10:24 pm Οι αιτήσεις για ΣΞ είναι μέχρι 28 ή 31;
Έως 31 είναι.
Paulossk

Δημοσίευση από Paulossk »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 10:36 pm
Paulossk έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 10:24 pm Οι αιτήσεις για ΣΞ είναι μέχρι 28 ή 31;
Έως 31 είναι.
Ααα γιατί στην αρχή μέχρι 28 ήταν νομίζω. Σ ευχαριστώ
Euaggelia627272

Δημοσίευση από Euaggelia627272 »

Μέχρι 28 είναι
Επισκέπτης

Euaggelia627272 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:05 pm Μέχρι 28 είναι
Έως Πέμπτη 31 Αυγούστου είναι.
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

Paulossk έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 10:41 pm
Έως 31 είναι.

Μέχρι 28 είναι. Μέσα στη προκήρυξη γράφει ότι εντός 1 μηνός από την δημοσίευση της προκήρυξης θα γίνονται οι αιτήσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ενημέρωση για παράταση. Γι αυτό αν θες να κάνεις αίτηση κάνε μέχρι αυριο
Επισκέπτης

DimStau έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:21 pm
Paulossk έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 10:41 pm

Έως 31 είναι.

Μέχρι 28 είναι. Μέσα στη προκήρυξη γράφει ότι εντός 1 μηνός από την δημοσίευση της προκήρυξης θα γίνονται οι αιτήσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ενημέρωση για παράταση. Γι αυτό αν θες να κάνεις αίτηση κάνε μέχρι αυριο

Στο επίσημο σάιτ της αεροπορίας πριν κάνεις εισαγωγή με κωδικούς τάξις αναφέρει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως 31/8. Δεν θα κλείσουν οι αιτήσεις του σξ 28 και της αεροπορίας 31.
Stathis32

Δημοσίευση από Stathis32 »

ArisK έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 7:06 pm Σκέφτομαι να δηλώσω πληρωμα ερπυστριοφορων που έχει 75 θέσεις και έχω 505 μόρια. Θεωρείτε ότι είναι καλά;
Δυστυχώς η ερώτηση σου δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν. Τα μόρια σου είναι τίμια και οι θέσεις αρκετές αλλά δεν ξέρεις πόσοι έχουν δηλώσει αυτήν την ειδικότητα και τα μόρια που έχουν. Οπότε αν κάποιος σου πει ότι ναι είσαι μια χαρά ή ότι είσαι δύσκολα θα σου πει ψέματα. Παρολαυτα κάνε την προσπάθεια σου και ότι γίνει. Επίσης σκέψου ότι πέρα από τα μόρια υπάρχουν και τα αθλήματα που μεγάλος αριθμός θα κοπεί
Xrika

Δημοσίευση από Xrika »

ArisK έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 7:06 pm Σκέφτομαι να δηλώσω πληρωμα ερπυστριοφορων που έχει 75 θέσεις και έχω 505 μόρια. Θεωρείτε ότι είναι καλά;

Το να παίζεις με τις πιθανότητες και τα αν και τα ίσως δεν θα βγάλει πουθενά. Εγώ έχω 450 μόρια και δήλωσα για πληρωμα leo που έχει 50 θέσεις και προαπαιτουνενο να έχεις αγγλικά τουλάχιστον c1. Μπορεί να είναι λίγα τα μόρια μου αλλά μπορεί και να είναι αρκετά για να μπω. Κάνεις δεν ξέρει
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Οι αιτήσεις κλείνουν 31/8, σε όλα τα σώματα. Μην περιμένετε, όμως την τελευταία μέρα, παρ'ότι μπορεί να πάρει παράταση.
Επισκέπτης

Stathis32 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:32 pm
Δυστυχώς η ερώτηση σου δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν. Τα μόρια σου είναι τίμια και οι θέσεις αρκετές αλλά δεν ξέρεις πόσοι έχουν δηλώσει αυτήν την ειδικότητα και τα μόρια που έχουν. Οπότε αν κάποιος σου πει ότι ναι είσαι μια χαρά ή ότι είσαι δύσκολα θα σου πει ψέματα. Παρολαυτα κάνε την προσπάθεια σου και ότι γίνει. Επίσης σκέψου ότι πέρα από τα μόρια υπάρχουν και τα αθλήματα που μεγάλος αριθμός θα κοπεί

Ένας από αυτούς που θα κοπεί μάλλον θα είμαι κ εγώ! Λόγω ενός χειρουργείου που έκανα τώρα πήρα το οκ από τον γιατρό μου για προπόνηση. Πήγα σήμερα λοιπόν και το μιλι το βγάζω σε 9 λεπτά. Πριν δεν ήμουν αθλητικός τύπος. Οπότε δυστυχώς αυτό το θέμα υγείας μου μάλλον θα με πετάξει έξω από την προκήρυξη και ας έχω καλά μόρια και δυστυχώς είμαι του '96.
Stathis32

Δημοσίευση από Stathis32 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:52 pm
Stathis32 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:32 pm

Ένας από αυτούς που θα κοπεί μάλλον θα είμαι κ εγώ! Λόγω ενός χειρουργείου που έκανα τώρα πήρα το οκ από τον γιατρό μου για προπόνηση. Πήγα σήμερα λοιπόν και το μιλι το βγάζω σε 9 λεπτά. Πριν δεν ήμουν αθλητικός τύπος. Οπότε δυστυχώς αυτό το θέμα υγείας μου μάλλον θα με πετάξει έξω από την προκήρυξη και ας έχω καλά μόρια και δυστυχώς είμαι του '96.
Αρχικά λόγω του χειρουργείου θεωρώ ότι θα σε κοψουν. Πέρα απ αυτό, μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά χρειάζονται μια στοιχειώδη προετοιμασία που δεν ξέρω κατά πόσο την έχουμε κάνει!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες