Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Άμα ήταν να υπάρξει παράταση δεν θα το είχαν ανακοίνωσει; Ή υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί και αφού κλείσουν οι αιτήσεις;
Σκέφτομαι να δηλώσω πληρωμα ερπυστριοφορων που έχει 75 θέσεις και έχω 505 μόρια. Θεωρείτε ότι είναι καλά;
Πέρυσι η παράταση είχε δοθεί 2-3 μέρες πριν ολοκληρωθούν οι αιτήσεις της αρχικής ημερομηνίας
Οι αιτήσεις για ΣΞ είναι μέχρι 28 ή 31;
Μέχρι 28 είναι. Μέσα στη προκήρυξη γράφει ότι εντός 1 μηνός από την δημοσίευση της προκήρυξης θα γίνονται οι αιτήσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ενημέρωση για παράταση. Γι αυτό αν θες να κάνεις αίτηση κάνε μέχρι αυριο
Στο επίσημο σάιτ της αεροπορίας πριν κάνεις εισαγωγή με κωδικούς τάξις αναφέρει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως 31/8. Δεν θα κλείσουν οι αιτήσεις του σξ 28 και της αεροπορίας 31.
Δυστυχώς η ερώτηση σου δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν. Τα μόρια σου είναι τίμια και οι θέσεις αρκετές αλλά δεν ξέρεις πόσοι έχουν δηλώσει αυτήν την ειδικότητα και τα μόρια που έχουν. Οπότε αν κάποιος σου πει ότι ναι είσαι μια χαρά ή ότι είσαι δύσκολα θα σου πει ψέματα. Παρολαυτα κάνε την προσπάθεια σου και ότι γίνει. Επίσης σκέψου ότι πέρα από τα μόρια υπάρχουν και τα αθλήματα που μεγάλος αριθμός θα κοπεί
Το να παίζεις με τις πιθανότητες και τα αν και τα ίσως δεν θα βγάλει πουθενά. Εγώ έχω 450 μόρια και δήλωσα για πληρωμα leo που έχει 50 θέσεις και προαπαιτουνενο να έχεις αγγλικά τουλάχιστον c1. Μπορεί να είναι λίγα τα μόρια μου αλλά μπορεί και να είναι αρκετά για να μπω. Κάνεις δεν ξέρει
Οι αιτήσεις κλείνουν 31/8, σε όλα τα σώματα. Μην περιμένετε, όμως την τελευταία μέρα, παρ'ότι μπορεί να πάρει παράταση.
Stathis32 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:32 pmΔυστυχώς η ερώτηση σου δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν. Τα μόρια σου είναι τίμια και οι θέσεις αρκετές αλλά δεν ξέρεις πόσοι έχουν δηλώσει αυτήν την ειδικότητα και τα μόρια που έχουν. Οπότε αν κάποιος σου πει ότι ναι είσαι μια χαρά ή ότι είσαι δύσκολα θα σου πει ψέματα. Παρολαυτα κάνε την προσπάθεια σου και ότι γίνει. Επίσης σκέψου ότι πέρα από τα μόρια υπάρχουν και τα αθλήματα που μεγάλος αριθμός θα κοπεί
Ένας από αυτούς που θα κοπεί μάλλον θα είμαι κ εγώ! Λόγω ενός χειρουργείου που έκανα τώρα πήρα το οκ από τον γιατρό μου για προπόνηση. Πήγα σήμερα λοιπόν και το μιλι το βγάζω σε 9 λεπτά. Πριν δεν ήμουν αθλητικός τύπος. Οπότε δυστυχώς αυτό το θέμα υγείας μου μάλλον θα με πετάξει έξω από την προκήρυξη και ας έχω καλά μόρια και δυστυχώς είμαι του '96.
Αρχικά λόγω του χειρουργείου θεωρώ ότι θα σε κοψουν. Πέρα απ αυτό, μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά χρειάζονται μια στοιχειώδη προετοιμασία που δεν ξέρω κατά πόσο την έχουμε κάνει!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:52 pmStathis32 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:32 pmΔυστυχώς η ερώτηση σου δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν. Τα μόρια σου είναι τίμια και οι θέσεις αρκετές αλλά δεν ξέρεις πόσοι έχουν δηλώσει αυτήν την ειδικότητα και τα μόρια που έχουν. Οπότε αν κάποιος σου πει ότι ναι είσαι μια χαρά ή ότι είσαι δύσκολα θα σου πει ψέματα. Παρολαυτα κάνε την προσπάθεια σου και ότι γίνει. Επίσης σκέψου ότι πέρα από τα μόρια υπάρχουν και τα αθλήματα που μεγάλος αριθμός θα κοπεί
Ένας από αυτούς που θα κοπεί μάλλον θα είμαι κ εγώ! Λόγω ενός χειρουργείου που έκανα τώρα πήρα το οκ από τον γιατρό μου για προπόνηση. Πήγα σήμερα λοιπόν και το μιλι το βγάζω σε 9 λεπτά. Πριν δεν ήμουν αθλητικός τύπος. Οπότε δυστυχώς αυτό το θέμα υγείας μου μάλλον θα με πετάξει έξω από την προκήρυξη και ας έχω καλά μόρια και δυστυχώς είμαι του '96.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες