Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
episkeptis

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Δημοσίευση από episkeptis »

Καλησπερα /1 ξερουμε τι παιζει απο μισθους στους εποπ;
Stathis32

Δημοσίευση από Stathis32 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 4:41 pm
Stathis32 έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 4:10 pm
Epopp23 έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 2:40 pm Η βεβαίωσης σπουδών μοριοδοτιτε;
Επειδή είχα την ίδια απορία και πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι πρέπει να έχω το πτυχίο
Τι εννοείς με τη λέξη πτυχίο;
Πτυχίο εννοώ πτυχίο. Και όλα τα μαθήματα να έχεις περάσει και την πρακτική να έχεις κάνει αν δεν έχεις το χαρτί που γράφει πάνω πτυχίο δεν μετράει.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

episkeptis έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 6:08 pm Καλησπερα /1 ξερουμε τι παιζει απο μισθους στους εποπ;
Οι μισθοι σας νοιαζουν μονο κι αν θα πατε τοποθετηση στον τοπο σας. Το αν θα ανταπεξελθετε αρχικα επρεπε να σας ενδιαφερει που αμφιβαλλω αν ειστε 1 στα 10 ατομα συνειδητοποιημενα.
Ipopsifios11

Δημοσίευση από Ipopsifios11 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 6:20 pm
episkeptis έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 6:08 pm Καλησπερα /1 ξερουμε τι παιζει απο μισθους στους εποπ;
Οι μισθοι σας νοιαζουν μονο κι αν θα πατε τοποθετηση στον τοπο σας. Το αν θα ανταπεξελθετε αρχικα επρεπε να σας ενδιαφερει που αμφιβαλλω αν ειστε 1 στα 10 ατομα συνειδητοποιημενα.
Ότι δηλαδή εσένα δεν σε νοιάζει ο μισθός; Μιλάς λες και μοιράζουν χιλιαρια. Όλοι ξέρουμε πόσο μικρός είναι σε σχέση με τις απαιτήσεις αυτής της δουλειάς. Και σε σχέση με άλλες δουλειές ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα. Γι'αυτό ρωτάμε εδώ... Για να μάθουμε ... Το αν θα ανταπεξέλθουμε ή όχι το έχουμε συζητήσει και σε άλλα φόρουμ 100 φορές. Ο καθένας κοιτάει την πορεία του
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

Για τον εποπ στρατιώτη/ναυτη/σμηνιτη είναι 840 τον μήνα καθαρά. Εισακουγεται ότι θα υπάρξει αυξηση 70 ευρώ (περιπου 50 καθαρα). Συν τυχόν επιδόματα και έξτρα από υπηρεσίες κλπ. Επίδομα παραμεθωριου 100 ευρώ.
Επισκέπτης

Stathis32 έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 6:10 pm
Stathis32 έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 4:10 pm

Επειδή είχα την ίδια απορία και πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι πρέπει να έχω το πτυχίο
Πτυχίο εννοώ πτυχίο. Και όλα τα μαθήματα να έχεις περάσει και την πρακτική να έχεις κάνει αν δεν έχεις το χαρτί που γράφει πάνω πτυχίο δεν μετράει.
Η βεκ είναι το πτυχίο που θα πάρεις
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 9:13 pm
Stathis32 έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 6:10 pm

Η βεκ είναι το πτυχίο που θα πάρεις
Εάν η ειδικότητα που σε ενδιαφέρει, ζητάει τίτλο ΙΕΚ, η μοριοδότηση, αφορά, είτε την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, είτε τη Β. Ε. Κ του ΙΕΚ. Δλδ, τα 300 μόρια, τα παίρνεις και με τη ΒΕΚ κανονικά.
Styga
Epopppp

Δημοσίευση από Epopppp »

Πιστεύεται ότι θα ξανά βγει προκυρηξη για εποπ το 2024;
KonDi

Δημοσίευση από KonDi »

Έχω τελειώσει ΙΕΚ αλλά δεν έχω την βρο έχω βεβαίωση σπουδών ότι έχω τελειώσει όλα τα 6 μήνα μοριοδοτητε;
Επισκέπτης

KonDi έγραψε: Σάβ Σεπ 02, 2023 2:33 pm Έχω τελειώσει ΙΕΚ αλλά δεν έχω την βρο έχω βεβαίωση σπουδών ότι έχω τελειώσει όλα τα 6 μήνα μοριοδοτητε;
Την πρακτική την έχεις κάνει; Δεν σου έχει δωθεί απλά ακόμη η Βεκ;
Επισκέπτης

Οπως και να χει εφοσων η βεκ εστω δεν υπαρχει τοτε δεν μοριοδοτησε. Το αναγραφει το φεκ
Επισκέπτης

Haf2023 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 7:10 pm Οι αιτήσεις είναι 601 τώρα που τσέκαρα. Θεωρώ λίγες αλλά είναι και Αύγουστος πολλοί λείπουν...

Στη σελίδα που υποβάλλονται οι αιτήσεις κάτω κάτω λέει Στατιστικά, εάν πατήσεις εκεί σου λέει πόσες αιτήσεις έχουν γίνει και κάποια άλλα στοιχεία.

Κοντευουν 5000
Επισκέπτης

Τι ειδικοτητες δηλωσατε στην πα
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

KonDi έγραψε: Σάβ Σεπ 02, 2023 2:33 pm Έχω τελειώσει ΙΕΚ αλλά δεν έχω την βρο έχω βεβαίωση σπουδών ότι έχω τελειώσει όλα τα 6 μήνα μοριοδοτητε;
Τι εννοείς; Έχεις ή δεν έχεις την ΒΕΚ;(Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης). Δεν εννοούμε την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, εννοούμε τον τίτλο που σου δίνει το ΙΕΚ (ΒΕΚ) . Εφόσον έχεις τελειώσει όλα τα εξάμηνα, δεν μπορεί να μην σου την έδωσαν. Αλλιώς, να πας να την ζητήσεις από τη Γραμματεία. Τώρα θα έχουν ανοίξει τα ΙΕΚ.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:19 am
Τι εννοείς; Έχεις ή δεν έχεις την ΒΕΚ;(Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης). Δεν εννοούμε την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, εννοούμε τον τίτλο που σου δίνει το ΙΕΚ (ΒΕΚ) . Εφόσον έχεις τελειώσει όλα τα εξάμηνα, δεν μπορεί να μην σου την έδωσαν. Αλλιώς, να πας να την ζητήσεις από τη Γραμματεία. Τώρα θα έχουν ανοίξει τα ΙΕΚ.
Η ΒΕΚ, μοριοδοτείται με 300 μόρια.
Styga
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες