Εδω με ρωτας καπου νομιζω... Α
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Καλησπέρα,
Όποιος γνωρίζει τι παίζει σχετικά με την ειδικότητα Χειριστής Συντηρητής Μηχανογραφικών – Φωτοτυπικών
Τηλεπικοινωνιακών Συσκευών (ΟΧΣΜΣ)
Θα ήθελα πληροφορίες.
Σας ευχαριστώ
Όποιος γνωρίζει τι παίζει σχετικά με την ειδικότητα Χειριστής Συντηρητής Μηχανογραφικών – Φωτοτυπικών
Τηλεπικοινωνιακών Συσκευών (ΟΧΣΜΣ)
Θα ήθελα πληροφορίες.
Σας ευχαριστώ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει το apostille χρειαζεται και για τα πτυχια προφισενσι η οχι; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Έκανε κάνεις αίτηση να μας πει σε τι αριθμό βρισκόμαστε;
Οι αιτήσεις είναι 601 τώρα που τσέκαρα. Θεωρώ λίγες αλλά είναι και Αύγουστος πολλοί λείπουν...
Στη σελίδα που υποβάλλονται οι αιτήσεις κάτω κάτω λέει Στατιστικά, εάν πατήσεις εκεί σου λέει πόσες αιτήσεις έχουν γίνει και κάποια άλλα στοιχεία.
Στη σελίδα που υποβάλλονται οι αιτήσεις κάτω κάτω λέει Στατιστικά, εάν πατήσεις εκεί σου λέει πόσες αιτήσεις έχουν γίνει και κάποια άλλα στοιχεία.
Δεν ξέρω αν μπορεί το φόρουμ να θεωρηθεί δείκτης αλλά στη προκήρυξη του 21 που είχα ξανά δηλώσει και το παρακολουθούσα υπήρχε τεράστια συμμετοχή (για το φόρουμ μιλάω πάντα) σε σχέση με τώρα. Το Αυγούστος δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, μιας και οι αιτήσεις είναι ηλεκτρονικες και κάποιος που περιμένει πώς και πώς αυτές τις προκηρύξεις δεν νομίζω να τον νοιάζει που θα πρέπει να το κάνει εν μέσω διακοπών. Λ
Συμφωνώ, η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε και πολύ ντόρος φέτος σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές.
Πέρσυ οι αιτήσεις ήταν επίσης λίγες στον ένα μήνα και έδωσαν παράταση ένα δίμηνο (σύνολο τρεις μήνες). Φέτος καθυστέρησαν οι προκηρύξεις λόγω εκλογών δε γνωρίζω αν τους παίρνει για να δώσουν παράταση. Μπορεί η υποβολή των αιτήσεων να γίνεται ηλεκτρονικά άλλα πολλοί δεν το γνωρίζουν και όταν το μαθαίνουν είναι αργά για να προλάβουν τις προθεσμίες. Αύγουστο η μισή Ελλάδα παίρνει άδεια...
Πέρσυ οι αιτήσεις ήταν επίσης λίγες στον ένα μήνα και έδωσαν παράταση ένα δίμηνο (σύνολο τρεις μήνες). Φέτος καθυστέρησαν οι προκηρύξεις λόγω εκλογών δε γνωρίζω αν τους παίρνει για να δώσουν παράταση. Μπορεί η υποβολή των αιτήσεων να γίνεται ηλεκτρονικά άλλα πολλοί δεν το γνωρίζουν και όταν το μαθαίνουν είναι αργά για να προλάβουν τις προθεσμίες. Αύγουστο η μισή Ελλάδα παίρνει άδεια...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
δεν νομιζω να παιζει ρολο το οτι ειναι αυγουστος γιατι οι αιτησεις γινονται ηλεκτρονικα ή οι εκλογεςHaf2023 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 8:13 pm Συμφωνώ, η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε και πολύ ντόρος φέτος σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές.
Μπορεί να προτιμούνται τα άλλα σώματα, ίσως ο στρατός ξηράς, που έχει και περισσότερες θέσεις. Καλό θα ήταν να βλέπαμε και εκεί στατιστικά, όπως έχουν κάνει στην αεροπορία.
Πάντως σήμερα 07/08 έκλεισε η πρώτη εβδομάδα από όταν άνοιξαν οι αιτήσεις και έχουμε 635.
Αναλογικά αν το πάρει κανείς και συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό θα φτάσουν 2800 - 3000, πέρσι είχαν γίνει σχεδόν 6000 αιτήσεις (για ΠΑ).
έχουμε ακόμα εδώ θα είμαστε θα περιμένουμε...
Αναλογικά αν το πάρει κανείς και συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό θα φτάσουν 2800 - 3000, πέρσι είχαν γίνει σχεδόν 6000 αιτήσεις (για ΠΑ).
έχουμε ακόμα εδώ θα είμαστε θα περιμένουμε...
Odyseas έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 7:48 pm Δεν ξέρω αν μπορεί το φόρουμ να θεωρηθεί δείκτης αλλά στη προκήρυξη του 21 που είχα ξανά δηλώσει και το παρακολουθούσα υπήρχε τεράστια συμμετοχή (για το φόρουμ μιλάω πάντα) σε σχέση με τώρα. Το Αυγούστος δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, μιας και οι αιτήσεις είναι ηλεκτρονικες και κάποιος που περιμένει πώς και πώς αυτές τις προκηρύξεις δεν νομίζω να τον νοιάζει που θα πρέπει να το κάνει εν μέσω διακοπών. Λ
[/quoteκ
Εντάξει τότε σκέψου ότι ήταν η πρώτη προκήρυξη μετά από χρόνια κ υπήρχε άγνοια κ πολλά ερωτήματα. Αλλά σαν πρώτη εβδομάδα μόνο 600 αιτήσεις, αυτό μου λέει κάτι.
Μπορεί να έχει χαθεί το ενδιαφέρον, για τον θεσμό γενικότερα. Εδώ χάθηκε το ενδιαφέρον για Ναυτικών Δοκίμων και Ευελπίδων, με αποτέλεσμα την πτώση των βάσεων, στις δύο σχολές. Αν ξέραμε και το ποσοστό συμμετοχής και στα άλλα σώματα, θα είχαμε καλύτερη εικόνα.
Τουλάχιστον εύχομαι να μη πάρει παράταση, γιατί θα ναι αγχωτικό για όλους εμάς που θα κάνουμε τα χαρτιά... Πιστεύω μέχρι τα μέσα θα έχουμε μια σαφή εικόνα.
Δε ξέρω αν ήταν επειδή δεν ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον, αλλά πήρε, ναι. Νομίζω 2 μήνες, αν δε κάνω λάθος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες