Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:27 pm Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Αν για την ειδικότητα απαιτείται μόνο απολυτήριο, βάλεις πτυχίο, δεν παίρνεις μόρια. Μοριοδοτούνται οι γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου. Αν είναι απολυτήριο, βάζεις αυτό. Αν είναι πτυχίο, βάζεις το πτυχίο. Αν είναι ΙΕΚ και βάλεις πτυχίο, δεν θα πάρεις τα μόρια πτυχίου.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:45 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:27 pm Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Αν για την ειδικότητα απαιτείται μόνο απολυτήριο, βάλεις πτυχίο, δεν παίρνεις μόρια. Μοριοδοτούνται οι γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου. Αν είναι απολυτήριο, βάζεις αυτό. Αν είναι πτυχίο, βάζεις το πτυχίο. Αν είναι ΙΕΚ και βάλεις πτυχίο, δεν θα πάρεις τα μόρια πτυχίου.
αν γενικα καποιος επισυναψει επιπλεον δικαιολογητικα που δεν απαιτουνται απο την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να του απορριψουν τελειως την αιτηση?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 12:18 am
αν γενικα καποιος επισυναψει επιπλεον δικαιολογητικα που δεν απαιτουνται απο την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να του απορριψουν τελειως την αιτηση;
Αν ζητάει απολυτήριο λυκείου και βάλεις αντί αυτού πτυχίο ΤΕΙ ναι θα απορριφθεί, αν ζητάει απολυτήριο λυκείου και βάλεις και τα δύο απλά δεν θα μοριοδοτηθει το πτυχίο ΤΕΙ
Επισκέπτης

Μήπως γνωρίζει κανένας αν απο την ειδικότητα που είχα στον στρατό (οδηγός και χειριστής ασύρματων μέσων) παίρνω μόρια για την ειδικότητα του διαβιβαστη
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 12:18 am
αν γενικα καποιος επισυναψει επιπλεον δικαιολογητικα που δεν απαιτουνται απο την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να του απορριψουν τελειως την αιτηση;
Ένα απλό παράδειγμα: Για επιμελητής χρηματικού, θέλει α) ΑΕΙ β) ΙΕΚ. Αν βάλεις απολυτήριο, απορρίπτεσαι. Αν βάλεις πτυχίο ΑΕΙ και ΙΕΚ, παίρνεις μόρια μόνο από ΑΕΙ. ΓΙα οδηγός οχημάτων ΕΜ, θέλει απολυτήριο. Αν βάλεις πτυχίοΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ, απορρίπτεσαι. ΓΙ'αυτή την ειδικότητα παίρνεις μορια μόνο για απολυτήριο. Κάπως έτσι ισχύει και στις άλλες ειδικότητες.
Επισκέπτης

Καλησπέρα!
Έχω μια απορία σχετικά με τις υγειονομικές:
Όταν καλέσουν κάποιον για αθλήματα κτλ πρέπει μαζί του να έχει συμπληρώσει τις εξετάσεις που ζητάει μόνο στον πίνακα Α, ενώ τον Β που είναι για τις τοξικολογικές αυτό όταν πάνε για κατάταξη, σωστά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 1:15 am Καλησπέρα!
Έχω μια απορία σχετικά με τις υγειονομικές:
Όταν καλέσουν κάποιον για αθλήματα κτλ πρέπει μαζί του να έχει συμπληρώσει τις εξετάσεις που ζητάει μόνο στον πίνακα Α, ενώ τον Β που είναι για τις τοξικολογικές αυτό όταν πάνε για κατάταξη, σωστά;
ακριβως. Αυτες του πινακα Α μονο πρεπει να εχεις κανει απο πριν. Οι εξετασεις του Β θα γινουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο οπως και γραφει
Giannisprs

Δημοσίευση από Giannisprs »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 12:42 am Μήπως γνωρίζει κανένας αν απο την ειδικότητα που είχα στον στρατό (οδηγός και χειριστής ασύρματων μέσων) παίρνω μόρια για την ειδικότητα του διαβιβαστη

Οχι, δεν τα παιρνεις.
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

Επειδή δεν είμαι ασφαλισμένος ξέρετε αν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις που χρειάζεται δωρεάν σε στρατιωτικό νοσοκομείο;
Επισκέπτης

DimStau έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 11:34 am Επειδή δεν είμαι ασφαλισμένος ξέρετε αν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις που χρειάζεται δωρεάν σε στρατιωτικό νοσοκομείο;
Δωρεάν θα τις κάνεις και σε κανονικό νοσοκομείο
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 11:52 am
DimStau έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 11:34 am Επειδή δεν είμαι ασφαλισμένος ξέρετε αν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις που χρειάζεται δωρεάν σε στρατιωτικό νοσοκομείο;
Δωρεάν θα τις κάνεις και σε κανονικό νοσοκομείο
Σ ευχαριστώ πολυ
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 12:42 am Μήπως γνωρίζει κανένας αν απο την ειδικότητα που είχα στον στρατό (οδηγός και χειριστής ασύρματων μέσων) παίρνω μόρια για την ειδικότητα του διαβιβαστη
Κανονικά τα παίρνεις τα μόρια ναι.
Επισκέπτης

Panagiotisvrg έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 3:24 pm
Κανονικά τα παίρνεις τα μόρια ναι.
Για να παρει τα μορια ως διαβιβαστης πρεπει να δηλωσει ΜΟΝΟ χειριστης ασυρματων μεσων εφοσων αυτη ηταν η ειδικοτητα του. Αν δηλωσει σε αλλη ειδικοτητα διαβιβασεων τα χανει. Να ειστε ακριβης.
Giorgos698

Δημοσίευση από Giorgos698 »

Όποιος θέλει να πει μια άποψη:

Ειδικότητα πολυβολητής (ειδικές δυνάμεις) με 556 πιστεύετε ως επιλαχών πάντα έχω καμία ελπίδα;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Giorgos698 έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 6:36 pm Όποιος θέλει να πει μια άποψη:

Ειδικότητα πολυβολητής (ειδικές δυνάμεις) με 556 πιστεύετε ως επιλαχών πάντα έχω καμία ελπίδα;
Δεν μπορείς να το ξέρεις πως θα κινηθούν τα μόρια φέτος ... Ότι και να γίνει δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες