Αν για την ειδικότητα απαιτείται μόνο απολυτήριο, βάλεις πτυχίο, δεν παίρνεις μόρια. Μοριοδοτούνται οι γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου. Αν είναι απολυτήριο, βάζεις αυτό. Αν είναι πτυχίο, βάζεις το πτυχίο. Αν είναι ΙΕΚ και βάλεις πτυχίο, δεν θα πάρεις τα μόρια πτυχίου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:27 pm Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
αν γενικα καποιος επισυναψει επιπλεον δικαιολογητικα που δεν απαιτουνται απο την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να του απορριψουν τελειως την αιτηση?niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:45 pmΑν για την ειδικότητα απαιτείται μόνο απολυτήριο, βάλεις πτυχίο, δεν παίρνεις μόρια. Μοριοδοτούνται οι γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου. Αν είναι απολυτήριο, βάζεις αυτό. Αν είναι πτυχίο, βάζεις το πτυχίο. Αν είναι ΙΕΚ και βάλεις πτυχίο, δεν θα πάρεις τα μόρια πτυχίου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:27 pm Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Αν ζητάει απολυτήριο λυκείου και βάλεις αντί αυτού πτυχίο ΤΕΙ ναι θα απορριφθεί, αν ζητάει απολυτήριο λυκείου και βάλεις και τα δύο απλά δεν θα μοριοδοτηθει το πτυχίο ΤΕΙΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 12:18 amαν γενικα καποιος επισυναψει επιπλεον δικαιολογητικα που δεν απαιτουνται απο την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να του απορριψουν τελειως την αιτηση;niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:45 pmΑν για την ειδικότητα απαιτείται μόνο απολυτήριο, βάλεις πτυχίο, δεν παίρνεις μόρια. Μοριοδοτούνται οι γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου. Αν είναι απολυτήριο, βάζεις αυτό. Αν είναι πτυχίο, βάζεις το πτυχίο. Αν είναι ΙΕΚ και βάλεις πτυχίο, δεν θα πάρεις τα μόρια πτυχίου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:27 pm Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Μήπως γνωρίζει κανένας αν απο την ειδικότητα που είχα στον στρατό (οδηγός και χειριστής ασύρματων μέσων) παίρνω μόρια για την ειδικότητα του διαβιβαστη
Ένα απλό παράδειγμα: Για επιμελητής χρηματικού, θέλει α) ΑΕΙ β) ΙΕΚ. Αν βάλεις απολυτήριο, απορρίπτεσαι. Αν βάλεις πτυχίο ΑΕΙ και ΙΕΚ, παίρνεις μόρια μόνο από ΑΕΙ. ΓΙα οδηγός οχημάτων ΕΜ, θέλει απολυτήριο. Αν βάλεις πτυχίοΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ, απορρίπτεσαι. ΓΙ'αυτή την ειδικότητα παίρνεις μορια μόνο για απολυτήριο. Κάπως έτσι ισχύει και στις άλλες ειδικότητες.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 12:18 amαν γενικα καποιος επισυναψει επιπλεον δικαιολογητικα που δεν απαιτουνται απο την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να του απορριψουν τελειως την αιτηση;niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:45 pmΑν για την ειδικότητα απαιτείται μόνο απολυτήριο, βάλεις πτυχίο, δεν παίρνεις μόρια. Μοριοδοτούνται οι γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου. Αν είναι απολυτήριο, βάζεις αυτό. Αν είναι πτυχίο, βάζεις το πτυχίο. Αν είναι ΙΕΚ και βάλεις πτυχίο, δεν θα πάρεις τα μόρια πτυχίου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 10:27 pm Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Καλησπέρα!
Έχω μια απορία σχετικά με τις υγειονομικές:
Όταν καλέσουν κάποιον για αθλήματα κτλ πρέπει μαζί του να έχει συμπληρώσει τις εξετάσεις που ζητάει μόνο στον πίνακα Α, ενώ τον Β που είναι για τις τοξικολογικές αυτό όταν πάνε για κατάταξη, σωστά;
Έχω μια απορία σχετικά με τις υγειονομικές:
Όταν καλέσουν κάποιον για αθλήματα κτλ πρέπει μαζί του να έχει συμπληρώσει τις εξετάσεις που ζητάει μόνο στον πίνακα Α, ενώ τον Β που είναι για τις τοξικολογικές αυτό όταν πάνε για κατάταξη, σωστά;
ακριβως. Αυτες του πινακα Α μονο πρεπει να εχεις κανει απο πριν. Οι εξετασεις του Β θα γινουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο οπως και γραφει
Επειδή δεν είμαι ασφαλισμένος ξέρετε αν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις που χρειάζεται δωρεάν σε στρατιωτικό νοσοκομείο;
Για να παρει τα μορια ως διαβιβαστης πρεπει να δηλωσει ΜΟΝΟ χειριστης ασυρματων μεσων εφοσων αυτη ηταν η ειδικοτητα του. Αν δηλωσει σε αλλη ειδικοτητα διαβιβασεων τα χανει. Να ειστε ακριβης.
Όποιος θέλει να πει μια άποψη:
Ειδικότητα πολυβολητής (ειδικές δυνάμεις) με 556 πιστεύετε ως επιλαχών πάντα έχω καμία ελπίδα;
Ειδικότητα πολυβολητής (ειδικές δυνάμεις) με 556 πιστεύετε ως επιλαχών πάντα έχω καμία ελπίδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες