Aneinaidynaton έγραψε: Τρί Αύγ 08, 2023 2:24 pm
Δηλαδή θα αφήσεις κάτι μόνιμο για να έχεις ελπίδες για δημοτική; Χωρίς καν να δεις την προκήρυξη;
Είπα πρώτα θα δω το φεκ πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις να δω την μοριοδότηση και μετά,
Έχω προϋπηρεσία ως οβα ως εποχικός ως σωφρον ως φύλακας ειδικές δυνάμεις αν μετρήσουν έχω ιεκ υψηλό βαθμό πτυχίου προφ όλα τα διπλώματα αν βάλει και εντοπιότητα την έχω παίρνει στον δήμο μου. Αξίζει να το ρισκάρω, αν ήμουν στον τοπο μου ως σωφρον δεν θα το συζητάγα καν,
Παιδιά μην λέτε κάτι μόνιμο τις φυλακές είναι ότι χειρότερο σαν δουλειά που μπορείτε να φανταστείτε. Να ήμασταν σε άλλη υπηρεσία να το σκεφτείς τώρα για τις φυλακές δεν θέλει και πολύ σκέψη.
Fedra έγραψε: Τρί Αύγ 08, 2023 7:05 pm
Παιδιά μην λέτε κάτι μόνιμο τις φυλακές είναι ότι χειρότερο σαν δουλειά που μπορείτε να φανταστείτε. Να ήμασταν σε άλλη υπηρεσία να το σκεφτείς τώρα για τις φυλακές δεν θέλει και πολύ σκέψη.
Εμένα δεν με Νοιάζει τόσο η δουλειά όλα είναι θέμα συνήθειας, εγώ έχω θέμα με την απόσταση,
Μήπως υπάρχει κάποιο αρχείο με λίστα επιτυχόντων με μόρια από προκήρυξη του παρελθόντος.(Γενικά αποτέλεσμα)
Ή έστω μια λίστα θέσεων καταταξεων, ώστε να χουμε ένα πλάνο για το πόσα άτομα στο παρελθόν επέλεξαν ΠΕ Ή ΔΕ και σε ποιες περιοχές.
Θα θελα βάσεις και μόρια , αν κάποιος διαχειριστής έχει κάποιο αρχείο.
Ρε διασωστη, θα υπάρχουν θέσεις με εμπειρία και θέσεις χωρίς εμπειρία σωστά; Δεν είναι λογικό να συναγωνιστεί κάποιος θέσεις με εμπειρία ενώ θα έχει τα τυπικά προσόντα; Δεν ξέρω άλλα έχω μπερδευτεί!
DHR έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 10:14 am
Ρε διασωστη, θα υπάρχουν θέσεις με εμπειρία και θέσεις χωρίς εμπειρία σωστά; Δεν είναι λογικό να συναγωνιστεί κάποιος θέσεις με εμπειρία ενώ θα έχει τα τυπικά προσόντα; Δεν ξέρω άλλα έχω μπερδευτεί!
Ολοι διαγωνίζονται και στις δύο κατηγορίες, απλά στις θέσεις με εμπειρία μετράνε και τα μόρια προϋπηρεσίας.
Είναι πολύπλοκο το σύστημα του ΑΣΕΠ.
Θα σας πω πως λειτουργεί το σύστημα του ασεπ το έφαγα στην μάπα με δύο προκήρυξεις με άπειρα τηλεφωνήματα.
Λοιπόν: Ας ξεκινήσουμε ότι οι τριτεκνοι πολυτεκνοι ειδικές κατηγορίες είναι ξεχωριστά δεν διαγωνιζονται με τους υπόλοιπους. Ενώ στους πολίτες χωρίς ειδικές κατηγορίες με έμπ και χωρίς ένας πολίτης που έχει περισσότερα μόρια από έναν πολίτη που έχει ΕΜΠ του τρώει την θέση με ΕΜΠ. Αν και τώρα ο ασεπ αν βάλει x55 και όχι x30 το πτυχίο, θα έχουμε σφαγή με ΕΜΠ και χωρίς. Αν βάλει x30 το πτυχίο ευνοεί αυτούς π έχουν ΕΜΠ άμα βάλει χ55 ευνοεί αυτούς που δεν έχουν ΕΜΠ διότι ένας με 20 πτυχίο και προφ φτάνει 1190 μόρια ενώ χ30
690, έτσι λειτουργεί ο ασεπ. Όποιος κατάλαβε τώρα
Ξέχασα κάτι σημαντικό οι θέσεις πρώτα καλύπτονται από άτομα χωρίς ΕΜΠ και μετά μετά με ΕΜΠ, αυτο γίνεται αυτόματα από το συστημα του ασεπ, ανθρώπινο χέρι δεν μπαίνει
kpapageor έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 8:40 am
Καλησπέρα σε όλους,
Μήπως υπάρχει κάποιο αρχείο με λίστα επιτυχόντων με μόρια από προκήρυξη του παρελθόντος.(Γενικά αποτέλεσμα)
Ή έστω μια λίστα θέσεων καταταξεων, ώστε να χουμε ένα πλάνο για το πόσα άτομα στο παρελθόν επέλεξαν ΠΕ Ή ΔΕ και σε ποιες περιοχές.
Θα θελα βάσεις και μόρια, αν κάποιος διαχειριστής έχει κάποιο αρχείο.
Ευχαριστώ.
Ξέρεις πόσα χρόνια έχει να βγει προκήρυξη για την Δημοτική αστυνομία?
kpapageor έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 8:40 am
Καλησπέρα σε όλους,
Θα θελα βάσεις και μόρια, αν κάποιος διαχειριστής έχει κάποιο αρχείο.
Ευχαριστώ.
Ξέρεις πόσα χρόνια έχει να βγει προκήρυξη για την Δημοτική αστυνομία;
Έχει χρόνια δεν θυμάμαι πόσο, αλλά άμα θες να συγκρίνεις μόρια και κριτήρια δεν έχει νόημα θα είναι εντελώς διαφορετική η προκήρυξη,
Ναι αλλά σε προκηρύξεις ασεπ έχω δει ότι υπάρχει ξεχωριστή λίστα που δηλώνεις με εμπειρία και διαφορετική χωρίς, άρα δεν διαγωνίζεται ξεχωριστά κάποιος με εμπειρία από κάποιον χωρίς; Δηλαδή είναι όπως τριτεκνοι, πολύτεκνοι, με εμπειρία και χωρίς; Είναι άδικο να διαγωνιστεί κάποιος που έχει εμπειρία με κάποιον που δεν έχει
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 4:38 pm
Ναι αλλά σε προκηρύξεις ασεπ έχω δει ότι υπάρχει ξεχωριστή λίστα που δηλώνεις με εμπειρία και διαφορετική χωρίς, άρα δεν διαγωνίζεται ξεχωριστά κάποιος με εμπειρία από κάποιον χωρίς; Δηλαδή είναι όπως τριτεκνοι, πολύτεκνοι, με εμπειρία και χωρίς; Είναι άδικο να διαγωνιστεί κάποιος που έχει εμπειρία με κάποιον που δεν έχει
Γτ η εμπειρία είναι κριτήριο έξτρα μοριοδότησης δεν είναι ειδική κατηγορία, για αυτό. Τώρα άδικο ξε άδικο έτσι λειτουργεί ο ασεπ δεν βγάζεις άκρη
Δηλαδή ρε φίλε αν κάποιος με εμπειρία έχει περισσότερα μόρια από κάποιον χωρίς εμπειρία θα πάρει τη θέση αυτός που δεν έχει εμπειρία; Αφού θα χει λιγότερα μόρια; Είναι λογικό αυτό; Δεν θα πρέπει να πάρει τη θέση αυτός που θα έχει περισσότερα μόρια δηλαδή αυτός με εμπειρία; Έχω λίγο μπερδευτεί!
Ας ελπίσουμε μην βγει για δημοτικη αστυνομία με γραπτό διαγωνισμό, εκεί θα έχουμε πάτο, στον γραπτό διαγωνισμό να υπενθυμίσω μετράει οτιδήποτε έμπ και να έχεις η από ιδιωτικό ή δημόσιο, αλλά παιδιά εκεί πέφτει φάγωμα πολύ,
Αν βγει στυλ Κ τελικά το πτυχίο από ένα πρόχειρο ξεφύλλισμα που έκανα ο βαθμός απολυτηρίου θε είναι
Ο βαθμός βασικού τίτλου σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανάγεται στην 10βαθμη κλίμακα και υπολογίζεται με 2 δεκαδικά ψηφία. Στην περίπτωση κλασματικών αριθμών πρέπει να γίνει αναγωγή των κλασματικών πεδίων σε δεκαδικά, π. Χ. Ο βαθμός 16 9/12 καταχωρείται σαν 8.38 στην 10βαθμη κλίμακα.
Δηλ κάποιος αν έχει 15 πάει δια 2
Αλλιώς για υπολογίσετε τα μόρια τον βαθμός σας ?30 ξένες γλώσσες 40 lower advance 60 prof 90 η εμπειρία 7 μόρια ανά μήνα.