Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GRIGORIS21

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από GRIGORIS21 »

Όλα πιθανά είναι, μπορεί να μετρήσουν και τα ένσημα ως προσωπικό ασφαλείας. Όπως έγραψε και ένα παιδί παραπάνω είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Αλλά και εγώ πιστεύω το πιο συναφές στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτό. Τι άλλο να μετρήσει ως προϋπηρεσία; Να έχει δηλαδή από σώματα ασφαλείας; Αφού αυτοί ήδη δουλεύουν στο σώμα τους. Να παραιτηθούν δηλαδη και να μπούνε στην δημοτική, είναι λίγο κουτό.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

GRIGORIS21 έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 5:14 pm Όλα πιθανά είναι, μπορεί να μετρήσουν και τα ένσημα ως προσωπικό ασφαλείας. Όπως έγραψε και ένα παιδί παραπάνω είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Αλλά και εγώ πιστεύω το πιο συναφές στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτό. Τι άλλο να μετρήσει ως προϋπηρεσία; Να έχει δηλαδή από σώματα ασφαλείας; Αφού αυτοί ήδη δουλεύουν στο σώμα τους. Να παραιτηθούν δηλαδη και να μπούνε στην δημοτική, είναι λίγο κουτό.

Ναι Γρηγορη εγώ πιστεύω αυτά τα ένσημα θα μετρήσουν, κατά 90%
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Πολλοί έχουν παραιτηθεί.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Edwwww έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 5:01 am Πολλοί έχουν παραιτηθεί.
Από που?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
Ειδικά αυτοι που θέλουν να πάνε στην πόλη τους, και δεν χρειάζεται να παραιτηθούν αυτοι, κάνουν κανονικά αίτηση επειδή έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasostis31 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 11:43 am Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
Ειδικά αυτοι που θέλουν να πάνε στην πόλη τους, και δεν χρειάζεται να παραιτηθούν αυτοι, κάνουν κανονικά αίτηση επειδή έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.
Ολοι για αυτό παλεύουμε να είμαστε δίπλα στο σπίτι μας επειδή το ζω τώρα αυτό που είμαι διορισμένος στου διαόλου το κέρατο, εστω και κοντά στην Αθήνα να περάσω θα είμαι ευτυχισμένος, έχω αμολήσει κάτι άτομα τώρα για να μάθουν για την προϋπηρεσία, αν το βεβαίωσω ότι θα μετρήσει προυπηρεσια και γενικα την μοριοδότηση να μάθω θα παραιτήθω από εδώ π είμαι,
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Σαν σωφρον έρχεσαι πανεύκολα Αθήνα. Που είσαι τώρα;
Κάνε λογαριασμό και στείλε μου μήνυμα.
Tsanspyr

Δημοσίευση από Tsanspyr »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:56 pm
Diasostis31 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 11:43 am Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
Ολοι για αυτό παλεύουμε να είμαστε δίπλα στο σπίτι μας επειδή το ζω τώρα αυτό που είμαι διορισμένος στου διαόλου το κέρατο, εστω και κοντά στην Αθήνα να περάσω θα είμαι ευτυχισμένος, έχω αμολήσει κάτι άτομα τώρα για να μάθουν για την προϋπηρεσία, αν το βεβαίωσω ότι θα μετρήσει προυπηρεσια και γενικα την μοριοδότηση να μάθω θα παραιτήθω από εδώ π είμαι,
Σε ποιες φυλακές είσαι?
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Tsanspyr έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 2:31 pm
Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:56 pm
Σε ποιες φυλακές είσαι;
Συγχωραμε αλλά δεν μπορώ να πω που υπηρετώ, αλλά για να σε προσανατολισω πολύ βόρεια έχει και θάλασσα κοντά
Hahaha

Δημοσίευση από Hahaha »

Άρα δηλαδή δε θα μιλάμε για προσλήψεις θα είναι ένα σώμα που θα προκύψει από άλλα σώματα θεωρείς
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Προφανώς δε θα είναι ολοι, αλλά θα μπουν πολλοί που ήδη υπηρετούν αλλού σαν ένστολοι.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Σίγουρα θα πρέπει να μοριοδότησει κάποια εμπειρία τώρα θα είναι από σώματα ασφαλείας, θα είναι από ιδιωτικό τομέα φύλαξης (εάν δίνει έξτρα μόρια το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας) η θα είναι με κύριο τίτλο και α και β επ. Ίδωμεν
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diagnosti να σε ρωτήσω εσύ που τα ξέρεις, εαν βγει το φεκ και παραιτηθώ πριν κάνω αίτηση θα μπορώ να κανω τα χαρτιά μου?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Dhmos33 έγραψε: Τρί Αύγ 08, 2023 12:24 pm Diagnosti να σε ρωτήσω εσύ που τα ξέρεις, εαν βγει το φεκ και παραιτηθώ πριν κάνω αίτηση θα μπορώ να κανω τα χαρτιά μου;
Ναι
Aneinaidynaton

Δημοσίευση από Aneinaidynaton »

Δηλαδή θα αφήσεις κάτι μόνιμο για να έχεις ελπίδες για δημοτική; Χωρίς καν να δεις την προκήρυξη;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες