Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Όλα πιθανά είναι, μπορεί να μετρήσουν και τα ένσημα ως προσωπικό ασφαλείας. Όπως έγραψε και ένα παιδί παραπάνω είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Αλλά και εγώ πιστεύω το πιο συναφές στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτό. Τι άλλο να μετρήσει ως προϋπηρεσία; Να έχει δηλαδή από σώματα ασφαλείας; Αφού αυτοί ήδη δουλεύουν στο σώμα τους. Να παραιτηθούν δηλαδη και να μπούνε στην δημοτική, είναι λίγο κουτό.
GRIGORIS21 έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 5:14 pm Όλα πιθανά είναι, μπορεί να μετρήσουν και τα ένσημα ως προσωπικό ασφαλείας. Όπως έγραψε και ένα παιδί παραπάνω είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Αλλά και εγώ πιστεύω το πιο συναφές στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτό. Τι άλλο να μετρήσει ως προϋπηρεσία; Να έχει δηλαδή από σώματα ασφαλείας; Αφού αυτοί ήδη δουλεύουν στο σώμα τους. Να παραιτηθούν δηλαδη και να μπούνε στην δημοτική, είναι λίγο κουτό.
Ναι Γρηγορη εγώ πιστεύω αυτά τα ένσημα θα μετρήσουν, κατά 90%
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 99
Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
Ειδικά αυτοι που θέλουν να πάνε στην πόλη τους, και δεν χρειάζεται να παραιτηθούν αυτοι, κάνουν κανονικά αίτηση επειδή έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.
Ειδικά αυτοι που θέλουν να πάνε στην πόλη τους, και δεν χρειάζεται να παραιτηθούν αυτοι, κάνουν κανονικά αίτηση επειδή έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.
Ολοι για αυτό παλεύουμε να είμαστε δίπλα στο σπίτι μας επειδή το ζω τώρα αυτό που είμαι διορισμένος στου διαόλου το κέρατο, εστω και κοντά στην Αθήνα να περάσω θα είμαι ευτυχισμένος, έχω αμολήσει κάτι άτομα τώρα για να μάθουν για την προϋπηρεσία, αν το βεβαίωσω ότι θα μετρήσει προυπηρεσια και γενικα την μοριοδότηση να μάθω θα παραιτήθω από εδώ π είμαι,Diasostis31 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 11:43 am Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Σαν σωφρον έρχεσαι πανεύκολα Αθήνα. Που είσαι τώρα;
Κάνε λογαριασμό και στείλε μου μήνυμα.
Κάνε λογαριασμό και στείλε μου μήνυμα.
Σε ποιες φυλακές είσαι?Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:56 pmΟλοι για αυτό παλεύουμε να είμαστε δίπλα στο σπίτι μας επειδή το ζω τώρα αυτό που είμαι διορισμένος στου διαόλου το κέρατο, εστω και κοντά στην Αθήνα να περάσω θα είμαι ευτυχισμένος, έχω αμολήσει κάτι άτομα τώρα για να μάθουν για την προϋπηρεσία, αν το βεβαίωσω ότι θα μετρήσει προυπηρεσια και γενικα την μοριοδότηση να μάθω θα παραιτήθω από εδώ π είμαι,Diasostis31 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 11:43 am Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
Συγχωραμε αλλά δεν μπορώ να πω που υπηρετώ, αλλά για να σε προσανατολισω πολύ βόρεια έχει και θάλασσα κοντάTsanspyr έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 2:31 pmΣε ποιες φυλακές είσαι;Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:56 pmΟλοι για αυτό παλεύουμε να είμαστε δίπλα στο σπίτι μας επειδή το ζω τώρα αυτό που είμαι διορισμένος στου διαόλου το κέρατο, εστω και κοντά στην Αθήνα να περάσω θα είμαι ευτυχισμένος, έχω αμολήσει κάτι άτομα τώρα για να μάθουν για την προϋπηρεσία, αν το βεβαίωσω ότι θα μετρήσει προυπηρεσια και γενικα την μοριοδότηση να μάθω θα παραιτήθω από εδώ π είμαι,Diasostis31 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 11:43 am Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
Άρα δηλαδή δε θα μιλάμε για προσλήψεις θα είναι ένα σώμα που θα προκύψει από άλλα σώματα θεωρείςDiasostis31 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 11:43 am Θα κάνουν πάρα πολλά άτομα από εφ, λφ, ΣΦ, οππι.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Προφανώς δε θα είναι ολοι, αλλά θα μπουν πολλοί που ήδη υπηρετούν αλλού σαν ένστολοι.
Σίγουρα θα πρέπει να μοριοδότησει κάποια εμπειρία τώρα θα είναι από σώματα ασφαλείας, θα είναι από ιδιωτικό τομέα φύλαξης (εάν δίνει έξτρα μόρια το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας) η θα είναι με κύριο τίτλο και α και β επ. Ίδωμεν
Diagnosti να σε ρωτήσω εσύ που τα ξέρεις, εαν βγει το φεκ και παραιτηθώ πριν κάνω αίτηση θα μπορώ να κανω τα χαρτιά μου?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Δηλαδή θα αφήσεις κάτι μόνιμο για να έχεις ελπίδες για δημοτική; Χωρίς καν να δεις την προκήρυξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες