Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Yank

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Yank »

Σιγά μην ρίξουν το οριο, δεν θα υπάρχει συμμετοχή μετά, εφόσον το 70 % είναι άνω τον 35 και 39 δεν είναι χαζοί,
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Yank έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 9:25 pm Σιγά μην ρίξουν το οριο, δεν θα υπάρχει συμμετοχή μετά, εφόσον το 70 % είναι άνω τον 35 και 39 δεν είναι χαζοί,
Πάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

purosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:42 am
Yank έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 9:25 pm Σιγά μην ρίξουν το οριο, δεν θα υπάρχει συμμετοχή μετά, εφόσον το 70 % είναι άνω τον 35 και 39 δεν είναι χαζοί,
Πάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
Το 35, στην προκήρυξη των μονίμων. Γι'αυτό σε ρώτησα, μήπως θέλουν να ρίξουν γενικώς τον μέσο όρο και σε μία πιθανή προκήρυξη νέων εποχικών, π. Χ την άνοιξη του 24, να πουν και εκεί όριο το 35, ώστε να μην βάλουν μέσα 40ηδες-45ηδες, για να αποφύγουν μελλοντικά θέματα, με τους μεγαλύτερους και την μονιμοποίηση τους. Έχε τον νου σου, μήπως προκύψει τέτοιο σενάριο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 4:53 am
Το 35, στην προκήρυξη των μονίμων. Γι'αυτό σε ρώτησα, μήπως θέλουν να ρίξουν γενικώς τον μέσο όρο και σε μία πιθανή προκήρυξη νέων εποχικών, π. Χ την άνοιξη του 24, να πουν και εκεί όριο το 35, ώστε να μην βάλουν μέσα 40ηδες-45ηδες, για να αποφύγουν μελλοντικά θέματα, με τους μεγαλύτερους και την μονιμοποίηση τους. Έχε τον νου σου, μήπως προκύψει τέτοιο σενάριο.
Δηλαδή, να μπει το 35, σαν ταβάνι, σε οποιαδήποτε νέα προκήρυξη, από το 24 και μετά, είτε μόνιμων, είτε εποχικών, εκτός των εμοδε. Κάτι τέτοιο μήπως ακουστεί.
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

Νομίζω κάνεις λάθος φίλε μου οποίος ήταν κάτω από 40 όταν έγινε πενταετείς μετά την πενταετία μονιμοποιουταν
purosvestis
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Desperado7 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 7:57 am
Νομίζω κάνεις λάθος φίλε μου οποίος ήταν κάτω από 40 όταν έγινε πενταετείς μετά την πενταετία μονιμοποιουταν
Φιλαράκι δεν μιλάω για τους παλιους εποχικους-ππυ - μονιμοι τωρα…απευθειας μιλαω… γιαυτό και σε όλες σχεδόν πλέον και έτσι θα πάει βάζουν το 35 όριο
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

purosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 9:46 am
Φιλαράκι δεν μιλάω για τους παλιους εποχικους-ππυ - μονιμοι τωρα…απευθειας μιλαω… γιαυτό και σε όλες σχεδόν πλέον και έτσι θα πάει βάζουν το 35 όριο
Πότε ήταν το ταβάνι 35 σε ποια προκήρυξη?
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 9:16 am
Pyr έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 6:46 am
purosvestis έγραψε: Σάβ Αύγ 05, 2023 9:46 pm
Είμαι πολύ αισιόδοξος και επίσης σίγουρος οτι για όλους μέχρι το 2024 θα βρεθεί η χρυσή τομή δεν θα μείνει κανείς απ έξω
Καλή η αισιοδοξία αλλά αποτελέσματα φέρνουν τα ΦΕΚ, επίσης φιλικά το ρωτάω, με πιο τρόπο βλέπεις ότι τα πράγματα είναι αισιοδοξα ειδικά για τους μεγάλους επιχικούς ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή από την ώρα που το υπουργείο εκφράζει τον προβληματισμό του για το μέσο όρο των μονίμων που είναι 48 με 49 χρόνια.; Αν θέλεις απαντάς συγκεκριμένα για να μπορούμε να αναλύσουμε από που πηγάζει η αισιοδοξία σου φίλε μου κ να γίνει ένας υγιές διάλογος...
Ο λόγος είναι οτι όταν μια κυβέρνηση σε πέρνει με 40-45 οριο ηλικίας σε προκήρυξη πρέπει και να έχει σκεφτεί το μετά και πιστεύω οτι με τον νόμο των πενταετών θα βρεθεί η λύση γιαυτούς η μπορεί να τους πάρει σαν εφταετής οχι όμως μόνιμους λυσεις υπάρχουν αρκεί να τα κάνουν αλλα ξαναλέω εγώ μαυτά που ακούω από κάτω θέλουν τους πάντες δεν θα μείνει απλά εποχικός μένει να δούμε
Κάθε χρόνο θέλουν τους πάντες... Αποτέλεσμα 0 ... Από θεωρία άλλο τίποτα... Έχω να πω ότι ο δρόμος για τους μεγάλους εποχικούς είναι πολύ Μακρής... Ειδικά όταν ο ίδιος ο υπουργός αναφέρει δημόσια ότι το προσωπικό αρκεί και ότι θα πάρει 500 άτομα αλλά ενισχυτικά... Φυσικά αυτά τα 500 άτομα θανε με όριο ηλικίας που κανένας δε ξέρει με σιγουριά αλλά λέμε μόνο σενάρια επομένως πάνω από αυτό το όριο ηλικίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο δρόμος είναι πολύ Μακρής για αυτούς τους ανθρώπους που δυστυχώς έχουν μια ηλικία πάνω από 35 με τα τελευταία σενάρια... Που κυκλοφορούν... Που είναι ένα τεράστιο ποσοστό.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το θέμα είναι ότι όσο καθυστερεί η απορρόφηση αυτοί οι άνθρωποι μεγαλώνουν κ το πρόβλημα αντί να λύνεται διογκώνεται! Αν το όριο όπως λέγεται είναι 35 τουλάχιστον να μετρήσουν αντιπυρικες να μπει όσοι περισσότεροι γίνεται!
Neos321

Δημοσίευση από Neos321 »

Μιλάμε όλοι μας για όριο ηλικίας 35 ... Και τ θεωρούμε και δεδομένο... Μην πέσουμε από τα σύννεφα όλοι μας και δούμε πάλι 31-32... Τπτ δεν είναι δεδομένο ακόμη ως προς τα κτήτηρια... Δεδομένο πρέπει να θεωρείται η προκήρυξη 500 ατόμων το φθινόπωρο... Αυτό έχουν πει πολλές φορές μέχρι σήμερα... Οπότε κρατήστε μικρό καλάθι... Όσο μεγαλύτερο είναι το όριο τόσο καλύτερα θα είναι... Τώρα όλοι περιμένουμε να ενημερωθούμε από 1-2 άτομα που δείχνουν ότι γνωρίζουν κάτι παραπάνω... Θα φανεί στο τέλος εάν έχουν δίκιο και αυτή...
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

Άρα δηλαδή η γνώμη σας είναι ότι πιθανόν θα έχουμε μια προκήρυξη μονίμων γεν. Καθ πχ Οκτωβρίο και ίσως άλλη μία αλλά εποχικών πχ Μάϊο του 24;
Η γνώμη σας;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

purosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 9:46 am
Ας κάνουμε υπομονή, για λίγο, τον Σεπτέμβρη κάτι θα μάθουμε, για όλους. Είτε επίσημο, είτε οχι. Έχε υπ'όψιν σου, μήπως πάνε να αλλάξουν και τα όρια, σε μία πιθανή νέα προκήρυξη εποχικών, το 24 και βάλουν και εκεί ταβάνι 35. Ενημέρωνε μας, σχετικά με ότι μαθαίνεις.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Politisfire1994 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 5:08 pm Άρα δηλαδή η γνώμη σας είναι ότι πιθανόν θα έχουμε μια προκήρυξη μονίμων γεν. Καθ πχ Οκτωβρίο και ίσως άλλη μία αλλά εποχικών πχ Μάϊο του 24;
Η γνώμη σας;
Αν πάνε όλα καλά και ισχύσουν αυτά που λένε τα παιδιά εδώ μέσα, είναι ένα πιθανό σενάριο.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Το μονο που εχω να πω ειναι πως μερικοι εδω μεσα (ονοματα δεν λεω) ειναι ξεκαθαρ τρολακια και κανουν την γνωστη τεχνικη του ριχνω αδεια να πιασω γεματα. Θα φανουν αυτοι σε δυο μηνακια
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

Γεια σε όλους μήπως υπάρχει κάτι αρχείο με λίστα επιτυχόντων με μόρια από προκήρυξη μονίμων του παρελθόντος.
Γενικά αποτέλεσμα Πυροσβεστικής αγνοούνται πάντα.
Θα θελα βάσεις και μόρια για μονίμων αν κάποιος διαχειριστής μήπως έχει κάποιο αρχείο.
Ευχαριστώ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες