Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Σιγά μην ρίξουν το οριο, δεν θα υπάρχει συμμετοχή μετά, εφόσον το 70 % είναι άνω τον 35 και 39 δεν είναι χαζοί,
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Πάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
Το 35, στην προκήρυξη των μονίμων. Γι'αυτό σε ρώτησα, μήπως θέλουν να ρίξουν γενικώς τον μέσο όρο και σε μία πιθανή προκήρυξη νέων εποχικών, π. Χ την άνοιξη του 24, να πουν και εκεί όριο το 35, ώστε να μην βάλουν μέσα 40ηδες-45ηδες, για να αποφύγουν μελλοντικά θέματα, με τους μεγαλύτερους και την μονιμοποίηση τους. Έχε τον νου σου, μήπως προκύψει τέτοιο σενάριο.purosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:42 amΠάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
Δηλαδή, να μπει το 35, σαν ταβάνι, σε οποιαδήποτε νέα προκήρυξη, από το 24 και μετά, είτε μόνιμων, είτε εποχικών, εκτός των εμοδε. Κάτι τέτοιο μήπως ακουστεί.niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 4:53 amΤο 35, στην προκήρυξη των μονίμων. Γι'αυτό σε ρώτησα, μήπως θέλουν να ρίξουν γενικώς τον μέσο όρο και σε μία πιθανή προκήρυξη νέων εποχικών, π. Χ την άνοιξη του 24, να πουν και εκεί όριο το 35, ώστε να μην βάλουν μέσα 40ηδες-45ηδες, για να αποφύγουν μελλοντικά θέματα, με τους μεγαλύτερους και την μονιμοποίηση τους. Έχε τον νου σου, μήπως προκύψει τέτοιο σενάριο.purosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:42 amΠάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Νομίζω κάνεις λάθος φίλε μου οποίος ήταν κάτω από 40 όταν έγινε πενταετείς μετά την πενταετία μονιμοποιουτανpurosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:42 amΠάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Φιλαράκι δεν μιλάω για τους παλιους εποχικους-ππυ - μονιμοι τωρα…απευθειας μιλαω… γιαυτό και σε όλες σχεδόν πλέον και έτσι θα πάει βάζουν το 35 όριοDesperado7 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 7:57 amΝομίζω κάνεις λάθος φίλε μου οποίος ήταν κάτω από 40 όταν έγινε πενταετείς μετά την πενταετία μονιμοποιουτανpurosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:42 amΠάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Πότε ήταν το ταβάνι 35 σε ποια προκήρυξη?purosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 9:46 amΦιλαράκι δεν μιλάω για τους παλιους εποχικους-ππυ - μονιμοι τωρα…απευθειας μιλαω… γιαυτό και σε όλες σχεδόν πλέον και έτσι θα πάει βάζουν το 35 όριοDesperado7 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 7:57 amΝομίζω κάνεις λάθος φίλε μου οποίος ήταν κάτω από 40 όταν έγινε πενταετείς μετά την πενταετία μονιμοποιουτανpurosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:42 am
Πάντος παιδιά με κάτι μόνιμους που μιλούσα μου είπαν και αυτοί τότε το ταβάνι στο όριο ήταν 35. Και εκει θα παει βλεπω το θεμα ειναι οι υπολοιποι να γίνουν 7 ετης η 5 ετης και οχι μόνιμοι αναμένουμε τις εξελίξεις
Κάθε χρόνο θέλουν τους πάντες... Αποτέλεσμα 0 ... Από θεωρία άλλο τίποτα... Έχω να πω ότι ο δρόμος για τους μεγάλους εποχικούς είναι πολύ Μακρής... Ειδικά όταν ο ίδιος ο υπουργός αναφέρει δημόσια ότι το προσωπικό αρκεί και ότι θα πάρει 500 άτομα αλλά ενισχυτικά... Φυσικά αυτά τα 500 άτομα θανε με όριο ηλικίας που κανένας δε ξέρει με σιγουριά αλλά λέμε μόνο σενάρια επομένως πάνω από αυτό το όριο ηλικίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο δρόμος είναι πολύ Μακρής για αυτούς τους ανθρώπους που δυστυχώς έχουν μια ηλικία πάνω από 35 με τα τελευταία σενάρια... Που κυκλοφορούν... Που είναι ένα τεράστιο ποσοστό.purosvestis έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 9:16 amΟ λόγος είναι οτι όταν μια κυβέρνηση σε πέρνει με 40-45 οριο ηλικίας σε προκήρυξη πρέπει και να έχει σκεφτεί το μετά και πιστεύω οτι με τον νόμο των πενταετών θα βρεθεί η λύση γιαυτούς η μπορεί να τους πάρει σαν εφταετής οχι όμως μόνιμους λυσεις υπάρχουν αρκεί να τα κάνουν αλλα ξαναλέω εγώ μαυτά που ακούω από κάτω θέλουν τους πάντες δεν θα μείνει απλά εποχικός μένει να δούμεPyr έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 6:46 amΚαλή η αισιοδοξία αλλά αποτελέσματα φέρνουν τα ΦΕΚ, επίσης φιλικά το ρωτάω, με πιο τρόπο βλέπεις ότι τα πράγματα είναι αισιοδοξα ειδικά για τους μεγάλους επιχικούς ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή από την ώρα που το υπουργείο εκφράζει τον προβληματισμό του για το μέσο όρο των μονίμων που είναι 48 με 49 χρόνια.; Αν θέλεις απαντάς συγκεκριμένα για να μπορούμε να αναλύσουμε από που πηγάζει η αισιοδοξία σου φίλε μου κ να γίνει ένας υγιές διάλογος...purosvestis έγραψε: Σάβ Αύγ 05, 2023 9:46 pm
Είμαι πολύ αισιόδοξος και επίσης σίγουρος οτι για όλους μέχρι το 2024 θα βρεθεί η χρυσή τομή δεν θα μείνει κανείς απ έξω
Το θέμα είναι ότι όσο καθυστερεί η απορρόφηση αυτοί οι άνθρωποι μεγαλώνουν κ το πρόβλημα αντί να λύνεται διογκώνεται! Αν το όριο όπως λέγεται είναι 35 τουλάχιστον να μετρήσουν αντιπυρικες να μπει όσοι περισσότεροι γίνεται!
Μιλάμε όλοι μας για όριο ηλικίας 35 ... Και τ θεωρούμε και δεδομένο... Μην πέσουμε από τα σύννεφα όλοι μας και δούμε πάλι 31-32... Τπτ δεν είναι δεδομένο ακόμη ως προς τα κτήτηρια... Δεδομένο πρέπει να θεωρείται η προκήρυξη 500 ατόμων το φθινόπωρο... Αυτό έχουν πει πολλές φορές μέχρι σήμερα... Οπότε κρατήστε μικρό καλάθι... Όσο μεγαλύτερο είναι το όριο τόσο καλύτερα θα είναι... Τώρα όλοι περιμένουμε να ενημερωθούμε από 1-2 άτομα που δείχνουν ότι γνωρίζουν κάτι παραπάνω... Θα φανεί στο τέλος εάν έχουν δίκιο και αυτή...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Άρα δηλαδή η γνώμη σας είναι ότι πιθανόν θα έχουμε μια προκήρυξη μονίμων γεν. Καθ πχ Οκτωβρίο και ίσως άλλη μία αλλά εποχικών πχ Μάϊο του 24;
Η γνώμη σας;
Η γνώμη σας;
Ας κάνουμε υπομονή, για λίγο, τον Σεπτέμβρη κάτι θα μάθουμε, για όλους. Είτε επίσημο, είτε οχι. Έχε υπ'όψιν σου, μήπως πάνε να αλλάξουν και τα όρια, σε μία πιθανή νέα προκήρυξη εποχικών, το 24 και βάλουν και εκεί ταβάνι 35. Ενημέρωνε μας, σχετικά με ότι μαθαίνεις.purosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 9:46 amΦιλαράκι δεν μιλάω για τους παλιους εποχικους-ππυ - μονιμοι τωρα…απευθειας μιλαω… γιαυτό και σε όλες σχεδόν πλέον και έτσι θα πάει βάζουν το 35 όριοDesperado7 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 7:57 amΝομίζω κάνεις λάθος φίλε μου οποίος ήταν κάτω από 40 όταν έγινε πενταετείς μετά την πενταετία μονιμοποιουτανpurosvestis έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:42 am
Αν πάνε όλα καλά και ισχύσουν αυτά που λένε τα παιδιά εδώ μέσα, είναι ένα πιθανό σενάριο.Politisfire1994 έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 5:08 pm Άρα δηλαδή η γνώμη σας είναι ότι πιθανόν θα έχουμε μια προκήρυξη μονίμων γεν. Καθ πχ Οκτωβρίο και ίσως άλλη μία αλλά εποχικών πχ Μάϊο του 24;
Η γνώμη σας;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Το μονο που εχω να πω ειναι πως μερικοι εδω μεσα (ονοματα δεν λεω) ειναι ξεκαθαρ τρολακια και κανουν την γνωστη τεχνικη του ριχνω αδεια να πιασω γεματα. Θα φανουν αυτοι σε δυο μηνακια
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Γεια σε όλους μήπως υπάρχει κάτι αρχείο με λίστα επιτυχόντων με μόρια από προκήρυξη μονίμων του παρελθόντος.
Γενικά αποτέλεσμα Πυροσβεστικής αγνοούνται πάντα.
Θα θελα βάσεις και μόρια για μονίμων αν κάποιος διαχειριστής μήπως έχει κάποιο αρχείο.
Ευχαριστώ
Γενικά αποτέλεσμα Πυροσβεστικής αγνοούνται πάντα.
Θα θελα βάσεις και μόρια για μονίμων αν κάποιος διαχειριστής μήπως έχει κάποιο αρχείο.
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες