Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Μου αρέσει πάντως που όλοι στα κανάλια κτλ λένε ότι για τις φωτιές φταίνε ότι δεν έχουμε εναέρια, ότι υπάρχει κακός συντονισμός, ότι είναι σε δύσβατη περιοχή, ότι κλιματική αλλαγή γαρ. Ένας να βγεί και να πει ότι η πυροσβεστική έχει 5000 κενά και δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για δείγμα δεν το είπε. Αν ψάξετε το ΠΔ του 2022 που έδινε τις οργανικές θέσεις στο ΠΣ και δείτε και τον αριθμό που ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν ένα μήνα σαν έτοιμο να ριχτεί στις φωτιές βλέπεις μια τρύπα άνω των 5000 στο μόνιμο προσωπικό. Δεν συζητάμε για 1,2,3 προκηρύξεις των 500-700 ατόμων πλέον χρειάζονται χιλιάδες προσλήψεις κάθε χρόνο. Τέλος να πούμε ότι του χρόνου βγαίνει σε αποστρατεία και η σειρά του 94' που από ότι ξέρω είναι αρκετά μεγάλη σειρά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Σε μια 3ετία φίλε μου θα φύγουν κοντά στα 3000 και αυτοί μας λένε πήραμε 500 δασοκομάντος και 2500 εποχικούς μιλάμε για τρέλα όλα όμως θα αλλάξουν θα το δείτε κίγο υπομονή παιδιά τούμπα θα γυρίσουν όλα…Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:16 am Μου αρέσει πάντως που όλοι στα κανάλια κτλ λένε ότι για τις φωτιές φταίνε ότι δεν έχουμε εναέρια, ότι υπάρχει κακός συντονισμός, ότι είναι σε δύσβατη περιοχή, ότι κλιματική αλλαγή γαρ. Ένας να βγεί και να πει ότι η πυροσβεστική έχει 5000 κενά και δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για δείγμα δεν το είπε. Αν ψάξετε το ΠΔ του 2022 που έδινε τις οργανικές θέσεις στο ΠΣ και δείτε και τον αριθμό που ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν ένα μήνα σαν έτοιμο να ριχτεί στις φωτιές βλέπεις μια τρύπα άνω των 5000 στο μόνιμο προσωπικό. Δεν συζητάμε για 1,2,3 προκηρύξεις των 500-700 ατόμων πλέον χρειάζονται χιλιάδες προσλήψεις κάθε χρόνο. Τέλος να πούμε ότι του χρόνου βγαίνει σε αποστρατεία και η σειρά του 94' που από ότι ξέρω είναι αρκετά μεγάλη σειρά.
Παιδιά ο Μητσοτάκης αν μπορούσε θα είχε κάνει προσπάθεια να ιδιωτικοποιήσει και το οξυγόνο που αναπνέουμε! Μεγαλύτερος προδότης δεν υπάρχει και βγήκε με 41% και εσείς λέτε για κενά κτλπ, προσπαθεί να διαλύσει τα πάντα από την υγεία μέχρι την ασφάλεια. Μην έχετε αυταπάτες.
Μιλάς με γρίφους Γέροντα. Κάντο πιο λιανά αν μπορείς. Εννοείς ότι θα τρίξουν καρέκλες ή οι ίδιοι θα μείνουν, αλλά θ' αναγκαστούν να κάνουν ριζικές αλλαγές;purosvestis έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:26 amΣε μια 3ετία φίλε μου θα φύγουν κοντά στα 3000 και αυτοί μας λένε πήραμε 500 δασοκομάντος και 2500 εποχικούς μιλάμε για τρέλα όλα όμως θα αλλάξουν θα το δείτε κίγο υπομονή παιδιά τούμπα θα γυρίσουν όλα…Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:16 am Μου αρέσει πάντως που όλοι στα κανάλια κτλ λένε ότι για τις φωτιές φταίνε ότι δεν έχουμε εναέρια, ότι υπάρχει κακός συντονισμός, ότι είναι σε δύσβατη περιοχή, ότι κλιματική αλλαγή γαρ. Ένας να βγεί και να πει ότι η πυροσβεστική έχει 5000 κενά και δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για δείγμα δεν το είπε. Αν ψάξετε το ΠΔ του 2022 που έδινε τις οργανικές θέσεις στο ΠΣ και δείτε και τον αριθμό που ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν ένα μήνα σαν έτοιμο να ριχτεί στις φωτιές βλέπεις μια τρύπα άνω των 5000 στο μόνιμο προσωπικό. Δεν συζητάμε για 1,2,3 προκηρύξεις των 500-700 ατόμων πλέον χρειάζονται χιλιάδες προσλήψεις κάθε χρόνο. Τέλος να πούμε ότι του χρόνου βγαίνει σε αποστρατεία και η σειρά του 94' που από ότι ξέρω είναι αρκετά μεγάλη σειρά.
-
Δεν μιλαω για προσωπα δεν μπορω να το ξερω αυτο…για προκ και ατομα μιλαωΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 11:18 amΜιλάς με γρίφους Γέροντα. Κάντο πιο λιανά αν μπορείς. Εννοείς ότι θα τρίξουν καρέκλες ή οι ίδιοι θα μείνουν, αλλά θ' αναγκαστούν να κάνουν ριζικές αλλαγές;purosvestis έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:26 amΣε μια 3ετία φίλε μου θα φύγουν κοντά στα 3000 και αυτοί μας λένε πήραμε 500 δασοκομάντος και 2500 εποχικούς μιλάμε για τρέλα όλα όμως θα αλλάξουν θα το δείτε κίγο υπομονή παιδιά τούμπα θα γυρίσουν όλα…Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:16 am Μου αρέσει πάντως που όλοι στα κανάλια κτλ λένε ότι για τις φωτιές φταίνε ότι δεν έχουμε εναέρια, ότι υπάρχει κακός συντονισμός, ότι είναι σε δύσβατη περιοχή, ότι κλιματική αλλαγή γαρ. Ένας να βγεί και να πει ότι η πυροσβεστική έχει 5000 κενά και δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για δείγμα δεν το είπε. Αν ψάξετε το ΠΔ του 2022 που έδινε τις οργανικές θέσεις στο ΠΣ και δείτε και τον αριθμό που ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν ένα μήνα σαν έτοιμο να ριχτεί στις φωτιές βλέπεις μια τρύπα άνω των 5000 στο μόνιμο προσωπικό. Δεν συζητάμε για 1,2,3 προκηρύξεις των 500-700 ατόμων πλέον χρειάζονται χιλιάδες προσλήψεις κάθε χρόνο. Τέλος να πούμε ότι του χρόνου βγαίνει σε αποστρατεία και η σειρά του 94' που από ότι ξέρω είναι αρκετά μεγάλη σειρά.
Ναι ξέρω αλλά δεν μιλάω μη μου κλέψουν τη γνώση. Ρε παιδιά αφήστε τις μπούρδες όλοι για τον ίδιο λόγο παλεύουμε. Το θέμα είναι ότι κάθε καλοκαίρι από το 2020 ακούμε προκήρυξη και προκήρυξη και κάθε φορά γκρεμίζονται όλα.
Καίγεται όλοι η Ελλάδα και έχει βουιξει ο τοπος για προκήρυξη δημοτική αστυνομία εποπ εκαβ πυροσβεστική ούτε για σκέψη
Και μην ξεχνάμε: Αφμ στους 12χρονους και η Google Στον έλεγχο των φαναριών της Αττικής! Κατα τ'άλλα όλα καλά! Δεν υπάρχουν φωτιές, αυτό που βλέπουμε είναι από άλλη χώρα! Αυτοδυναμία δεν θέλαμε; Ας τα λουστούμε!
Ο Μηταράκης ταξιδάκι και ο Πατούλης να χορεύει, εν μέσω πολέμου, όπως είπε και η πρωθυπουργάρα μας! Και μετά περιμένουμε από αυτούς, να βγάλουν προκηρύξεις και να αποκαταστήσουν κόσμο, μονιμοποιώντας τους! Καληνύχτα Μαργαρίτα!
-
Κάνε υπομονή συνάδελφε όλα θα γίνουν πάμε πολύ καλά άκουμε… θα έχουμε πολλές εξελίξειςniasimas έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 8:35 pm Ο Μηταράκης ταξιδάκι και ο Πατούλης να χορεύει, εν μέσω πολέμου, όπως είπε και η πρωθυπουργάρα μας! Και μετά περιμένουμε από αυτούς, να βγάλουν προκηρύξεις και να αποκαταστήσουν κόσμο, μονιμοποιώντας τους! Καληνύχτα Μαργαρίτα!
Να βγει καποια προκηρυξη να το δεχτω μπορει να γινει κτ το χειμωνα
Οι πολλες εξελιξεις ομως που λες σε τι αλλο αναφερεσαι
Οι πολλες εξελιξεις ομως που λες σε τι αλλο αναφερεσαι
Πρώτα να φύγουν, όσοι ήταν υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, με αρχή από τον Τουρνά και μετά να ρυθμίσει το θέμα των εποχικών. Στην συνέχεια προκηρύξεις. Αν και θεωρώ ότι θα αλλάξει και η έννοια της δασικής υπηρεσίας, γενικότερα.
Θα μπορούσαν να μας κανουν μόνιμους συμφέρον θα είχαν: Το χειμώνα θα μας έχουν να καθαρίζουμε τα βουνά και το καλοκαίρι επιφύλακη, έτσι ούτε να πληρώνει ιδιώτες για να καθαρίζουν ούτε έξτρα άτομα από τον Δήμο,
-
- Posts in topic: 18
Λες να βγει δηλαδη;purosvestis έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 9:11 pmΚάνε υπομονή συνάδελφε όλα θα γίνουν πάμε πολύ καλά άκουμε… θα έχουμε πολλές εξελίξειςniasimas έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 8:35 pm Ο Μηταράκης ταξιδάκι και ο Πατούλης να χορεύει, εν μέσω πολέμου, όπως είπε και η πρωθυπουργάρα μας! Και μετά περιμένουμε από αυτούς, να βγάλουν προκηρύξεις και να αποκαταστήσουν κόσμο, μονιμοποιώντας τους! Καληνύχτα Μαργαρίτα!
-
Σίγουρα θα βγει - βγουν μπορεί να μην ειναι μόνο μια μετα τις 20 αυγουστου θα δουμε τι και πωςEirini_k έγραψε: Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:43 pmΛες να βγει δηλαδη;purosvestis έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 9:11 pmΚάνε υπομονή συνάδελφε όλα θα γίνουν πάμε πολύ καλά άκουμε… θα έχουμε πολλές εξελίξειςniasimas έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 8:35 pm Ο Μηταράκης ταξιδάκι και ο Πατούλης να χορεύει, εν μέσω πολέμου, όπως είπε και η πρωθυπουργάρα μας! Και μετά περιμένουμε από αυτούς, να βγάλουν προκηρύξεις και να αποκαταστήσουν κόσμο, μονιμοποιώντας τους! Καληνύχτα Μαργαρίτα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες