Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μου αρέσει πάντως που όλοι στα κανάλια κτλ λένε ότι για τις φωτιές φταίνε ότι δεν έχουμε εναέρια, ότι υπάρχει κακός συντονισμός, ότι είναι σε δύσβατη περιοχή, ότι κλιματική αλλαγή γαρ. Ένας να βγεί και να πει ότι η πυροσβεστική έχει 5000 κενά και δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για δείγμα δεν το είπε. Αν ψάξετε το ΠΔ του 2022 που έδινε τις οργανικές θέσεις στο ΠΣ και δείτε και τον αριθμό που ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν ένα μήνα σαν έτοιμο να ριχτεί στις φωτιές βλέπεις μια τρύπα άνω των 5000 στο μόνιμο προσωπικό. Δεν συζητάμε για 1,2,3 προκηρύξεις των 500-700 ατόμων πλέον χρειάζονται χιλιάδες προσλήψεις κάθε χρόνο. Τέλος να πούμε ότι του χρόνου βγαίνει σε αποστρατεία και η σειρά του 94' που από ότι ξέρω είναι αρκετά μεγάλη σειρά.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:16 am Μου αρέσει πάντως που όλοι στα κανάλια κτλ λένε ότι για τις φωτιές φταίνε ότι δεν έχουμε εναέρια, ότι υπάρχει κακός συντονισμός, ότι είναι σε δύσβατη περιοχή, ότι κλιματική αλλαγή γαρ. Ένας να βγεί και να πει ότι η πυροσβεστική έχει 5000 κενά και δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για δείγμα δεν το είπε. Αν ψάξετε το ΠΔ του 2022 που έδινε τις οργανικές θέσεις στο ΠΣ και δείτε και τον αριθμό που ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν ένα μήνα σαν έτοιμο να ριχτεί στις φωτιές βλέπεις μια τρύπα άνω των 5000 στο μόνιμο προσωπικό. Δεν συζητάμε για 1,2,3 προκηρύξεις των 500-700 ατόμων πλέον χρειάζονται χιλιάδες προσλήψεις κάθε χρόνο. Τέλος να πούμε ότι του χρόνου βγαίνει σε αποστρατεία και η σειρά του 94' που από ότι ξέρω είναι αρκετά μεγάλη σειρά.
Σε μια 3ετία φίλε μου θα φύγουν κοντά στα 3000 και αυτοί μας λένε πήραμε 500 δασοκομάντος και 2500 εποχικούς μιλάμε για τρέλα όλα όμως θα αλλάξουν θα το δείτε κίγο υπομονή παιδιά τούμπα θα γυρίσουν όλα…
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Παιδιά ο Μητσοτάκης αν μπορούσε θα είχε κάνει προσπάθεια να ιδιωτικοποιήσει και το οξυγόνο που αναπνέουμε! Μεγαλύτερος προδότης δεν υπάρχει και βγήκε με 41% και εσείς λέτε για κενά κτλπ, προσπαθεί να διαλύσει τα πάντα από την υγεία μέχρι την ασφάλεια. Μην έχετε αυταπάτες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

purosvestis έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:26 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:16 am Μου αρέσει πάντως που όλοι στα κανάλια κτλ λένε ότι για τις φωτιές φταίνε ότι δεν έχουμε εναέρια, ότι υπάρχει κακός συντονισμός, ότι είναι σε δύσβατη περιοχή, ότι κλιματική αλλαγή γαρ. Ένας να βγεί και να πει ότι η πυροσβεστική έχει 5000 κενά και δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για δείγμα δεν το είπε. Αν ψάξετε το ΠΔ του 2022 που έδινε τις οργανικές θέσεις στο ΠΣ και δείτε και τον αριθμό που ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν ένα μήνα σαν έτοιμο να ριχτεί στις φωτιές βλέπεις μια τρύπα άνω των 5000 στο μόνιμο προσωπικό. Δεν συζητάμε για 1,2,3 προκηρύξεις των 500-700 ατόμων πλέον χρειάζονται χιλιάδες προσλήψεις κάθε χρόνο. Τέλος να πούμε ότι του χρόνου βγαίνει σε αποστρατεία και η σειρά του 94' που από ότι ξέρω είναι αρκετά μεγάλη σειρά.
Σε μια 3ετία φίλε μου θα φύγουν κοντά στα 3000 και αυτοί μας λένε πήραμε 500 δασοκομάντος και 2500 εποχικούς μιλάμε για τρέλα όλα όμως θα αλλάξουν θα το δείτε κίγο υπομονή παιδιά τούμπα θα γυρίσουν όλα…
Μιλάς με γρίφους Γέροντα. Κάντο πιο λιανά αν μπορείς. Εννοείς ότι θα τρίξουν καρέκλες ή οι ίδιοι θα μείνουν, αλλά θ' αναγκαστούν να κάνουν ριζικές αλλαγές;
purosvestis

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 11:18 am
purosvestis έγραψε: Τετ Ιούλ 26, 2023 10:26 am
Μιλάς με γρίφους Γέροντα. Κάντο πιο λιανά αν μπορείς. Εννοείς ότι θα τρίξουν καρέκλες ή οι ίδιοι θα μείνουν, αλλά θ' αναγκαστούν να κάνουν ριζικές αλλαγές;
Δεν μιλαω για προσωπα δεν μπορω να το ξερω αυτο…για προκ και ατομα μιλαω
Ethelontis

Δημοσίευση από Ethelontis »

Ναι ξέρω αλλά δεν μιλάω μη μου κλέψουν τη γνώση. Ρε παιδιά αφήστε τις μπούρδες όλοι για τον ίδιο λόγο παλεύουμε. Το θέμα είναι ότι κάθε καλοκαίρι από το 2020 ακούμε προκήρυξη και προκήρυξη και κάθε φορά γκρεμίζονται όλα.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Καίγεται όλοι η Ελλάδα και έχει βουιξει ο τοπος για προκήρυξη δημοτική αστυνομία εποπ εκαβ πυροσβεστική ούτε για σκέψη
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Και μην ξεχνάμε: Αφμ στους 12χρονους και η Google Στον έλεγχο των φαναριών της Αττικής! Κατα τ'άλλα όλα καλά! Δεν υπάρχουν φωτιές, αυτό που βλέπουμε είναι από άλλη χώρα! Αυτοδυναμία δεν θέλαμε; Ας τα λουστούμε!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ο Μηταράκης ταξιδάκι και ο Πατούλης να χορεύει, εν μέσω πολέμου, όπως είπε και η πρωθυπουργάρα μας! Και μετά περιμένουμε από αυτούς, να βγάλουν προκηρύξεις και να αποκαταστήσουν κόσμο, μονιμοποιώντας τους! Καληνύχτα Μαργαρίτα!
purosvestis

niasimas έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 8:35 pm Ο Μηταράκης ταξιδάκι και ο Πατούλης να χορεύει, εν μέσω πολέμου, όπως είπε και η πρωθυπουργάρα μας! Και μετά περιμένουμε από αυτούς, να βγάλουν προκηρύξεις και να αποκαταστήσουν κόσμο, μονιμοποιώντας τους! Καληνύχτα Μαργαρίτα!
Κάνε υπομονή συνάδελφε όλα θα γίνουν πάμε πολύ καλά άκουμε… θα έχουμε πολλές εξελίξεις
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Να βγει καποια προκηρυξη να το δεχτω μπορει να γινει κτ το χειμωνα

Οι πολλες εξελιξεις ομως που λες σε τι αλλο αναφερεσαι
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πρώτα να φύγουν, όσοι ήταν υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, με αρχή από τον Τουρνά και μετά να ρυθμίσει το θέμα των εποχικών. Στην συνέχεια προκηρύξεις. Αν και θεωρώ ότι θα αλλάξει και η έννοια της δασικής υπηρεσίας, γενικότερα.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Θα μπορούσαν να μας κανουν μόνιμους συμφέρον θα είχαν: Το χειμώνα θα μας έχουν να καθαρίζουμε τα βουνά και το καλοκαίρι επιφύλακη, έτσι ούτε να πληρώνει ιδιώτες για να καθαρίζουν ούτε έξτρα άτομα από τον Δήμο,
Eirini_k
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Eirini_k »

purosvestis έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 9:11 pm
niasimas έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 8:35 pm Ο Μηταράκης ταξιδάκι και ο Πατούλης να χορεύει, εν μέσω πολέμου, όπως είπε και η πρωθυπουργάρα μας! Και μετά περιμένουμε από αυτούς, να βγάλουν προκηρύξεις και να αποκαταστήσουν κόσμο, μονιμοποιώντας τους! Καληνύχτα Μαργαρίτα!
Κάνε υπομονή συνάδελφε όλα θα γίνουν πάμε πολύ καλά άκουμε… θα έχουμε πολλές εξελίξεις
Λες να βγει δηλαδη;
purosvestis

Eirini_k έγραψε: Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:43 pm
purosvestis έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 9:11 pm
Λες να βγει δηλαδη;
Σίγουρα θα βγει - βγουν μπορεί να μην ειναι μόνο μια μετα τις 20 αυγουστου θα δουμε τι και πως
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rad. και 11 επισκέπτες