Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Δεν γνωρίζεις ούτε αν είσαι επιτυχών ή επιλαχών; Η απλά αν είσαι επιτυχών το γράφει κάπως και επιλαχών το γράφει κάπως αλλιώς αλλά δεν λέει συγκεκριμένη θέση;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
NΑι στην προκηρυξη του 2021 ηξερες αν εισαι επιτυχων ή επιλαχων πριν πας να δωσεις αθληματα ενω στην προκηρυξη του 2022 γνωριζες μονο τα μορια σου οχι την θεση σου οποτε εδινες αθληματα και στα τελικα αποτελεσματα μαθαινες αν εχεις περασει ή οχι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 71
Μακάρι να γίνει όπως του 2021 η προκήρυξη αλλα θα το δούμε όταν βγειanonymous19970 έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 2:49 pm NΑι στην προκηρυξη του 2021 ηξερες αν εισαι επιτυχων ή επιλαχων πριν πας να δωσεις αθληματα ενω στην προκηρυξη του 2022 γνωριζες μονο τα μορια σου οχι την θεση σου οποτε εδινες αθληματα και στα τελικα αποτελεσματα μαθαινες αν εχεις περασει ή οχι
Εγω αυτό που εύχομαι να γίνει φέτος είναι να ξανά γίνει αυτό με τους πίνακες να γνωρίζεις αν είσαι επιτυχών η επιλαχών και σε ποια θέση. Και επίσης να δωθεί επιτέλους η δυνατότητα να δηλώσεις δύο ειδικότητες! Αλλά δε ξοκδοη να γίνει τίποτα από τα δύο.
Πέρυσι, μόνο στο Π. Ν, δήλωνες δύο ειδικότητες. Πιστεύω ότι και φέτος, τουλάχιστον στο Π. Ν. Θα είναι έτσι.
Styga
Θα γίνει μπαχαλο με δύο ειδικότητες στον Σ. Ξ, σκέψου 5000 αιτήσεις με διπλές ειδικότητες.
Και εγώ πιστεύω προς τέλος Αυγούστου, αν όχι Σεπτέμβριο. Δύσκολο πριν το δεκαπενταυγουστο.
Ε δε νομίζω για Σεπτεμβριο. Ήδη το καθυστέρησαν και καλά είπαν ότι θα το τρέξουν. Παρά πήγε φέτος πίσω το όλο θέμα. Ποτέ να γίνουν οι αθλητικές δοκιμασίες ποτε να βγουν οι οριστικοι πίνακες ;
Δεν έχω ακούσει ότι έχουν πρόθεση να το τρέξουν. Ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα του συνταξιοδοτικού και το 24 θα φύγουν τόσοι ΕΠΟΠ, που γίνονται 50. Αυτό πρέπει να τρέξουν. Θεωρώ, όμως, εφικτό το τέλος Αυγούστου.
OΥτε τον Μάρτη που ήταν να βγει η προκήρυξη αλλά καθυστέρησε λόγω εκλογών είχαν λύσει το συνταξιοδοτικό. Θα τρέξει γιατί ήταν έτοιμη να βγει αλλά ακυρώθηκε από τις εκλογές!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 71
κανονικά δεν είχαν πει ότι θα γίνει νια νες ρύθμιση για τους εποπ;niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 10:07 pm Δεν έχω ακούσει ότι έχουν πρόθεση να το τρέξουν. Ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα του συνταξιοδοτικού και το 24 θα φύγουν τόσοι ΕΠΟΠ, που γίνονται 50. Αυτό πρέπει να τρέξουν. Θεωρώ, όμως, εφικτό το τέλος Αυγούστου.
Μάλλον μισθολογικής φύσης ήταν η ρύθμιση, με το νέο μισθολόγιο, που αφορά όλους. Δεν ξέρω αν ήταν και βαθμολογική.Eirini_k έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 10:20 pmκανονικά δεν είχαν πει ότι θα γίνει νια νες ρύθμιση για τους εποπ;niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 10:07 pm Δεν έχω ακούσει ότι έχουν πρόθεση να το τρέξουν. Ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα του συνταξιοδοτικού και το 24 θα φύγουν τόσοι ΕΠΟΠ, που γίνονται 50. Αυτό πρέπει να τρέξουν. Θεωρώ, όμως, εφικτό το τέλος Αυγούστου.
- lakis69
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Άκουσα ότι επειδή αυτή ήταν η τελευταία σειρά ΟΒΑ που πήρε κάτι θα αναφέρει και για αυτούς. Κατι αβάντα θα τους δώσει για να μείνουν και αυτοί μετά την 6ετια
Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες