Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν γνωρίζεις ούτε αν είσαι επιτυχών ή επιλαχών; Η απλά αν είσαι επιτυχών το γράφει κάπως και επιλαχών το γράφει κάπως αλλιώς αλλά δεν λέει συγκεκριμένη θέση;
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 11:13 am Δεν γνωρίζεις ούτε αν είσαι επιτυχών ή επιλαχών; Η απλά αν είσαι επιτυχών το γράφει κάπως και επιλαχών το γράφει κάπως αλλιώς αλλά δεν λέει συγκεκριμένη θέση;
Δεν το γνωρίζω αυτό να σου πω την αλήθεια
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από anonymous19970 »

NΑι στην προκηρυξη του 2021 ηξερες αν εισαι επιτυχων ή επιλαχων πριν πας να δωσεις αθληματα ενω στην προκηρυξη του 2022 γνωριζες μονο τα μορια σου οχι την θεση σου οποτε εδινες αθληματα και στα τελικα αποτελεσματα μαθαινες αν εχεις περασει ή οχι
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Eirini_k »

anonymous19970 έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 2:49 pm NΑι στην προκηρυξη του 2021 ηξερες αν εισαι επιτυχων ή επιλαχων πριν πας να δωσεις αθληματα ενω στην προκηρυξη του 2022 γνωριζες μονο τα μορια σου οχι την θεση σου οποτε εδινες αθληματα και στα τελικα αποτελεσματα μαθαινες αν εχεις περασει ή οχι
Μακάρι να γίνει όπως του 2021 η προκήρυξη αλλα θα το δούμε όταν βγει
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Εγω αυτό που εύχομαι να γίνει φέτος είναι να ξανά γίνει αυτό με τους πίνακες να γνωρίζεις αν είσαι επιτυχών η επιλαχών και σε ποια θέση. Και επίσης να δωθεί επιτέλους η δυνατότητα να δηλώσεις δύο ειδικότητες! Αλλά δε ξοκδοη να γίνει τίποτα από τα δύο.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Eleonora »

Panoss99 έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 5:02 pm Εγω αυτό που εύχομαι να γίνει φέτος είναι να ξανά γίνει αυτό με τους πίνακες να γνωρίζεις αν είσαι επιτυχών η επιλαχών και σε ποια θέση. Και επίσης να δωθεί επιτέλους η δυνατότητα να δηλώσεις δύο ειδικότητες! Αλλά δε ξοκδοη να γίνει τίποτα από τα δύο.
Πέρυσι, μόνο στο Π. Ν, δήλωνες δύο ειδικότητες. Πιστεύω ότι και φέτος, τουλάχιστον στο Π. Ν. Θα είναι έτσι.
Styga
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Θα γίνει μπαχαλο με δύο ειδικότητες στον Σ. Ξ, σκέψου 5000 αιτήσεις με διπλές ειδικότητες.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 23, 2023 11:57 pm Βέβαια αν το πάρεις συγκριτικά με πέρυσι οι θέσεις ανά κλάδο είχαν περίπου βγει 20 Φεβρουαρίου ενώ η προκήρυξη βγήκε 24 Μαρτίου. Ένα μήνα μετά! Οπότε αν το πάμε έτσι πάμε για τέλη Αυγούστου.
Και εγώ πιστεύω προς τέλος Αυγούστου, αν όχι Σεπτέμβριο. Δύσκολο πριν το δεκαπενταυγουστο.
Επισκέπτης

Ε δε νομίζω για Σεπτεμβριο. Ήδη το καθυστέρησαν και καλά είπαν ότι θα το τρέξουν. Παρά πήγε φέτος πίσω το όλο θέμα. Ποτέ να γίνουν οι αθλητικές δοκιμασίες ποτε να βγουν οι οριστικοι πίνακες ;
Eirini_k

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 9:54 pm Ε δε νομίζω για Σεπτεμβριο. Ήδη το καθυστέρησαν και καλά είπαν ότι θα το τρέξουν. Παρά πήγε φέτος πίσω το όλο θέμα. Ποτέ να γίνουν οι αθλητικές δοκιμασίες ποτε να βγουν οι οριστικοι πίνακες ;
Θα το δούμε ποτέ δεν ξέρεις
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν έχω ακούσει ότι έχουν πρόθεση να το τρέξουν. Ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα του συνταξιοδοτικού και το 24 θα φύγουν τόσοι ΕΠΟΠ, που γίνονται 50. Αυτό πρέπει να τρέξουν. Θεωρώ, όμως, εφικτό το τέλος Αυγούστου.
Επισκέπτης

OΥτε τον Μάρτη που ήταν να βγει η προκήρυξη αλλά καθυστέρησε λόγω εκλογών είχαν λύσει το συνταξιοδοτικό. Θα τρέξει γιατί ήταν έτοιμη να βγει αλλά ακυρώθηκε από τις εκλογές!
Eirini_k

niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 10:07 pm Δεν έχω ακούσει ότι έχουν πρόθεση να το τρέξουν. Ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα του συνταξιοδοτικού και το 24 θα φύγουν τόσοι ΕΠΟΠ, που γίνονται 50. Αυτό πρέπει να τρέξουν. Θεωρώ, όμως, εφικτό το τέλος Αυγούστου.
κανονικά δεν είχαν πει ότι θα γίνει νια νες ρύθμιση για τους εποπ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Eirini_k έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 10:20 pm
niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 10:07 pm Δεν έχω ακούσει ότι έχουν πρόθεση να το τρέξουν. Ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα του συνταξιοδοτικού και το 24 θα φύγουν τόσοι ΕΠΟΠ, που γίνονται 50. Αυτό πρέπει να τρέξουν. Θεωρώ, όμως, εφικτό το τέλος Αυγούστου.
κανονικά δεν είχαν πει ότι θα γίνει νια νες ρύθμιση για τους εποπ;
Μάλλον μισθολογικής φύσης ήταν η ρύθμιση, με το νέο μισθολόγιο, που αφορά όλους. Δεν ξέρω αν ήταν και βαθμολογική.
Άβαταρ μέλους
lakis69
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lakis69 »

Άκουσα ότι επειδή αυτή ήταν η τελευταία σειρά ΟΒΑ που πήρε κάτι θα αναφέρει και για αυτούς. Κατι αβάντα θα τους δώσει για να μείνουν και αυτοί μετά την 6ετια
Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες