Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Antistratigos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Antistratigos »

Παιδια να ρωτησω κατι αν βαλουμε τις ειδικες δυναμεις θα παρουμε 100 μορια?
Attorney

Δημοσίευση από Attorney »

Antistratigos έγραψε: Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:00 pm Παιδια να ρωτησω κατι αν βαλουμε τις ειδικες δυναμεις θα παρουμε 100 μορια;
Φιλε μου απο οτι εμαθα μεσω ΑΣΕΠ δεν μετραει ο στρατος :(
Antistratigos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Antistratigos »

Ναι αλλα ειχα ακουσει οτι μπορει να μοριοδωτηθει οι ειδικες δυναμεις. Αν εχω λαθος συγχωρεστε με
edwww

Δημοσίευση από edwww »

Antistratigos έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 10:26 am Ναι αλλα ειχα ακουσει οτι μπορει να μοριοδωτηθει οι ειδικες δυναμεις. Αν εχω λαθος συγχωρεστε με
Έχει βγει ΦΕΚ και έχει συζητηθεί το θέμα σε προηγούμενες σελίδες γιατί πρέπει ντε και καλά να αναπαράγουμε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις; Δεν νομίζω να είσαι τόσο δύσκολο πια να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες.
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

Antistratigos έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 10:26 am Ναι αλλα ειχα ακουσει οτι μπορει να μοριοδωτηθει οι ειδικες δυναμεις. Αν εχω λαθος συγχωρεστε με
Και ειδικές δυνάμεις κ δόκιμοι πιάνουν ίδια μόρια
Attorney

Και η Δοκιμοι και η ειδικες δυναμεις δεν μπαινουν στον ασεπ δες το, εγω ο ιδιος ειμαι στελεχος των ΕΔ
Stratiotis

Attorney έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 6:09 pm Και η Δοκιμοι και η ειδικες δυναμεις δεν μπαινουν στον ασεπ δες το, εγω ο ιδιος ειμαι στελεχος των ΕΔ
Διάβασε ξανά το αναθεωρημένο ΦΕΚ
Akala

Δημοσίευση από Akala »

Stratiotis έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 8:18 pm
Attorney έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 6:09 pm Και η Δοκιμοι και η ειδικες δυναμεις δεν μπαινουν στον ασεπ δες το, εγω ο ιδιος ειμαι στελεχος των ΕΔ
Διάβασε ξανά το αναθεωρημένο ΦΕΚ
Που ακριβώς είναι το αναθεωρημένο ΦΕΚ ;:lol:lol:
Stratiotis

Μπορεί κάποιος να εξηγησει τι σημαίνει αυτό ;

6. Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας με σειρά προτεραιότητας του Κεφαλαίου Α΄ του Μέρους Γ΄ του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά εκατό (100) μονάδες.
Attorney

Χωρις να θελω να κανω παραπληροφορηση απο οτι γνωριζω η προκηρυξη γινεται μεσω ΑΣΕΠ που δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ της ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξανα λεω μεσω ΑΣΕΠ. Εαν ομως η προκηρυξη ηταν να βγει μεσω του Δημου π. Χ Δημος Αθηνας ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ εκει ισχυουν τα μορια Δοκιμων και ειδικων Δυναμεων ... Εν γνωση μου η απαντηση, μπορει να κανω και λαθος... Και αυτο που εστειλες δεν ειναι ΦΕΚ !

τσεκαρε και την σελιδα ΔΕ-Εξ. ΦΡΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ εγραψε ενας για μορια απο στρατο, και τι του απαντησαν για ΑΣΕΠ και μορια :; : :idea:
Dikis

Δημοσίευση από Dikis »

Attorney έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:09 pm Χωρις να θελω να κανω παραπληροφορηση απο οτι γνωριζω η προκηρυξη γινεται μεσω ΑΣΕΠ που δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ της ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξανα λεω μεσω ΑΣΕΠ. Εαν ομως η προκηρυξη ηταν να βγει μεσω του Δημου π. Χ Δημος Αθηνας ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ εκει ισχυουν τα μορια Δοκιμων και ειδικων Δυναμεων ... Εν γνωση μου η απαντηση, μπορει να κανω και λαθος... Και αυτο που εστειλες δεν ειναι ΦΕΚ !

τσεκαρε και την σελιδα ΔΕ-Εξ. ΦΡΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ εγραψε ενας για μορια απο στρατο, και τι του απαντησαν για ΑΣΕΠ και μορια :;::idea:
Πόσο σε πειράζει που θα πάρουν οι άντρες που υπηρέτησαν ειδικές δυνάμεις τα μόρια; Αν είσαι γυναίκα λογικο. Αλλά τι να κάνουμε τώρα που υπηρέτησαν;
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Ρε παιδιά αν δεν μετράνε τα 100 μόρια τότε γιατί να το αναφέρουν σε αυτό τέλος πάντων το φεκ που έχουν βγάλει; Νομίζω θα μετράνε για 1η φορά τα 100 μόρια σε τέτοιου είδους προκήρυξη, έτσι έχει πει ο βοριδης
Stratiotis

Αυτό που έστειλα το γράφει στον οδηγό του πολίτη.

https://www.odigostoupoliti.eu/proslips ... eseis/amp/
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Ναι, λέει ότι από τη στιγμή που η προκήρυξη θα κάνει πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας και δεν θα προσλάβει άτομα που είναι επιτυχόντες του διαγωνισμού 2Γ/2022 (όπως έχει ανακοινωθεί κατά κάποιο τρόπο) όσοι έχουν υπηρετήσει ως έφεδροι ή στις ειδικές δυνάμεις θα πάρουν 100 μόρια ενώ αν έπαιρνε άτομα από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού 2Γ τα ίδια άτομα θα είχαν 1 μόριο από αυτή την υπηρέτηση στο στρατό.
GeorgeMp
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GeorgeMp »

Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ.
Θα ήθελα να ρωτήσω θα ειναι στα πρότυπα της 9κ2021, δλδ κύριο προσόν στέλεχος, Α επικουρία αρχαιοφυλακας; Αναφέρομαι για τις ΔΕ θέσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες