Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Παιδια να ρωτησω κατι αν βαλουμε τις ειδικες δυναμεις θα παρουμε 100 μορια?
Φιλε μου απο οτι εμαθα μεσω ΑΣΕΠ δεν μετραει ο στρατοςAntistratigos έγραψε: Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:00 pm Παιδια να ρωτησω κατι αν βαλουμε τις ειδικες δυναμεις θα παρουμε 100 μορια;

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ναι αλλα ειχα ακουσει οτι μπορει να μοριοδωτηθει οι ειδικες δυναμεις. Αν εχω λαθος συγχωρεστε με
Έχει βγει ΦΕΚ και έχει συζητηθεί το θέμα σε προηγούμενες σελίδες γιατί πρέπει ντε και καλά να αναπαράγουμε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις; Δεν νομίζω να είσαι τόσο δύσκολο πια να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες.Antistratigos έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 10:26 am Ναι αλλα ειχα ακουσει οτι μπορει να μοριοδωτηθει οι ειδικες δυναμεις. Αν εχω λαθος συγχωρεστε με
Και ειδικές δυνάμεις κ δόκιμοι πιάνουν ίδια μόριαAntistratigos έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 10:26 am Ναι αλλα ειχα ακουσει οτι μπορει να μοριοδωτηθει οι ειδικες δυναμεις. Αν εχω λαθος συγχωρεστε με
Και η Δοκιμοι και η ειδικες δυναμεις δεν μπαινουν στον ασεπ δες το, εγω ο ιδιος ειμαι στελεχος των ΕΔ
Μπορεί κάποιος να εξηγησει τι σημαίνει αυτό ;
6. Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας με σειρά προτεραιότητας του Κεφαλαίου Α΄ του Μέρους Γ΄ του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά εκατό (100) μονάδες.
6. Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας με σειρά προτεραιότητας του Κεφαλαίου Α΄ του Μέρους Γ΄ του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά εκατό (100) μονάδες.
Χωρις να θελω να κανω παραπληροφορηση απο οτι γνωριζω η προκηρυξη γινεται μεσω ΑΣΕΠ που δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ της ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξανα λεω μεσω ΑΣΕΠ. Εαν ομως η προκηρυξη ηταν να βγει μεσω του Δημου π. Χ Δημος Αθηνας ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ εκει ισχυουν τα μορια Δοκιμων και ειδικων Δυναμεων ... Εν γνωση μου η απαντηση, μπορει να κανω και λαθος... Και αυτο που εστειλες δεν ειναι ΦΕΚ !
τσεκαρε και την σελιδα ΔΕ-Εξ. ΦΡΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ εγραψε ενας για μορια απο στρατο, και τι του απαντησαν για ΑΣΕΠ και μορια :; :
τσεκαρε και την σελιδα ΔΕ-Εξ. ΦΡΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ εγραψε ενας για μορια απο στρατο, και τι του απαντησαν για ΑΣΕΠ και μορια :; :

Πόσο σε πειράζει που θα πάρουν οι άντρες που υπηρέτησαν ειδικές δυνάμεις τα μόρια; Αν είσαι γυναίκα λογικο. Αλλά τι να κάνουμε τώρα που υπηρέτησαν;Attorney έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:09 pm Χωρις να θελω να κανω παραπληροφορηση απο οτι γνωριζω η προκηρυξη γινεται μεσω ΑΣΕΠ που δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ της ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξανα λεω μεσω ΑΣΕΠ. Εαν ομως η προκηρυξη ηταν να βγει μεσω του Δημου π. Χ Δημος Αθηνας ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ εκει ισχυουν τα μορια Δοκιμων και ειδικων Δυναμεων ... Εν γνωση μου η απαντηση, μπορει να κανω και λαθος... Και αυτο που εστειλες δεν ειναι ΦΕΚ !
τσεκαρε και την σελιδα ΔΕ-Εξ. ΦΡΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ εγραψε ενας για μορια απο στρατο, και τι του απαντησαν για ΑΣΕΠ και μορια :;::idea:
Ρε παιδιά αν δεν μετράνε τα 100 μόρια τότε γιατί να το αναφέρουν σε αυτό τέλος πάντων το φεκ που έχουν βγάλει; Νομίζω θα μετράνε για 1η φορά τα 100 μόρια σε τέτοιου είδους προκήρυξη, έτσι έχει πει ο βοριδης
Αυτό που έστειλα το γράφει στον οδηγό του πολίτη.
https://www.odigostoupoliti.eu/proslips ... eseis/amp/
https://www.odigostoupoliti.eu/proslips ... eseis/amp/
Ναι, λέει ότι από τη στιγμή που η προκήρυξη θα κάνει πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας και δεν θα προσλάβει άτομα που είναι επιτυχόντες του διαγωνισμού 2Γ/2022 (όπως έχει ανακοινωθεί κατά κάποιο τρόπο) όσοι έχουν υπηρετήσει ως έφεδροι ή στις ειδικές δυνάμεις θα πάρουν 100 μόρια ενώ αν έπαιρνε άτομα από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού 2Γ τα ίδια άτομα θα είχαν 1 μόριο από αυτή την υπηρέτηση στο στρατό.
Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ.
Θα ήθελα να ρωτήσω θα ειναι στα πρότυπα της 9κ2021, δλδ κύριο προσόν στέλεχος, Α επικουρία αρχαιοφυλακας; Αναφέρομαι για τις ΔΕ θέσεις.
Θα ήθελα να ρωτήσω θα ειναι στα πρότυπα της 9κ2021, δλδ κύριο προσόν στέλεχος, Α επικουρία αρχαιοφυλακας; Αναφέρομαι για τις ΔΕ θέσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες