Μπορείς να μας πεις με δικά σου λόγια αυτό που γράφεις στο τέλος για πλήρη φορτο?
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Μην ασχολειστε με τον ανωμαλο ρε, το παλικαρι πρεπει να πινει τσιπουρο αντι για νερο, δεν εξηγειται τοση μαλακινση στον εγκεφαλος, τη πληρη φορτο ρε τρομπετα; Μηπως θα τους δωσουν και G3;
Με 40 οριο ηληκιας δε ριχνει οριο ηλικιας μη λετε αρλουμπες, με 40 οριο παιρνει το καπη ξεχαστε το το 40
ας μη κοροιδευομαστε, και εγω 38 ειμαι δε με αρεσει αυτο π λεω αλλα ετσι ειναι, να τους λεμε πραγματα που στεκουν με τη λογικη μηπως μας παρουν στα σοβαρα και ας μας κανει κατι σαν πενταετια τους ανω των 33-35 πρεπει να λεμε κ αλλιως πρεπει να αρχισουμε να ψαχουμε δουλειες εξω μαγκες, αυτη ειναι η πικρη αληθεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι και οσο τους λεμε παρε 40ρηδες να ριξεις το οριο ειναι σα να προσπαθουμε να τους πεισουμε οτι πεταει ο γαιδαρος και δε μας παιρνει κανενας στα σοβαρα και μονο εις βαρος μας ειναι αυτο
Με 40 οριο ηληκιας δε ριχνει οριο ηλικιας μη λετε αρλουμπες, με 40 οριο παιρνει το καπη ξεχαστε το το 40
ας μη κοροιδευομαστε, και εγω 38 ειμαι δε με αρεσει αυτο π λεω αλλα ετσι ειναι, να τους λεμε πραγματα που στεκουν με τη λογικη μηπως μας παρουν στα σοβαρα και ας μας κανει κατι σαν πενταετια τους ανω των 33-35 πρεπει να λεμε κ αλλιως πρεπει να αρχισουμε να ψαχουμε δουλειες εξω μαγκες, αυτη ειναι η πικρη αληθεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι και οσο τους λεμε παρε 40ρηδες να ριξεις το οριο ειναι σα να προσπαθουμε να τους πεισουμε οτι πεταει ο γαιδαρος και δε μας παιρνει κανενας στα σοβαρα και μονο εις βαρος μας ειναι αυτο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Θα φοράς και αναπνευστική για το γαμώτο γιατί μπορείς χαχαχαχχαχα ρεεεε τι σας δίνουν και τα λέτε αυτάmikeangel έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:56 amΜπορείς να μας πεις με δικά σου λόγια αυτό που γράφεις στο τέλος για πλήρη φορτο;
Ρε φίλε κάνε υπομονή, γνώμη μου βρες μια Δούλεια ξεκαθάρισε ότι είσαι εποχικος κ κανε λίγο υπομονή, υπάρχουν δουλειές και εγώ έτσι κάνω, κάνε υπομονή μην τα παρατήσεις δεν θα έχεις άλλη ευκαιρία,Comando1982 έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:34 am Μην ασχολειστε με τον ανωμαλο ρε, το παλικαρι πρεπει να πινει τσιπουρο αντι για νερο, δεν εξηγειται τοση μαλακινση στον εγκεφαλος, τη πληρη φορτο ρε τρομπετα; Μηπως θα τους δωσουν και G3;
purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:49 amΘα φοράς και αναπνευστική για το γαμώτο γιατί μπορείς χαχαχαχχαχα ρεεεε τι σας δίνουν και τα λέτε αυτάmikeangel έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:56 amΜπορείς να μας πεις με δικά σου λόγια αυτό που γράφεις στο τέλος για πλήρη φορτο;
Δε ξέρετε ποιος είναι ο πλήρης φόρτος ενός πυροσβέστη όταν επιχειρεί?
-
Αμα γίνει αυτό πες μου που θα εισαι να σου στειλω 100€ να ανοιξεις 1 μπουκαλακι για πάρτυ αου αν δεν γίνει επειδη το παίζεις μάλλον έξυπνος πες μου αν εισαι εποχικός σε πια υπηρεσία θα είσαι η είσαι να τους πω να σε βαζουν καθε μήνα 10000 με πλήρη φόρτο γιατί σε θέλω ετοιμοπόλεμο για πόλεμοPyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:29 pmpurosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:49 amΘα φοράς και αναπνευστική για το γαμώτο γιατί μπορείς χαχαχαχχαχα ρεεεε τι σας δίνουν και τα λέτε αυτάmikeangel έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:56 am
Μπορείς να μας πεις με δικά σου λόγια αυτό που γράφεις στο τέλος για πλήρη φορτο;
Δε ξέρετε ποιος είναι ο πλήρης φόρτος ενός πυροσβέστη όταν επιχειρεί;
Ναι ειμαι εποχικος απο το 2019 στην Ευβοια!purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:21 pmΑμα γίνει αυτό πες μου που θα εισαι να σου στειλω 100€ να ανοιξεις 1 μπουκαλακι για πάρτυ αου αν δεν γίνει επειδη το παίζεις μάλλον έξυπνος πες μου αν εισαι εποχικός σε πια υπηρεσία θα είσαι η είσαι να τους πω να σε βαζουν καθε μήνα 10000 με πλήρη φόρτο γιατί σε θέλω ετοιμοπόλεμο για πόλεμοPyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:29 pmpurosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:49 am
Θα φοράς και αναπνευστική για το γαμώτο γιατί μπορείς χαχαχαχχαχα ρεεεε τι σας δίνουν και τα λέτε αυτά
Δε ξέρετε ποιος είναι ο πλήρης φόρτος ενός πυροσβέστη όταν επιχειρεί;
Σε φοβιζει κατι σε αυτη την πορεια?
-
Εμένα ; Ούτε καν αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε σαν ενδεχόμενοpyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:40 pmΝαι ειμαι εποχικος απο το 2019 στην Ευβοια!purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:21 pmΑμα γίνει αυτό πες μου που θα εισαι να σου στειλω 100€ να ανοιξεις 1 μπουκαλακι για πάρτυ αου αν δεν γίνει επειδη το παίζεις μάλλον έξυπνος πες μου αν εισαι εποχικός σε πια υπηρεσία θα είσαι η είσαι να τους πω να σε βαζουν καθε μήνα 10000 με πλήρη φόρτο γιατί σε θέλω ετοιμοπόλεμο για πόλεμο
Σε φοβιζει κατι σε αυτη την πορεια;
Μάλλον φίλε πυροσβέστη ο γνωστός σου σε τρολαρει και γελάει πίσω από την πλάτη σου, αυτά δεν γίνονται που λες ούτε ο 40ρις γινει μονιμος ούτε 10 χιλιόμετρα πορεία κάτσε κάπου όπα,purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:53 pmΕμένα ; Ούτε καν αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε σαν ενδεχόμενοpyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:40 pmpurosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:21 pm
Αμα γίνει αυτό πες μου που θα εισαι να σου στειλω 100€ να ανοιξεις 1 μπουκαλακι για πάρτυ αου αν δεν γίνει επειδη το παίζεις μάλλον έξυπνος πες μου αν εισαι εποχικός σε πια υπηρεσία θα είσαι η είσαι να τους πω να σε βαζουν καθε μήνα 10000 με πλήρη φόρτο γιατί σε θέλω ετοιμοπόλεμο για πόλεμο
Ναι ειμαι εποχικος απο το 2019 στην Ευβοια!
Σε φοβιζει κατι σε αυτη την πορεια;
Το όριο 40 θα είναι για τους εποχικούς.
Οι πολίτες θα είναι 32, αυτο ξέχασα να το γραψω.
Οι πολίτες θα είναι 32, αυτο ξέχασα να το γραψω.
Μην δίνεις ελπίδες πρόσεχε παίζεις με οικογένειες μπορεί κάποιος να βρει μια δουλειά τωρα πιστεύοντας οτι δεν τον πιάνει η προκήρυξη και να σωθεί και βλέποντας το μνμα σού να απορρίψει κάποια θέση πρόσεχε τι γράφεις συνάδελφε πρόσεχε υπάρχουν απεγνωσμένοι συνάδελφε εδώ μην παίζεις με την υπομονή τους
Μην ασχολειστε αλλο με τον κερατα ρε, δε βλεπετε οτι εχει κομπλεξ τ παιδι; Μια πορειες με πληρη φορτο, μια οριο για ολους 40 μια εποχικοι 40 πολιτες 32, αφηστε το παιδι ειναι ανωμαλο; Με τι καθεστε και ασχολειστε; Με το βλημα;
Ποιο ακριβως ειναι το κομπλεξ φιλε μου?
Το να σε ευχαριστει να δινεις ψευδης πληροφοριες σε ανθρωπους που απ αυτες κρινεται το μελλον τους μονο κομπλεξ μπορει να χαρακτηριστει και αρρωστια, σου συνηστω να το σταματησεις γιατι γυρναει μπουμερανγκ οτι κανεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες