Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από mikeangel »

Pyrosvestikooxima έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 10:45 pm Προκυρηξη 4.000 θέσεων.
Ηλικακο όριο 40 ετη για όλους.
2000 μόρια ΔΕΑ ΕΔ
1000 μόρια κάθε αντιπυρική
500 μόρια κάθε ετος Εθελοντισμού
Στα αθλήματα θα προστεθεί η πορεία 10 χιλιομέτρων με πλήρη φόρτο.
Μπορείς να μας πεις με δικά σου λόγια αυτό που γράφεις στο τέλος για πλήρη φορτο?
Comando1982

Δημοσίευση από Comando1982 »

Μην ασχολειστε με τον ανωμαλο ρε, το παλικαρι πρεπει να πινει τσιπουρο αντι για νερο, δεν εξηγειται τοση μαλακινση στον εγκεφαλος, τη πληρη φορτο ρε τρομπετα; Μηπως θα τους δωσουν και G3;
Με 40 οριο ηληκιας δε ριχνει οριο ηλικιας μη λετε αρλουμπες, με 40 οριο παιρνει το καπη ξεχαστε το το 40
ας μη κοροιδευομαστε, και εγω 38 ειμαι δε με αρεσει αυτο π λεω αλλα ετσι ειναι, να τους λεμε πραγματα που στεκουν με τη λογικη μηπως μας παρουν στα σοβαρα και ας μας κανει κατι σαν πενταετια τους ανω των 33-35 πρεπει να λεμε κ αλλιως πρεπει να αρχισουμε να ψαχουμε δουλειες εξω μαγκες, αυτη ειναι η πικρη αληθεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι και οσο τους λεμε παρε 40ρηδες να ριξεις το οριο ειναι σα να προσπαθουμε να τους πεισουμε οτι πεταει ο γαιδαρος και δε μας παιρνει κανενας στα σοβαρα και μονο εις βαρος μας ειναι αυτο
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

mikeangel έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:56 am
2000 μόρια ΔΕΑ ΕΔ
Μπορείς να μας πεις με δικά σου λόγια αυτό που γράφεις στο τέλος για πλήρη φορτο;
Θα φοράς και αναπνευστική για το γαμώτο γιατί μπορείς χαχαχαχχαχα ρεεεε τι σας δίνουν και τα λέτε αυτά
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Comando1982 έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:34 am Μην ασχολειστε με τον ανωμαλο ρε, το παλικαρι πρεπει να πινει τσιπουρο αντι για νερο, δεν εξηγειται τοση μαλακινση στον εγκεφαλος, τη πληρη φορτο ρε τρομπετα; Μηπως θα τους δωσουν και G3;
Με 40 οριο ηληκιας δε ριχνει οριο ηλικιας μη λετε αρλουμπες, με 40 οριο παιρνει το καπη ξεχαστε το το 40
ας μη κοροιδευομαστε, και εγω 38 ειμαι δε με αρεσει αυτο π λεω αλλα ετσι ειναι, να τους λεμε πραγματα που στεκουν με τη λογικη μηπως μας παρουν στα σοβαρα και ας μας κανει κατι σαν πενταετια τους ανω των 33-35 πρεπει να λεμε κ αλλιως πρεπει να αρχισουμε να ψαχουμε δουλειες εξω μαγκες, αυτη ειναι η πικρη αληθεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι και οσο τους λεμε παρε 40ρηδες να ριξεις το οριο ειναι σα να προσπαθουμε να τους πεισουμε οτι πεταει ο γαιδαρος και δε μας παιρνει κανενας στα σοβαρα και μονο εις βαρος μας ειναι αυτο
Ρε φίλε κάνε υπομονή, γνώμη μου βρες μια Δούλεια ξεκαθάρισε ότι είσαι εποχικος κ κανε λίγο υπομονή, υπάρχουν δουλειές και εγώ έτσι κάνω, κάνε υπομονή μην τα παρατήσεις δεν θα έχεις άλλη ευκαιρία,
Pyrosvestikooxima

Δημοσίευση από Pyrosvestikooxima »

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:49 am
2000 μόρια ΔΕΑ ΕΔ
Μπορείς να μας πεις με δικά σου λόγια αυτό που γράφεις στο τέλος για πλήρη φορτο;
Θα φοράς και αναπνευστική για το γαμώτο γιατί μπορείς χαχαχαχχαχα ρεεεε τι σας δίνουν και τα λέτε αυτά

Δε ξέρετε ποιος είναι ο πλήρης φόρτος ενός πυροσβέστη όταν επιχειρεί?
purosvestis

Pyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:29 pm

Δε ξέρετε ποιος είναι ο πλήρης φόρτος ενός πυροσβέστη όταν επιχειρεί;
Αμα γίνει αυτό πες μου που θα εισαι να σου στειλω 100€ να ανοιξεις 1 μπουκαλακι για πάρτυ αου αν δεν γίνει επειδη το παίζεις μάλλον έξυπνος πες μου αν εισαι εποχικός σε πια υπηρεσία θα είσαι η είσαι να τους πω να σε βαζουν καθε μήνα 10000 με πλήρη φόρτο γιατί σε θέλω ετοιμοπόλεμο για πόλεμο
pyrosvestikooxima

Δημοσίευση από pyrosvestikooxima »

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:21 pm

Αμα γίνει αυτό πες μου που θα εισαι να σου στειλω 100€ να ανοιξεις 1 μπουκαλακι για πάρτυ αου αν δεν γίνει επειδη το παίζεις μάλλον έξυπνος πες μου αν εισαι εποχικός σε πια υπηρεσία θα είσαι η είσαι να τους πω να σε βαζουν καθε μήνα 10000 με πλήρη φόρτο γιατί σε θέλω ετοιμοπόλεμο για πόλεμο
Ναι ειμαι εποχικος απο το 2019 στην Ευβοια!
Σε φοβιζει κατι σε αυτη την πορεια?
purosvestis

pyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:40 pm

Σε φοβιζει κατι σε αυτη την πορεια;
Εμένα ; Ούτε καν αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε σαν ενδεχόμενο
Yank

Δημοσίευση από Yank »

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:53 pm
pyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:40 pm

Σε φοβιζει κατι σε αυτη την πορεια;
Εμένα ; Ούτε καν αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε σαν ενδεχόμενο
Μάλλον φίλε πυροσβέστη ο γνωστός σου σε τρολαρει και γελάει πίσω από την πλάτη σου, αυτά δεν γίνονται που λες ούτε ο 40ρις γινει μονιμος ούτε 10 χιλιόμετρα πορεία κάτσε κάπου όπα,
Pyrosvestikooxima

Δημοσίευση από Pyrosvestikooxima »

Το όριο 40 θα είναι για τους εποχικούς.
Οι πολίτες θα είναι 32, αυτο ξέχασα να το γραψω.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Pyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 4:09 pm Το όριο 40 θα είναι για τους εποχικούς.
Μην δίνεις ελπίδες πρόσεχε παίζεις με οικογένειες μπορεί κάποιος να βρει μια δουλειά τωρα πιστεύοντας οτι δεν τον πιάνει η προκήρυξη και να σωθεί και βλέποντας το μνμα σού να απορρίψει κάποια θέση πρόσεχε τι γράφεις συνάδελφε πρόσεχε υπάρχουν απεγνωσμένοι συνάδελφε εδώ μην παίζεις με την υπομονή τους
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Pyrosvestikooxima έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 4:09 pm Το όριο 40 θα είναι για τους εποχικούς.
Εντάξει με την διαφήμιση των ορίων... Δώσε κ τα πειστήρια τώρα... Δε νομίζω κάποιος σοβαρός να σε παίρνει στα σοβαρά...
Comando333

Δημοσίευση από Comando333 »

Μην ασχολειστε αλλο με τον κερατα ρε, δε βλεπετε οτι εχει κομπλεξ τ παιδι; Μια πορειες με πληρη φορτο, μια οριο για ολους 40 μια εποχικοι 40 πολιτες 32, αφηστε το παιδι ειναι ανωμαλο; Με τι καθεστε και ασχολειστε; Με το βλημα;
pyrosvestikooxima

Δημοσίευση από pyrosvestikooxima »

Comando333 έγραψε: Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:52 pm Μην ασχολειστε αλλο με τον κερατα ρε, δε βλεπετε οτι εχει κομπλεξ τ παιδι; Μια πορειες με πληρη φορτο, μια οριο για ολους 40 μια εποχικοι 40 πολιτες 32, αφηστε το παιδι ειναι ανωμαλο; Με τι καθεστε και ασχολειστε; Με το βλημα;
Ποιο ακριβως ειναι το κομπλεξ φιλε μου?
Comando333

Δημοσίευση από Comando333 »

Το να σε ευχαριστει να δινεις ψευδης πληροφοριες σε ανθρωπους που απ αυτες κρινεται το μελλον τους μονο κομπλεξ μπορει να χαρακτηριστει και αρρωστια, σου συνηστω να το σταματησεις γιατι γυρναει μπουμερανγκ οτι κανεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες